Far cry 3 znacie podobną grę ? istnieje taka?
Far cry1,2,3
Crysis1,2,3
jest jeszcze cos? chodzi mi o taki typ..gry
Rozumiem, że masz na myśli grę FPS ze światem osadzonym w dzikiej naturze ?
Bez wątpienia będzie to przyszła gra Rambo: The Video Game, lecz na chwilę obecną nie jestem w stanie sobie przypomnieć jakiejś podobnej gry, która nie jest zbyt stara.
Pewnie chodzi Ci o "polowanie" na przeciwników. Może Dishonored przypadnie Ci do gustu.
czemu nikt na swiecie nie zrobi podrobki tych hitow to przecież sprawdzony sukces... tylko trzeba wydać 40 mln dolarow i zysk
te rambo jeszcze nie wyszło : P
Dishoned to klimaty sprintelcell...theft3 a ja nie lubie takiego czegoś zamiast zabijac 50 wrogow to sie ukrywać... ... co to ma być : P
to chyba mi Metro najnowsze zostało... bo nic nie ma ciekawego ... tylko znowu dołujące widoki zniszczonego miasta...
Aliens vs Predator, jeżeli chodzi o dżunglę i polowania, ale to sci-fi, i nie sandbox.
A w Blood Dragon grałeś?
Xenus 2 aka White Gold ale to tylko ruska gra z masą niedoróbek, choć da radę grać ale trzeba się pobawić plikami i dzwiękiem też czasem oraz poszukać zangielszczenie; od biedy można zagrać, to druga część Boiling Point, które miałem przyjemność przejść kiedyś :)
[2]
Przecież Rambo, to będzie gra, że nawet nie będziemy mogli chodzić i tylko będziemy jeździć po mapie i strzelać do wrogów :)
Mechanika strzelania jest mocno uproszczona w stosunku do większości współczesnych grze FPS-ów. Rambo: The Video Game jest przedstawicielem specyficznego podgatunku „rail shooter”, co oznacza, że gracz nie steruje bohaterem, a jedynie widocznym na ekranie celowniczkiem. Z kolei podczas cichych zabójstw, grający musi wykonywać tzw. sekwencje quick time events, czyli szybko wciskać odpowiednie przyciski na kontrolerze. W takich momentach perspektywa zmienia się na trzecioosobową. ~ https://www.gry-online.pl/gry/rambo-the-video-game/zb31eb#pc
[3]
Grałem w Dishonored i to nie jest sandbox, ale dla kogoś, kto woli cichą eliminację przeciwników, ta gra akurat może przypaść do gustu, choć ja teraz zagrywam się w FC3 i bardzo mi się podoba, a w Dishonored czułem lekki niedosyt.
[4]
Tak. Oczywiście najlepiej jest iść w grach i strzelać do wszystkiego, co się rusza. W takim razie możesz grać w większość współczesnych shooterów.'
Co do Metro - to gra bardzo liniowa i raczej nie znajdziesz tam otwartego świata, który jest atutem Far Cry'a 3.
Co do gier, to raczej nie ma podobnych.
Nowe Metro to liniowa strzelanka, tam nie ma otwartego świata.
Nikt jeszcze nie wspomniał o Stalkerach. Jest otwarty świat, pierwsza osoba, strzelanie. Stalker SoC to gra z o wiele lepszym klimatem niz FC3
A najnowszy Tomb Rider ? podobna rzecz w miare obszerny swiat mozliwosc craftowania i ulepszania broni troche przeciwnikow a dodatkowo masz zagadki itp
Boiling Point zobaczę ;p
Rambo z okolic 2000 roku podziękuje : p wole nie
Mercenaries 2 zobaczę xd
arma ? badziew... arma 3 super badziew
Just Cause1 fajne to? nie gralem...
Just Cause2 ukończone 100%
Stalkery wszystkie 3? ukończone ok...
Dead Island? hmm...zamiast broni to jakies kije? dobra... a gralem z 2 godziny... i jakies dziwne pamietam...
Sniper: Ghost Warrior ukończone ale średniak...
Tomb Rider nudne flaki... i zręcznościówka...
Istnieje duże prawdopodobieństwo że spodobało by ci się Red Dead Redemption
Ale to tylko na konsoli.
Posiadasz???
konsoli nie posiadam...
Jakieś pomysły :D? co jeszcze może być podobnego?
Grałeś w Far Cry 2? Ogromny teren, ale mało do roboty... A może Far Cry 4 jest zajebist*. Far Cry 1 nie polecam... Grafika i itp... Może nie grałeś jeszcze w Crysis: Warhead? Mam taki sam problem jak ty... Chciałbym po grać w grę klimatu FC...
Znaczy się podobnie rozhypowan
a i w zasadzie gówniana? Coś na pewno się znajdzie, szukaj wśród dzieł ubi$hitu.
[19], [20] - Wątek trochę stary :P
11.01.2014 - Ostatni post nie licząc dzisiejszego dnia.