Witam!
Mam problem z Far Cry 3 na PS3. Chodzi o to, że mam misję (podajże "Fragmenty Przeszłości" ale nie jestem pewiem czy to wogóle nazwa misji...) i trzeba tam popłynąć na statek, jest on na wschodzie, na wodzie ;), dopływam zabijam gostków i tego twardziela w zbroi. Jest git, teraz muszę wejść do jakiegoś pomieszczenia, no to idę do drzwi, przytrzymuję kwadrat i bohater kręci kołem na drzwiach. Potem jest ekran wczytywania gry... I tu jest problem! Bo albo ładuje się w nieskończoność, albo sie cała konsola zawiesza. ;/
Co mam zrobić POMOCY!!! Bardzo chcę przejść grę, ale nie mogę! LICZĘ NA POMOC!!!
Z góry dziekuję! ;)
Musi bug. Powtórz misję od początku albo zrób kilka pobocznych, z mapy, po czym wróć do tej. Miałem coś podobnego w Stalkerze. Za Boga nie mogłem wskoczyć w bąbel czasu na czołgu co by przenieść się do dziada w leśniczówce. Grę je...łem do kubła.
Już powtarzałem wiele razy, explorowałem teren, robilem misje poboczne i nic. :(
No nic nie zrobisz. Jeśli gra na gwarancji, to wiesz co masz zrobić. Jeśli nie, to musisz się zaopatrzyć w nową kopię.
Pobieraleś aktualizacje do tej gry ? Ja miałem podobny problem, tylko w innej grze i aktualizacja pomogła.
Problem, jest nadal... :( Lookłem płyte i nie ma ani jednej najmniejszej ryski! Tylko był ślad po przejechaniu palcem to przetarłem delikatnie suchą szmatką, lecz nic nie dało. :/ Explorowałem teren, zrobiłem misje poboczną, postrzelalem sobie itp. Ale nic! :(
Już niewiem co zrobić!!!! POMOCY!!!! Bardzo chcę przejść grę. :(
Daj komuś save i niech Ci przejdzie ...
ps doczytałem że chodzi o konsole ...
A możesz zainstalować grę na dysk? Jak wyskoczy ci błąd podczas instalacji to znaczy, że to wina płyty. Grałeś z płyty czy z dysku?
Jak grać bez płyty?? Gdy pierwszy raz ją włożyłem do dysku to się zainstalowało coś i zajmuje 6GB.
Błąd trwa nadal..... jakieś porady???
Wychodzi na to, że musisz grę usunąć z dysku "zapisy danych" i przechodzić od nowa. Wtedy na bank całą grę ukończysz. Na 100% zainstalowała się źle na dysku, jakiś głupi błąd...
Spróbuj właśnie tak, nie ma innego wyjścia. Znaczy jest, zainwestuj se nową partie. To albo to, Twój wybór.
Odinstalowałem Far Cry 3 i ponownie zainstalowałem. Teraz to dopiero sie spier****! Jest tak: wkładam płyte i gra sie ładuje, jestem w menu, wybieram opowieść i robię konto na 2 slocie na poziomie Wojownik (Trudny). I to samo co miałem w tamtej misji! Gra albo sie ładuje w nieskończoność, albo sie sama wyłącza! :( HELP!!! :(
I co mu to da?
Wg. mnie to jakiś problem z konsolą
Jemu nic Sherlocku, ale uświadomi nas czy to pirat czy oryginał, a sądząc po innych postach jedzie na piracie.
csw - Sherlocku, przeczytaj co napisał. Gra na PS3, a na PS3 praktycznie każdy kupuje oryginały bo przeróbka dla zwykłego kowalskiego prosta nie jest.
Ja kiedyś miałem podobny problem na PC, wówczas pomagało zminimalizowanie gry na chwilę, ale miałem to tylko na Radeonie 4850 pewnie wina nieaktualnych sterów
Płyta oryginalna! ZERO RYSEK!!! Nawet jednej, najmniejszej!!! konsola aktualizowana pod koniec 2013 gdzieś w październiku. Nikt czegos podobnego nie miał?
Próbuj aktualizacji bo najnowszej nie masz z tego co piszesz, a kto wie może to coś da.
[18]