Zapraszamy do dyskusji na temat targów E3 2011. Co najbardziej Was zainteresowało? Który zwiastun wywołał największe emocje? Która z konferencji była najlepsza?
Link poniżej prowadzi do naszego serwisu targowego, który będzie aktualizowany na bieżąco.
http://events.gry-online.pl/e3-2011.asp
legrooch - jeżeli rozgrywka będzie na takim poziomie jak to: http://www.youtube.com/watch?v=frC79HUTN6I&feature=player_embedded to rzeczywiście "jest na co czekać"
Oczywiście mam nadzieje, że to nie jest najlepsza misja w nowym Battlefieldzie, chociaż skoro zdecydowali się ją wybrać na E3 to kto tam wie.
Mnie najbardziej zainteresował nowy Tomb Raider, Ryse, AC:Revelations, MW3, Gears of War 3 oraz Future Soldier
popieram xinjin :!: gdzie fotki? Nie bedzie fotek hot chicks to nie bedzie komentarzy ;P
Oglądałem wszystkie konferencje, ale żadna mnie nie powaliła. Wszystkie były podobne, prócz konferencji MS, która była katastrofalna.
Najbardziej mnie zainteresowały Battlefield 3, Tomb Raider i Far Cry 3. W tej kolejności.
Dzisiaj z wielką podnietą obejrzę konferencję Nintendo, strasznie jestem ciekaw nowej Zeldy i rzecz jasna nowej konsoli. Nowe tytuły na 3DSa też będą mile widziane. Konferencje M$ i Sony oceniam bardzo nisko, po prostu musimy przeczekać te wszystkie trendy dla niegraczy. A gry które zrobiły na mnie wrażenie to OverStrike, Halo 4 i Anniversary, NFS Run, Arkham City, Tomb Raider i oczywiście BF3. Ładnie wyglądały urywki gameplaya z Forzy 4 (pod warunkiem że to real-gameplay). Mass Effecta 3 kupię w dniu premiery i nie potrzebuję żadnych trailerów. Średnio mi się podobał gameplay z Ninja Gaiden 3, ale spodziewałem się że będzie gorzej. Za największą żenadę do tej pory pokazaną uważam Fable: The Journey. Za największy LOL pozytywny "Please reconnect controller" na pokazie MW3. Swoją drogą pokaz był nudny i nie nakręcający na grę.
Wszystkie były podobne, prócz konferencji MS, która była katastrofalna.
Ubisoft też nie błysnął. Oprócz AC Revelations i Far Cry 3 to była tragedia okraszona dennym humorem prowadzącego(tirlu tirlu tirlu) i spalonymi dekoltami dwóch pań...Najlepiej wypadła konferencja EA chociaż(powtórzę się 3 raz) i tak szału nie było...
Ja czekam na konferencję Nintendo i nową konsolę :)
jak tak wczoraj ogladalem... ogladalem i oglądałem i musze stwierdzic ze branża stoi w miejscu a przez te kontrolery ruchu ktore egzaminu nie zdaja cofa się. Typki od BF3 widać chcą dobrze, ale reszta kroczy w inna strone. Jako fan serii cod jestem zasmucony MW3 sztampa totalna. Szkoda ze Respawn nie pokazał się na targach ze swoja produkcja ktora rozjebie wszytkie strzelanki :D
Gameplay z Bioshock Infinite bardzo fajny. Ogólnie jestem zawiedziony, na razie nie pokazano nic kompletnie nowego i niespodziewanego.
Ryse szkoda ze na pc nie wyjdzie
Far Cry 3
BF 3
MW 3
ME 3
Wszystko 3 :D
Skyrim i Farcry 3 narazie dla mnie najlepsze ale nie ma zadnych narazie niespodzianek ktos by mog zapowiedziec jakas calkiem nowa gre
Czy na tegorocznych targach pojawią się jakiekolwiek informacje na temat czwartej części thiefa?
Pokaz Battlefield 3 był wspaniały, bardzo spodobał mi się też zwiastun star wars: the old republic. No nowy AC też bardzo fajnie, czekam na jakieś info o f1 2011 jeszcze i oczywiście na zapowiedz GTA V:D
bardzo ładnie tą stronę zrobiliście, wielkie uznanie, idę najpierw do zagranicznych na świeżynki, ale u was to jest po prostu świenie podane na tacy :]
zakładkę filmy dajcie w lewej kolumnie, będzie ładniej
to co GTA V nie bedzie?? niech nawet jajec nie odstawiaja ;/
@Upiór
Z tego co wiem, Eidos Montreal ma dzisiaj prezentować Deus Ex'a nowego i chyba tylko z tym przyjechali na E3.
Kiedy konferencja Rockstar'a ?
legrooch - jeżeli rozgrywka będzie na takim poziomie jak to: http://www.youtube.com/watch?v=frC79HUTN6I&feature=player_embedded to rzeczywiście "jest na co czekać"
Oczywiście mam nadzieje, że to nie jest najlepsza misja w nowym Battlefieldzie, chociaż skoro zdecydowali się ją wybrać na E3 to kto tam wie.
Mnie i tak interesuje tylko multiplayer. Singla nie dotknę, chyba że coś uwali łącze w domu.
@up dokladnie kogo obchodzi singiel w BF3 ?! BF to multiplayer.
Btw. Czemu Gol niema np. wlasnie relacji ze stanowiska z BF'a gdzie wczoraj na streamingu ogladalem 2h relacje gdzie byla pokazana faktyczna rozgrywka multi itp. + 3-4 wywiady z tworcami ?
I tak wyglada z wieloma grami widze patrzac na inne strony ( w wiekszosci zagraniczne ). To jest zalezne od jakis 'pozwolen' ? wieksze serwisy maja wieksze mozliwosci ?
W zeszlym rokuz rzeczywiscie bazowalem na tym co GOL pokazywal. w tym roku cale E3 to dla mnie streaming + takie gt gdzie sa pokazywane filmiki duzo duzo szybciej
co by nie bylo strone macie ladna, ale troche mnie dziwi czasami bardzo duze opoznienie w stosunku do zagranicznych serwisow i na GOL pozostaje mi tylko wpasc i cos skomentowac :D
Vermi, błagam, utrzymajcie tą stronkę co najmniej do końca tygodnia włączając weekend, albo i dłużej, bo ilość contentu jest nieporównywalnie większa do ilości wolnego czasu, jakim dysponuję :P
@ legrooch - chyba tylko dla Ciebie, mnie ta gra w ogóle nie kręci... Prototype, Farcry, Darksiders, to są dla nie ciekawe tytuły...
A gdzie nasz kochany R* i kolejne Grand Theft Auto... Ide sie powiesic
Targi się skończyły więc czas na jakieś podsumowanie. Moim zdaniem nie były one jakoś wybitnie dobre, zabrakło mi m.ni. zapowiedzi GTA V, God of War IV. O większości rzeczach / grach było już wiadomo przed samymi targami (PS Vita, Wii II), z drugiej też strony doczekałem się gameplay-u z Far Cry 3, zobaczyłem w akcji NFS : Run (co tylko potwierdziło tezę że nie warto kupować tej gry), BF 3, COD MW 3. Samych konferencji nie oglądałem na żywo jak co roku ale ogólnie jestem w miarę zadowolonych z targów E3 2011. A więc do następnych targów :)
Najbardziej w tego rocznych targach E3 zainteresowało mnie rywalizacja pomiędzy dwoma najlepszymi markami gry akcji (FPS) "Battlefield 3" vs "Call of Duty: Modern Warfare 3". Wiadomo już od dawna, że obydwie marki są naprawdę dobre w tym co robią a najnowsze ich maleństwa są naprawdę czymś wyjątkowym.
Moim zdaniem najlepsze zwiastuny, który wywołały u mnie największe emocje tego rocznych targów E3 są:
"Assassin's Creed Revelations" - http://www.youtube.com/watch?v=sMeN_BDgF6g&feature=player_embedded
"Call of Duty: Modern Warfare 3" - http://www.youtube.com/watch?v=bF26mZ0Nx-c
"Battlefield 3" - http://www.youtube.com/watch?v=6KCMLBBby30&feature=relmfu
Na temat konferencji, która najbardziej mi się podobała napiszę później.