Dzisiejszy świat i co się stalo

Forum Polityka i Religia
Odpowiedz
24.01.2026 01:06
Kuki888
📄
1
odpowiedz
Kuki888
0
Junior

Dzisiejszy świat i co się stalo

Siemano ziomalo ?????? jak życie jak 2026 ja uważam że salon na rutynę i tradycja jak wy uważacie ludziska jest gorzej i będzie prawda nie AM co wierzyć w lepsze czy jutro i zmiany z zewnątrz bo się nie opłaca ludzie się znieczulił prawda więc nie ma przyszłości bo i dobrze mniej dzieci chora patologia społeczna dobrze z eja nie płodzę dzieci masake narkotyki nałogi ludzie się skupiają na tym i dziewczyny dobrze że nie wchodzę w cudze ezycie że ero nowości zero zysku i satysfakcji z relacji damskomeskiej poza tym w pizdu wszytsko idzie. Problem z praca i rynkiem pracy ja przewidziałem d wypadnie ... Era gier dawno upadła i skończyła era filmów do 2027 nadchodzące ciekawego filmu.. dziewczyny jak i świat nauczyli się manipulować i wierzyć w te bzdury z netu jak zwiakzi i małżeństw i fazy zakochania intymność namiętność xd żałosne śmiech na sali sceny romantyczna z filmów i chora praktykę cielesna wiaodmk nałogi też i śluby wesela i inne wysrywy społeczeństwa małżeństwa debilny wymysł prawda?? Nie polecam ją każda dziewczyna odrzucma po prostu jak leci od 2002 do 2010 nie chce mi się szukać i nie wierzcie w biura matrymonialne korporacje randki online i speed datę i kurs uwodzenia kobiet żałosne wszytsko za kasę.. ludizom nie chce się otwiera na relacje damsko-męskie i budować świadomie związkiem oparty na bezpieczeństwo i szczerość szauenk zaufanie i przytulanei wiaodmi ale mają w dupie to i dobrze będę kawalerem i prawiczkiem ..

Ludize akceptuję swoje życie i znajomych i Boga i rodziców czas się na ziemi kończy !!

Ludize przestają się starać o mody czy filmy czy gry upadek gier bliski jak filmów Disney też upada i inne wytwórnia filmów

post wyedytowany przez Kuki888 2026-01-24 01:14:36
Forum Forum Polityka i Religia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl