dzisiaj w mam talent bedzie mój znajomy
wczoraj Widziałem zapowiedz i widziałem zespól w którym na perkusji gra mój kolega. Reszta zespołu to ludzie z liceum do którego chodziłem.
Kolega to nie jakiś tylko z widzenia tylko normalnie mowie mu cześć i mam go w znajomych na FB
http://www.facebook.com/CurlyHeads
To strona tego zespołu :)
Kolega to nie jakis tylko z widzenia tylko normalnie mowie mu czesc i mam go w znajomych na FB
wow gz lol lol masz kolege !!! i on jest w tvn dzisiaj !!! dasz autograf?
TVN już do ciebie dzwoni z propozycją występów w "Tańcu z Gwiazdami".
"mowie mu cześć i mam go w znajomych na FB "
Mówisz mu "cześć", a on... "Spie@#$%aj"
Tak czy srak jutro będziesz w "Dzień dobry TVN".
Nie ma to jak podniecać się znajomymi z facebooka.
A wiesz, że wielu znajomych innych osób też było w Mam Talent? Ja ich nie znam, ale co za przypadek!
no i wpi*** i przegrali
Zatem mateuszek musi go usunąć ze znajomych z Fejsa. Takich "przychlastów" nie powinno, a raczej nie można trzymać wśród swoich, traci się reputację na dzielni.
Ja bym na miejscu Twojego "kumpla" podał rękę temu Dawidowi i powiedział "powodzenia w dalszej części programu", no ale jak widać koledzy nie mogli się pogodzić, że mógłby odnieść sukces w pojedynkę.
Nie koledzy nie mogli się pogodzić, tylko szacun dla wokalisty, że nie zostawił kumpli.
Jego decyzja. Wiadomo, że kumplom musiało być przykro, ale na pewno chcieliby, żeby
Dawid doszedł jak najdalej, ale on wolał jednak zostać z nimi.
Kretyni jakich mało.
Za jakiś czas skończą szkołę, rozejdą się w parę stron świata, a utalentowany wokalista będzie siedział w domciu. Brawo.
No i znajomy z Fejsa lipę ostawił, chyba nie będziesz już mu mówił cześć.
Bardzo dobrze że nie zgodzil się sam przejsc. niech grają razem dalej ten gowniany program w niczym by mu nie pomógł