Dzisiaj o 20:00 Kac Vegas na TVN
Całkiem fajna komedia, można się pośmiać, lepsza od dość powtarzalnej dwójki. Nie wiem, czy będę oglądał, bo widziałem już ze trzy razy, teraz czekam już tylko na trójkę, która ma zakończyć całą serię.
Najlepszy film komediowy w ostatnich latach, oglądałem chyba z 10 razy i za każdym razem śmieszy.
Dwójka sporo gorsza ale i tak niezła.
to prawda, dwójka jest słabsza, przesadzona itd. może dlatego, że nie powodowało to już zaskoczenia jak jedynka :)
jednak po trailerze trójki, który dziś wyszedł można liczyć na coś świeżego ;)
dwojka to jakis dramat, nie komedia. moze 2, 3 momenty smieszne, reszta to kryminal.
Oglądałem obie części, dobry odmóżdzacz. Ech, dawno już straciłem moją cierpliwość i nie potrafię oglądnąć nic co jest puszczane na TVN, Polsacie itp. Jedynie TVP i HBO. Przynajmniej tam można oglądnąć 2h film w 2h a nie 3:30h...
Komedia genialna! Jedyny film,na którym po premierze poszedłem do kina 2 razy a następnie z 10 razy wyświetliłem sobie film w domu. Polecam każdemu, kto nie miał okazji obejrzeć :)
Gdy pojawiły się pierwsze oficjalne wieści, że zamierzają ruszyć z trzecią odsłoną, miałem obawy że już tym razem to będzie mocno naciągane. Oczywiście trailery zawsze pokazują najciekawsze momenty z filmu, ale teraz widzę że po raz kolejny się cała ekipa postara i będzie nie mniejszy ubaw niż przy części II.