Już za niecałe 1.5 godziny się zacznie. Film ten jest bardzo dobrze zrealizowany, wciągający i powstał na bazie gry o tym samym tytule! Gra w nim między innymi Jake Gyllenhaal.
Oglądałem go w kinie w dniu premiery (2010) i bardzo mi się podobało.
Jest ciekawy i niebanalny.
Polecam serdecznie wszystkim, którzy mają wolny wieczór i lubią dobre kino
wciągający
to już niech ludzie ocenią. Mi nie szczególnie się spodobał, a na pewno nie na tyle, aby specjalnie tv odpalać ;x
A ja obejrzę "Ile waży Trojan Horse". Chyba w TVN. Pewnie dlatego, bo oceniłem ten film zbyt pochopnie zanim go obejrzałem (musiałem iść z dziewczyną). To wcale nie taka typowa komedia romantyczna... w dodatku nie ma Zakościelnego... jest dobrze.
Wielkie dzięki za przypomnienie. Oglądałem już ten film, ale chętnie zrobię to jeszcze raz.
Co kto lubi ale film jest naprawdę spoko - można zalukać
A co do Klitschki - walczy Witalij czy jego brat? Bo ostatnio ten pierwszy dał popalić Cheesorze więc teraz chyba odpoczywa
Film nie jest zły, ale nie ma też fajerwerków, może obejrzę i przypomnę sobie, bo oglądałem go kilka dni po premierze.
w okolicach polnocy na tvnie jeden z lepszych remakow wszech czasow - teksanska masakra poczatek, polecam
osaa12--> To nie jest remake, prequel jak już. Ale fakt, drugi najlepszy film z serii i ogólnie jeden z lepszych slasherów XXI wieku.
szkoda bylo tracic czas na ten film - dobrze ze zdecydowalem sie obejrzec wczoraj cos innego
juz lepiej bylo jak ktos wyzej wspomnial obejrzec ile wazy kon trojanski. mimo ze za polskimi filmami nie przepadam tak ten wyjatkowo mi sie spodobal
Chyba pogram sobie w trylogię
Też mnie naszła po wczorajszym obejrzeniu tego filmu ochota na pogranie w Prince of Persia, jednak jak na razie mam w co grać.