Dzień Mężczyzn AD 2024
Nie będę banalna, nie napiszę wam "wszystkiego najlepszego".. (to nie wigilia, żeby sobie życzyć oklepane formułki).
Napiszę więc tylko do wszystkich tych, którzy chcieliby ode mnie życzenia przyjąć:
bądźcie, Chłopcy, szczęśliwi, po prostu.
Podążajcie za tym, o czym marzycie, róbcie to, co lubicie, w zdrowiu, dobrobycie i pieniądzach :) Otaczajcie się tymi ludźmi, na których wam zależy, grajcie w ulubione gierki, cieszcie się życiem.
Najlepszości :)
Wiesz, że cię uwielbiam, Wolfi, ale niestety musiałbyś się ustawić w kolejce ;)
Z okazji Dnia Mężczyzny życzę wszystkim mężczyznom mniej toksycznej męskości.
Pierwszy raz w życiu ktoś mi czegoś w marcu życzy.
Dziękuję serdecznie, ale i tak wyczuwam jakiś podstęp.
Via Tenor
Bo pewnie jesteś na którymś miejscu tak jak ja do zgwałcenia, od dziś uważaj gdzie chodzisz.
Echh..
napisz choć raz coś miłego, bezinteresownie - niech cię wszyscy podejrzewają o spisek..
(aczkolwiek projekcja, że chciałabym kogoś gwałcić, to już jest naprawdę za grubo :P)
Via Tenor
Ta niby dzięki, ale takie święto tez nikomu nie potrzebne (jak i dzień kobiet)
Leps,y Dzien Kobiet od komerchy zwanej Walentynkami. Miłość się okazuje cały rok, a nie od święta
O jest łapka w dół za życzenia, to zawsze poprawia mi humor, w sumie nie wiem dlaczego.
Ja dziękuję za życzenia:)
O jest łapka w dół za życzenia
Pewnie jakis pajac... Obstawiam tego samego zlamasa, ktory minusuje screenshoty w innym watku.
O jest łapka w dół za życzenia
Łapek w dół nie widać od dawna już, czy jest jakaś opcja ustawienia tego niby?
Jeśli chodzi o łapkę w dół, to stawiam na uzasadnienie "to jest forum o grach, a nie jakieś pierdoły!!!11"
A ja chyba lubię sobie wyobrażać, że gdzieś tam jest jakiś smutny garbus klikający czerwoną łapkę jak tylko widzi uśmiech.
Annac1 czlowieku, czytaj uważniej. Fajny wątek, koniec o łapkach, wiecej życzeń.
Jakaś feministka jest na forum.
Szok, że taki dzień istnieje i ludzie składają z tego powodu życzenia :P
Megera napisała coś bardzo fajnego, ciepłego, a ludzie tylko czekali na tekst o łapkach w dół, żeby się uaktywnić.
Ale ja nie żywię wobec nikogo urazy :)
Pomyślałam sobie, że stworzę taki wątek, bo to nic mnie nie kosztowało, a może ktoś się uśmiechnie. No i kilku z was chyba się uśmiechnęło :)
Czerwone łapki, owszem, są dla mnie trochę dziwne.. ale może po prostu żyjemy w takich czasach, że zwykła "sympatyczność" jest nudna, lepiej, jakby były krew, flaki i zombie ;P Trudno, nie uważam, że powinnam mieć problem z tego powodu.
Dziękuję,