Dziękuje za ruletkę.
Dziekuje
Niewiele brakowalo, zeby jej nie bylo, ale nasze społeczne zmobilizowanie wyzebralo te zabawe u decydentow :)
Mam nadzieje, ze ruch na stronach pozwolil zarobic na klikach i wyswietleniach na kolejna ruletke :D
Bardzo dobra decyzja o mozliwosci komentowania kazdego meczu bezposrednio z poziomu ruletki, przynioslo to duzo rozmow na temat meczow.
Mam tez nadzieje, ze chociaz kilku nowych forumowiczow zostanie z nami po ruletce.
Do zobaczenia przy nastepnych mistrzostwach, licze na to :P
Dziękować dziękować 🙂
ostatecznie koncze na 436 miejscu, najwyzej bylem 230 :D
104/167
ale zabawa byla przednia i o to chodzi :)
Kończę na 148 (zawiodły mnie Norwegia i Francja w półfinale), a najwyżej byłem na 18 :) Dzięki.
Ja również dokładam się do podziękowań, bo takiej ruletki na wypasie jeszcze nie było - świetna robota Panowie.
Mimo że meczy od lat nie oglądam, ale ruletka to dla mnie fajna zabawa. Niestety w tym roku kiepsko mi szło, bo na początku nie mogłem się wbić nawet do pierwszego tysiaka. Potem jak miałem lepszą passę to piąłem się do góry i najwyżej byłem na pięćset którymś oraz skończyłem na 796 niestety. Ale przynajmniej pierwszy tysiak jest 🤣
Poprzednio lepiej mi poszło, bo było to coś chyba między 100-200.
Jeszcze raz, świetna robota 🏆
Mundial może i najgorszy, ale tak dobrej ruletki nie było nigdy. Osobne wątki dyskusyjne, szybkie aktualizacje wyników, wykresik z naszymi wynikami... nie wierzę, że to było robione na szybko i głównie dzięki nam, to musiała być podpucha żeby sprawdzić reakcje forumowiczów czy wyjdą na ulice.
Może jeszcze podsumowanie jakieś? Pewnie parę ciekawostek by się znalazło. Ale zabawa przednia i aż trudno sobie wyobrazić że tej ruletki mogło nie być. Najlepszą formą podziękowania będzie pewnie zakup premium, kupiłem przed MŚ to i po w ramach wsparcia i podziękowania należy się chłopakom.
Dołączam się do podziękowań i pochwał. Pod względem technicznym przebiliście wszystkie dotychczasowe ruletki o milę morską. Dla mnie najlepszym wynalazkiem w tej edycji zdecydowanie jest wykres przedstawiający historię naszej pozycji w rankingu po każdym jednym meczu. Drugi świetny dodatek - widać było jak typowali inni. Nie ukrywam że w przypadku kilku spotkań, gdy nie miałem najmniejszego pojęcia jak obstawić, podglądałem ile procent uczestników wybrało który wynik. Bez tego myślę że moja ostateczna pozycja mogłaby być sporo niższa ;)
W dwóch słowach - Chapeau bas!