Witam!
Mam pytanie, a mianowicie czy jest to normalne , że użycie procesora cały czas wynosi 60 %, a mam wszystkie zbędne programy wyłączone,a może to antywirus mam AVG?
Pewnie jakiś wirus.
Tak na ślepo i najbezpieczniej można Ci polecić skan programem Malwarebytes antimalware.
Pełne skanowanie wszystkich dysków.
Przy instalacji odznacz uruchomienie okresu testowego.
W jaki sposób wyłączyłeś zbędne programy i jakie obrałeś kryterium przy decydowaniu co jest zbędne, a co nie?
Nie korzystaj z programu Combofix.
Podaj jaki masz procesor
Osobiście mam fx 8350 użycie procesora teraz waha się między 3 a 8 %
a podczas streamowania Starcrafta 60 %
Są włączone tylko niezbędne procesy, skanowałem już 2 razy i nic nie wykrył Malwarebyte'm też i nic.
Są włączone tylko niezbędne procesy,
A jakieś konkretne?
Otwieraj menedżer zadań i patrz co za proces Ci zabiera zasoby. Właściwie od tego powinniśmy zacząć.
Dominik w formie.
O co ci chodzi -znowu bzdety ? -tak na prawdę napisałem informacje
Już jest wszystko ok,po prostu pasek pokazujący użycie procesora nie aktualizował się i cały czas pokazywał 60 %, odblokowałem go i jest normalnie.
i git
spoiler start
AMD RULES
spoiler stop
[9]
AMD RULES
Kretyn... Już Ci miałem pisać, że się martwię bo nie napisałeś nic o wyższości AMD nad intelem. Ale jednak nie zawiodłeś mnie.
Co to ma w ogóle do tematu? Jakiś chory jesteś? Bo chyba tak...
Jak ty jesteś fanboyem Intela tak ja AMD
Ja nie mam 12 lat, ani nie jestem żadnym nerdem czy innym gejem, żeby być fanboyem.
Spasuj z tematem.
omg to było pół żartem pół serio Ja nie mam 12 lata ile 14,15? czy tam 18 i nadal gimbaza
Ja tam nie spinam się jak ktoś woli Intela czy AMD
Hahaha... boki zrywać.
Mów głupoty... gadaj, że to pół żartem pół serio. Czekać tylko kiedy się zorientujesz, że to żałosne.
Niestety nie trafiłeś z wiekiem. Bardzo mi przykro ale będziesz musiał wysilić mózg i nauczyć się liczyć na troszeczkę większych liczbach.
Dla ułatwienia dodam, że powinny Cię interesować wartości dwucyfrowe, z dwójką na pierwszym miejscu.
<<<<<<<-----
Wytlumacz jeszcze tylko jaki zwiazek z blednym dzialaniem tego czegos, na czym op ogladal uzycie procka, ma marka tego procka.
dominik
ile 14,15? czy tam 18 i nadal gimbaza
Akurat siwy ma co najmniej 2 razy więcej przeżyte na tym świecie niż Ty. Wątpię żebyś miał nawet te nickowe 12 lat bo gadasz jak dziecko neo mające nie więcej niż dychę...
Właśnie wszyscy widzimy jaki jesteś spokojny...