Duża chmura
Poszukuję liquidu do drippera który daje dobra chmurę.Myślałem nad zakupem bazy VG 100% 0mg + aromat - da radę?
Praca i siedzenie w czterech ścianach, to nawet palić zacząłem nałogowo. A e papieros jest dziś niczym tradycyjne kilkanaście lat temu, a dobra chmura przy okazji.
Kupilem Premix Illuminati Vape i zrobiłem 3mg ,za ok 30 zł za wszystko nawet dobre, w całym mieszkaniu zapachy jak u mnicha, a jak puściłem chmurę to połowa pokoju w dymie, wiem że mało kogo tu ale jak ktoś coś to dobry stuff.
Zapach taki że po upłynięciu 20 minut od testowania produktu przed klatka musiałem przepraszać sąsiadkę że śmierdzi w całym pomieszczeniu, wcześniej używałem marketowych liquidow i po spróbowaniu nowego produktu stwierdzam znaczne lepsze doznania smakowe, niczym z przesiadki z ruskich fajek z rynku na Marlboro.
Możesz rozwinąć? Zagłębić temat
Palenie zabija...
Chyba tak...powinni pojś do jakiegoś lekarza od uzależnień...
Czasem mam wrażenie że tak, gdy mieszałem premix z płynem z nikotyna aby uzyskać nikotynę to ludzie na ulicy patrzyli się można powiedzieć dziwnie.
Swoją drogą, 17 lat regularnego udzielania się na forum, nie wiem czy podziwiać czy współczuć.