Dungeon Siege III Błąd
Witam! :/
Mam Problem z Dungeon Siege III. Zainstalowałem grę, wpisałem kod na Steam i niby git ale jak zobaczyłem że nie ma normalnej ikonki na pulpicie tylko jakaś karteczka to wiedziałem, że coś jest nie tak. :( Miałem rację, bo jak odpalę tą grę to pojawia się błąd i mam 2 opcje, wysłać raport o błędach i nie wysyłać.
Pomocy!!!! Ta gra jest bardzo ważna dla mnie i chcę w nią pograć, a nie mogę. :(
Proszę o szybką pomoc!
Jak by co to mój komp:
MS Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,5GB RAM, ATI Radeon X300/X550/X1050 Series
PS: Jak co to tak pisało w CCleaner ;)
Pomoc adekwatna do zadanego pytania. Co mam z kapelusza znaleźć Ci rozwiązanie i podać na talerzu? Zresztą nadal nie odpowiedziałeś na pytanie, czy próbowałeś grę ściągnąć poprzez STEAM zamiast instalować ją z płyty.
Jaki komunikat błędu?
Na drugim kompie zalogowałem się na moje Steam i pobrałem ją, tam i chodzi. A na tym nie.
Jak by co to płytka z CDA.
bo jak odpalę tą grę to pojawia się błąd i mam 2 opcje, wysłać raport o błędach i nie wysyłać.
Masz aż tak krótką pamięć?
Pamiętam, ale co przepisać z tego błędu?? I z kąt?? kliknąć pokaż raport i z tamtąd?
To tak (nie wiem czy to jest to ale w tym błędzie klikłem zby zobaczyć raport):
AppName: dungeon siege iii.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: dungeon siege iii.exe
ModVer: 1.0.0.0 Offset: 002ccf10
Czy to, to???
@Po prostu Gram
Jak wyskoczy ci ERROR, kliknij Print Screen na klawiaturze, a potem wklej do painta.
I z kąt??
3 błędy w 4-literowym słowie, masz talent gościu.
Mi też kiedyś nie chciało zainstalować gry Steam z płyty CDA. Skoro na drugim kompie Steam ściągnął i działało, to usuń z tego i ściągnij zamiast instalować. Albo zrób weryfikację plików.

No ale wiesz tamten komp jest lepszy.... Ten gorszy ale spełnia wymagania gry. :/
Błąd:
Powiedziałem Ci to ja, powiedział i Lopot, spróbuj grę ŚCIĄGNĄĆ poprzez steam, bądź zrobić weryfikacji plików, bo może to być wina po stronie instalki.
ATI Radeon X300/X550/X1050 Series
Serio? - Działa ci jakaś gra na tym? o.0
"A jak zrobić weryfikację plików?"
PPM na nazwie gry --> Właściwości --> Pliki Lokalne --> Sprawdź spójność plików gry...
To jest całkiem, całkiem grafa.... 256mb sm 2.0
Gram w Wiedźmina na średnich, Stalkera na full, Minecrafta na full i cała reszta gier na full. ;)
Pretorianin po prostu gra, ale nie tylko gra. Ten miły nieuk tak zadziwił mnie swym bęcwalstwem, że nie sposób odmówić mu pomocy i poradzić, by na początek napisał tak ze 100 razy, taki oto tekst: "skąd i dokąd przemierzać przestrzenie, gdyż stamtąd z powrotem nie sposób przywrzeć do przedmurza chwały". Nie chciałbym, byś się na mnie pogniewał pretorianinie który po prostu grasz, ale naprawdę zadziwiłeś mnie niepomiernie i stąd moje pytanie: czy macie w szkole taki przedmiot, jak jęz. polski i czy jest on obowiązkowy? Jeśli tak, to jaką masz ocenę? Greets. Funkcja1.