Duchy naprawdę istnieją
Poniższy materiał, to moim zdaniem najwiarygodniejszy dowód istnienia duchów. Polecam się zaznajomić:
http://www.youtube.com/watch?v=w1YATJi-zWw
Strach pomyśleć jak wyglądają niewiarygodne dowody.
Wolę o tej porze tego nie oglądać... Może jutro.
Gostek trzyma obraz. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Ale na swoje okno i tak spojrzałem!
[8] aha, a słyszałeś co mówił koleś w filmiku? Ci ludzie nie mieli żadnego interesu, w robieniu takiej prowokacji...
Szczerze mówiąc, to dowód nikły, aczkolwiek facet ma głos wskazujący raczej an starszą osobę, a wątpię, żeby takowa sobie robiła jaja na necie z nudów. Z drugiej strony duch pozujący do zdjęcia, w środku dnia? W ogóle zawsze mówiono, że jak coś to może być jedynie jakiś kształt, czy poświata ducha, coś mi się nie wydaje żeby ten przypadek był jakimś niezbitym dowodem.
Co do przypadków paranormalnych, to wiecie, że oficjalnie 6 państw na świecie przyznaje, że UFO istnieje? Normalnie rząd o tym gada. To są jaja, w zaciemnionej Polsce, gdzie najciekawsza afera, to dziecko pozostawione na lotnisku pod opieką ochrony, to raczej o tym nie usłyszymy w TV. ;)
Ba, mój daleki krewny ze strony babki, który po wojnie wyjechał do USA, pracuje w MiB. Nawet raz mi się dał to latareczka pobawić, ale nie miałem okularów i nic nie pamiętam...
"Szczerze mówiąc, to dowód nikły, aczkolwiek facet ma głos wskazujący raczej an starszą osobę, a wątpię, żeby takowa sobie robiła jaja na necie z nudów."
Z nudow czy nie z nudow. Starsi ludzie sie nie nudza? Albo o Grazynie Zarko nie slyszales?
O te 6 krajow nawet nie chce mi sie pytac.
UFO bada każdy kraj pilnujący swojej przestrzeni powietrznej.
Może z ufo niezwiązane, ale życia pozaziemskiego i inteligentnych form się szuka i to nie jest żadna tajemnica czy spisek.
UFO znaczy tyle, co "niezidentyfikowany obiekt latajacy". W to, ze 6 panstw przyznaje sie, ze namierzylo na swoich radarach cos, czego nie bylo w stanie zidentyfikowac, to moge bez problemu uwierzyc. Czy byl to statek kosmitow, Superman, Ironman, czy moze tajny bombowiec USA albo balon meteorologiczny, to juz calkiem inna kwestia.
I oczywiscie, ze pozaziemskich form zycia sie szuka. Na razie najdalej gdzie te poszukiwania w praktyce doszly, to nasluchiwanie sygnalow radiowych z innych ukladow slonecznych, i teorie odnosnie wody na Marsie. Od poszukiwania do odkrycia to jeszcze daleka droga.
Ciekawa sprawa, ale i tak nikt nigdy nie udowodni ani że to bł duch, jak i tego ze nie był, sprawa jest niezbadalna.
można jedynie obejrzeć dla ciekawości, i uczucia drobnego niepokoju.
[22] Nie wchodziłem, ale widząc w linku rozszerzenie .swf od razu wiadomo, że wyskakuje tam jakiś straszjaka typu jakaś traszna morda czy coś. Radze nie wchodzić.
:) Spodziewałem się takich reakcji. :D
Kur** myslalem ze na zawal padne :D A co do tematu to ci co wierza w duchy to dla mnie idioci...
[22] Doniose na Ciebie kurwa
[31] Ok, czekam :P
[32] Zgadza się :)
Ja może z innej beczki ale kilka late temu mój kumpel był w woju na straży.Pilnował tam jakiegoś starszego budynku i przez całą noc słyszał jak tłuką się krzesła.Rano poszedł do innych poborowych i mówił dlaczego się tak tłukli krzesłami.Dowiedział się że tam straszy od kilku lat bo dwóch poborowych się tam powiesiło.Był kiedyś ksiądz z wodą święconą i dało to spokój na jakiś czas.