Dubieniecki uciekał przed policją - stracił prawo jazdy!
http://politykier.pl/kat,1025795,wid,13920828,wiadomosc.html?ticaid=5d41e
no tak a zwykły Kowalski to pewnie za ucieczke poszedl by siedziec.
Szkoda ze tvn turbo nie bylo :D
To nie jest dowcip tylko prawda! Inaczej będziesz mówił za cztery lata jak z Polski zostaną tylko granice a nad głowami nam będą latały Ruskie i Niemieckie samoloty.
[3]Dowciapny to jest pan D.
gdyby był nawalony miał by szanse wyłgania sie ( pomroczność jasna) a tak służby dopięły celu.
dodajmy do tego polowanie na plantatorów papryki , no cóż polityka miłości wykluwa sie w bulach.
[7] jak zwykle naczelny piskowiec juz spisek wietrzy :)
mąż Marty Kaczyńskiej aż o dziewięć punktów karnych przekroczył dopuszczalny limit.
Choć funkcjonariusze natychmiast odebrali mu prawo jazdy, Dubieniecki jeszcze tego samego dnia wsiadł za kierownicę samochodu i wpadł na kolejny patrol. Funkcjonariusze chcieli zatrzymać luksusowy samochód męża Marty Kaczyńskiej, jednak ten, nie zważając na sygnały ostrzegawcze, pojechał wprost na najbliższą komendę. Złożył tam skargę na policjantów, którzy, jego zdaniem, działali bezprawnie.
no popatrz pan, uwzieli sie na niego!!!!
Pewnie w okolicy wiecej Dubienieckich Porsche jezdzi i policjanci nie wiedzieli ze wczesniej mu zabrano prawko :)
Czy on myślał że w szkole jest - on już dziś był pytany, jedynkę dostał, wiec na resztę lekcji spokój :D
A co do służb. Po co kotokolwiek miałby czyhać na młodego slducha Dubienieckiego?
7] jak zwykle naczelny piskowiec juz spisek wietrzy .....
> Leming natomiast ma klapki na oczach i nie widzi ze sa równi i równiejsi
na pytanie: jak żyć > odpowiedzi udziela CBŚ
nawet tytuł wątku wprowadza w błąd i sugeruje ze stracił prawko za ucieczkę .
bądź pokorny nie wychylaj sie a będziesz kręcił lody .
Odwrotnie - toz wiedzieli ze to on i podjeli interwencje, bezczelni. Slusznie, ze na nich naskarzyl, to jest bezprawie i niesprawiedliwosc!
No wlasnie, sa rowni i rowniejsi, bo niektorzy za ucieczke przed policja wyladowali by od razu "na dolku" a pewnie mieli tez rozmaite nieprzyjemnosci. Stracic prawka za ucieczke nie mogl, bo juz je stracil, wiec PRAWNIK popylal sobie po ulicach bez prawka. Coz PRAWO jest dla maluczkich, a nie kogos takiego.
Watki o sprawach gospodarczych leca z predkoscia swiatla z tego forum, takie smieci o niczym zostaja.
Nie jestem w stanie tego zrozumiec, a dokladniej, jestem w stanie, ale mi sie nie chce w to wierzyc.
UKLAD!!!
A poza tym temat zastepczy!!! Zamiast mowic o tym jak Tusk sprzedaje Polske, to sie lemmingi takich dupereli czepiaj!!!
Leming natomiast ma klapki na oczach i nie widzi ze sa równi i równiejsi
eeeeerrrr....error!!!
Nie mieszkam w Polsce, nie glosuje, nie place podatkow, bimba mi czy bedzie rzadzilo PO czy nie. PiS'u nie lubie bo... ale to nie watek na ten temat :)
Arogant w Porsche dostal na co zasluzyl, a ze wojcia na urzedzie teraz nie ma to trzeba sie bedzie taxi wozic :)
smuggler > wystarczy porównać do wyczynów Wojewódzkiego za kierownicą .facet ma na rozkładzie nawet rękoczyny i dziwnie potrafi się wymotać .
trochę mi to śmierdzi jak akcja w Białymstoku czy czy podczas obchodów rocznicy PW.
edit. Nie mieszkam w Polsce, nie glosuje, nie place podatkow, bimba mi czy bedzie rzadzilo PO czy nie. PiS'u nie lubie bo... ale to nie watek na ten temat :)
och przepraszam myślałem ze jesteś moim sąsiadem tyle wiesz o mnie. nie głosujesz masz prawo
i nie wujcia a stryja i to stryja zony
http://thethrottle.thechive.com/2011/01/19/abandon-cars-all-ye-who-enter-dubai-35-photos/
teraz bedzie mozna taka fote w Polsce ustrzelic. A pozniej beda pisac za granica jaki to Polska bogaty kraj, ze porzucone porsche stoi w Warszawie :)
Ojajebie... rvc na serio znalazl tu UKŁAD? LMAO, czlowieku idz sie leczyc na nogi, na glowe juz o wiele za pozno.
raz ty jebiesz innym razem ciebie.
uważasz ze mam obowiązek mieć pełne zaufanie do rządu kłamców i kombinatorów?
wystarczy ze ty masz stając sie automatycznie wspólnikiem
Proszę mi napisać, co tu jest do komentowania. Że banda policjantów w państwie prawa przekazuje do tabloidu informacje, że mi zabrali prawo jazdy - napiał do redakcji Faktu. To zwykły skandal, że tak się dzieje. A jeżeli chodzi o prawo jazdy, to trudno na polskich drogach dobrym samochodem nie uzbierać 24 punktów. Pozdrawiam.
Komenta pana PRAWNIKA...
Jak mu się w końcu ORA dobierze do tyłka (a jedno postępowanie dyscyplinarne już się przeciwko niemu toczy), to utrata prawa jazdy będzie jego najmniejszym zmartwieniem.
I to układu przez wielkie U! Z tiret i paragrafem w tercecie! Ale wiecie co jest dla mnie, szaraczka niesamowite. Jakie trzeba mieć poczucie pewności siebie, ile tupetu i bezczelności...
Herr Pietrus, ja tez nie trawie Dubienieckiego i wielu innych cwaniakow z pierwszych stron gazet, caly problem polega na tym, ze sprzedanie tego typu historii w odpowiedni sposob to bulka z maslem dla kazdego poczatkujacego dziennikarzyny.
Nie ma sensu jaranie sie tego typu tekstami, zawsze mozna je przygotowac tak aby kanalizowac okreslony typ emocji, a to ze panowie na swieczniku w wiekszosci maja poczucie bycia ponad prawem to juz inna sprawa, i nawet jezeli kiedys na poczatku kariery pracujac na przyklad w regionalnych tv byli sympatyczni (jak pewien slawny obecnie dziennikarz tvn) to teraz sa bucami, ale sa i tacy ktorzy pracowali w tychze regionalnych tv, byli bucami wtedy i sa bucami dalej, pracujac w tvn24. Mowie to na podstawie wlasnych obserwacji.
Strach uzywac pelnych nazw/nazwisk ;)
polecial jakis moj stary watek o muzeum wojska ale to pare dni temu, no i ten co zauwazylem ostatnio to vincencie byl. Nie sledze az tak bardzo forum a zadnego crona nie bede odpalal zeby byc na biezaco :D
Prawko jest czy nie - i tak bedzie jezdzil, bo ma drugie.
Takie wielki prawnik, a nie wie, że samo posiadanie prawa jazdy wcale bezpośrednio nie uprawnia do prowadzenia pojazdów mechanicznych.
Prawo jazdy jest tylko potwierdzeniem posiadania uprawnień do kierowania pojazdami mechanicznymi w danym kraju.
Jeżeli "stracił prawko", to znaczy, że stracił uprawnienia do prowadzenia pojazdów w tym kraju, czyli posiadanie innego prawa jazdy nie przywraca mu tych uprawnień.
Ale trzeba przyznać, że bezczelny i arogancki buc z niego.
Hellmaker -> Myślę, że jako prawnik on to wie, ale ma w dupie policję i polskie społeczeństwo. Najwyraźniej, w jego mniemaniu, to on ustanawia prawo...
Szczerze? Nie przeceniałbym jego prawniczej wiedzy... I nie piszę tego dlatego, zę to akurat on, w ogóle nie przeceniałbym wiedzy prawniczej różnych prawników - studia masowe, a nawet jeśłi by to pominąć każdy ma swoją specjalizację... No i ten przyrost ustaw w tempie geometrycznym... A prawo wykroczeń i o ruchu drogowym to zwykle jakieś fakultety na studiach są...
Dubieniecki pewnie w przypływie emocji Lexa czy innego Leglisa nie odpalił przed wystosowaniem skargi i teraz ma :D
Ale sam "state of mind" - nie bede sie zatrzymywal, choc jade bez prawka, jak jakis pachol lizakiem macha, jeszcze sie na niego poskarze... ot, baron na wlosciach. Za czasow owych baronow np. nie istnialo pojecie "gwaltu" jesli obiektem gwaltu byla osoba nizszego stanu - zgwalcic mozna bylo tylko szlachcianke.
Tu pan D. tez zapewne jest w przeswiadczeniu, ze JEGO policja zatrzymac nie moze, bo on jest z wyzszej warstwy, wiec JEGO przepisy ruchu drogowego nie obowiazuja.
Smuggler - ale najśmieszniejsze jest to że Pan D. nie jest nikim istotnym czy znacznym.
Bardziej pasuje jako celebryt do tańca z gwiazdami niz na polityczne salony.
No wiesz, on sie pewnie poczul "kims" - byl moment, ze robil za "szarawa eminencje" w PiS, zanim go Jarek nie sprowadzil do parteru. Dzielil, rzadzil, oglaszal kto bedzie kandydowal etc. Pamietacie?
I zapewne owo poczucie "kim to ja nie jestem..." sie mu ostalo.