Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

drukarka do malej firmy i domu

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
22.08.2026 10:56
1
odpowiedz
el.kocyk
199
Legend
22.08.2026 11:19
Loon
2
odpowiedz
Loon
145
mohenjodaro

Jakoś w 2021 podjąłem najlepszą decyzję mojego życia i poszedłem w tani laser. Drukarka, czyli urządzenie będące moim nemesis przez dekady - zawsze cyrki z tuszem, zawsze coś nie tak, po prostu od 5 lat działa i to działa po WiFI. Jakby Steve Jobs swą maleńką stópką dotknął instytucję drukarek z nieba. Toner w tym czasie wymieniałem dokładnie raz. W atramentowej to mam wrażenie, że co miesiąc jest jakaś drama z tymi tuszami itd. A droooooogie, więc trzeba kombinować.

Oczywiście tracisz wtedy druk koloru, ale skoro sam podniosłeś ten temat, to rozumiem, że temat jest w grze. Ja mam HP LaserJet Pro M15w, ale oczywiście minęło 5 lat, więc może jest jakiś lepszy model w podobnej cenie, ale jestem ogólnie zadowolony.

post wyedytowany przez Loon 2026-08-22 11:20:54
22.08.2026 11:27
PersonifikacjaCienia
3
odpowiedz
1 odpowiedź
PersonifikacjaCienia
42
Brat

Moim zdaniem, patrząc na funkcjonalność względem oczekiwań, to jak najbardziej się nada.
Masz duplex, masz uzupełnianie z butelek a nie wymiana kartridży a to dla mnie podstawa. Trudno mi ocenić pod względem realnej wydajności (nie wiem też ile faktycznie będziesz z niej korzystał i czy regularnie!), ale np. laserowa czarno-biała pod drukowanie czysto biurowe (średnio pewnie jakieś 200 str. dziennie, może więcej) realnie zżera jakieś 7 tonerów i 2 bębny rocznie (te wykorzystywane są na maksa, do oporu lub wyraźnego spadku jakości druku a nie jak kontrolka zasygnalizuje) więc wychodzi raczej drogo.

22.08.2026 11:40
3.1
odpowiedz
el.kocyk
199
Legend

PersonifikacjaCienia dzieki za wyjasnienie. w sumie kolor jesty dla mnie wazny a kolor laser to pewno juz mega drogo

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl