Wbiłem 10 lvl.. Jestem w twierdzy, ale misji brak. Pomóżcie!
Musisz ją na stole z misjami aktywować i dopiero pojawią się osoby, które cię nauczą specjalizacji w twierdzy.
Najpierw musisz pozyskać trenerów poprzez misję odpaloną na Sali Wojennej, dopiero po tym możesz aktywować questy na specjalizację.
Są podpisane, wystarczy przeczytać. Wiem, to trudne.
Jest na 100%. Chyba gdzieś na górze w Fereldenie.
A Skyhold masz już wyremontowane czy dopiero przybyłeś? Bo jak dopiero przybyłeś to musisz poczekać aż te gruzy sprzątną. Idź do innej lokacji np. Zaziemia i wróć z powrotem do Skyhold.
W której twierdzy jesteś? W Skyhold?
Może już wykonałeś tę operację, ale skoro przeklikujesz bez czytania to ci umknęło. Trenerzy pałętają się po Skyhold (ci ze ścieżki wojownika stoją na murach).
Tylko, że ta misja dostępna jest od 10.. Przeszukałem całą twierdzę, zrobiłem multum misji i nic. I nie, nie przeklikuję..
...
Patrzyłeś na mapie? Nie w twierdzy. Najpierw idziesz do sali wojennej i powinna tam być misja, bierzesz i ją aktywujesz, trenerzy powinni się pojawić w twierdzy.
Boże, gry są coraz prostsze, a ludzie się gubią w grach, w których dosłownie prowadzi się ich za rękę.
Operacja na stole narad nazywa się "specjalizacje inkwizytora".
Idziesz do sali narad, Z NIKIM NIE GADASZ, stół narad to to coś gdzie pokazuje ci się wybór mapy Ferelden albo Orlais. Nastepnie szukasz pionka który nazywa się " specjalizacje inkwizytora"
Ogarniacie co piszę ? Nie miałem żadnego filmiku... szukam w dzienniku zadań, chodzę po murach... Nie mam takiej misji.
Idź do innej lokacji np. Zaziemia i wróć z powrotem do Skyhold i dopiero sprawdź czy masz dostępną misję.
Sorry, że nie odpisywałem, ale nie miałem dostępu do neta. Tak zrobiłem to, nie zadziałało... Dopiero po odinstalowaniu gry zadziałało.