Enjoy! :>
http://www.youtube.com/watch?v=6NpGbCVZGus&feature=player_embedded
Ha, a ja miałem okazję zobaczyć. Świetnie prezentował się
spoiler start
USB Stick w kształcie rogatego.
spoiler stop
ogólnie bardzo fajnie to zapakowane? Znana jest cena takiego kompletu?
Goozys > O ile nie jest to jakaś inna, tajna kolekcjonerka, to kosztuje ona 399 zł, ale już jest niedostępna od jakiegoś czasu.
Na allegro poszła ostatnio za 900 zł, nawet teraz ludzie licytują za ponad 800 zł. Masakra co się dzieje. :)
Szok!
Z kolei specjalna edycja kolekcjonerska w kolorze alabastrowej bieli, sprzedawana wyłącznie w sklepach, zawierać będzie pełną wersję gry na płycie DVD, dwupłytowy zestaw z nagraniami zza kulis produkcji na Blu-ray/DVD, płytę CD ze ścieżką dźwiękową z Diablo III, 208-stronicowy album z grafikami pt. „Art of Diablo III", pamięć USB 4 GB stylizowaną na kamień dusz (a na niej pełne wersje gier Diablo II oraz Diablo II: Lord of Destruction) wraz z obsadą dla pamięci w formie czaszki Diablo, oraz unikalną dodatkową zawartość do gier Diablo III, World of Warcraft i StarCraft II: Wings of Liberty. Edycja Kolekcjonerska zostanie udostępniona w cenie 349,99 zł.Z informacji od polskiego dystrybutora dowiadujemy się, że gra w wersji na płycie DVD-ROM będzie dostępna w sklepach na terenie całego kraju w cenie 199,99 zł, a cyfrowa wersja do pobrania bezpośrednio od Blizzard w cenie 59,99 EUR (ok. 260 zł).
Tutaj zapis o specjalnej wersji sklepowej. Zobaczymy w nocy z 14/15
Nie czuję jakoś potrzeby wydawania dodatkowych 180zł na te zbędne bajery... Tym bardziej, że 4 GB to bardzo mało teraz, a Diablo II + LoD (jak zresztą każdy) już mam...
Ciekawe, czy EK będzie dostępna na nocnych imprezach premierowych? W sumie to byłby poważny argument, żeby wybrać się nocą do Katowickiego MM.
Dodatkowy link, jakby ten wyżej wygasł.
http://www.youtube.com/watch?v=2RM5o5l_UsM&feature=youtube_gdata_player
Zgred - będę dzwonił do Tesco w SSC i MM w Czeladzi aby uzyskać info na temat EK.
Dałem ciała bo byłem wczoraj w M1 w Czeladzi i mogłem zapytać ale nawet nie wiedziałem że będzie tam nocna sprzedaż.
Również nie zdążyłem obejrzeć filmiku, dlatego mam pytanie: czy ta "tajna" kolekcjonerka z filmiku różni się czymś od tej za 349 zł, o której napisał Davidian? Jeżeli tak to czym?
Jeszcze parę dni... jeszcze parę dni... jeszcze parę dni
(tantra)
@PS3fan
Linki niżej działają, a co do EK jest tylko jedna jedyna i zawiera to co napisał Davidian.
O co chodzi z ceną edycji kolekcjonerskiej? Wyprodukowali za mało, że tak cenę nabiło?
24-> Sklepy sprzedały w przed sprzedaży więcej niż miały EK jeszcze pół roku temu, a teraz dopiero wielu osobom anulowały zamówienia.
Jako ciekawostka, tak wygląda pudełko z normalnej wersji.
http://www.youtube.com/watch?v=DjFIF-5paI8&feature=youtu.be
Tyle kasy ludzie placa za takie gowno... ja biore zwykla ,na cholere mi dodatki, ktore odloze na polke i bede miec w diupie ....a kupowanie tego za 900 zl, jest dla mnie przejawem debilizmu i powaznej choroby umyslowej. Jaram sie diablem 3 , ale jak widze te aukcje to az mnie smiesza....a co dopiero ludzie ktorzy to kupuja.
_Myszoor_ - jak ktoś zarabia tyle że może sobie pozwolić na kupno takiej kolekcjonerki (?) czemu nie, toż to edycja kolekcjonerska. To tak jak wyśmiewanie się bo kogoś stać na garnitur za 10k a ktoś kogo nie stać powie że to debil bo on kupi praktycznie taki sam za 500 zł.
Głupotą byłoby kupowanie kolekcjonerki za 900 zł przy zarobkach 1500 zł miesięcznie, mając na utrzymaniu rodzinę :)
Nie, to jest smieszne, bo jakby naprawde chcieli to by zamowili w pare minut po pojawieniu sie opcji pre ordera. Tyle w temacie, mnie oni smiesza, a ktos nabija sobie ladnie kasy, ale na frajerach wlasnie sie najlepiej kase trzepie :) A garniak za 10 k jest po tej cenie ciagle, a nie ze ktos go kupil za 500 zl a sprzedaje za 10k, wtedy tez bys mowil ze idiota go kupuje.
jakby naprawde chcieli to by zamowili w pare minut po pojawieniu sie opcji pre ordera
Moze zamowili i im anulowali?
mnie oni smiesza
Jedni placa krocie za zabytkowy/rzadki samochod, inny za jakies malowidlo albo dywan, czemu by nie placic za gre? Ich kasa ich sprawa. Jezeli ktos nie potrafi przejsc kolo tego obojetnie to jest zawistnym buraczkiem i tyle.
Rozcinanie folii Frostmournem
<---
_MyszooR_ [ gry online level: 13 - Prowokator ]
Zamień sobie te prowokator na "Pajac". Będzie bardziej pasować.