Czy wy tez nie mozecie sie doczekac???
Mi to zwisa.
jak mozna byc takim botem i nie czekac na diablo??? [2][3
skonczylem 1 czesc kilka razy, w 2 gralem przez 8 lat(sic!), a na trojke zupelnie nie mam zajaru, juz styl graficzny powoduje u mnie odruch wymiotny, zrobili z tego kolorowa bajke, pozatym te porabane uproszczenia... polecam PoE, jest znacznie lepsze...
Nie. W ogóle nie rozumiem tego całego zamieszania. GOL, TvGry, 9Gag, każdy sklep - wszędzie Diablo.
Nie. Gra warta uwagi ale nie czekam na nią. Równie dobrze kupię ją za 5 lat i mi to zwisa.
Za duże sranie wokół tej gry. Każdy dzieciak się tym jara, co już świadczy o graczach jakich napotkamy, niestety.
Witam, czy gra pójdzie na:
AMD Athlon(tm) 64 Processor
3000+
1.85 GHz, 2,00 GB RAM
Procesor ga-k8nf-9
Internet 10 mb/s
Mam Legend of Grimrock i śmiga na full detalach, mimo że skan wykazał, że nawet nie spełnia minimalnych.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Doczekac? na tego gniota? przeciez ta gra to zwykly przeciętniak jak diablo 1 i diablo 2. Pewnie 3/10 no moze 4/10 w recenzjach dostanie.
Oczywiście że nie mogę się doczekać , to będzie gra na wiele godzin :)
[13] Obvious troll is obvious.
Co do gry, to kupię na pewno, mam tylko nadzieję, że będzie się dało ją dostać u mnie w mieście :E
Ciekaw jestem ile sztuk będzie w nocnych Tesco:) Nie planuje kupować jak na razie ale w przyszłości owszem.
Diablo who? Obojetny mi ten tytuł całkowicie...
[5] Niektórzy mają ważniejsze rzeczy do roboty w życiu niż czekanie na gry...
Myślałem, że będę w to grał, ale nie mam motywacji. Chyba wyrosłem.
Owszem zagram. Ale nie "ślinię się" z wyczekiwaniem na wtorek... bez przesady. To mimo wszystko tylko gra..
Nie czekam, nie jaram sie a wręcz omine szerokim łukiem. Sztucznie napompowana promocja dla przecietnej gry.
W moim przypadku nie czuje wcale jakiegoś podniecenia z powodu tej gry. Nie grałem w żadna poprzednia cześć i raczej ta też mnie nie skusi:-)
Niestety nie, przez te lata czekania zmienił mi się gust, jak kiedyś grywałem w Diablo 1/2 i inne hack'n'slash tak teraz kijem nie dotknę tego gatunku, obecnie uznaję jedynie gry strategiczne(nie rts!) oraz wybrane rpg i symulatory;)
Nastał dzień premiery, długo oczekiwanej przeze mnie gry, oczywiście wzbudza ona we mnie wiele emocji, zwłaszcza że miałem przyjemność pograć w wersję Beta. Oczywiście gdy tylko dopadnę się do pełnej wersji, będę się w nią zagrywał, jednak nie stanowi to dla mnie sensu istnienia :)