a ja doradzam w sprawach telefonow komorkowych i chcem gwiazdke !! oneoneone
Tak prawdę mówiąc Orlando to nie mam pojęcia z czego jest ten avatar :P Zalegał na dysku to go wybrałem (już go kiedyś miałem ustawionego - może ze dwa lata temu:))
Paskudna pogoda za oknem a ja muszę niestety wyjść z domu...
..to sadomacho, kong123 ;)
..a u mnie za oknem, wiosennie - niebieskie niebo z wstydliwymi białymi chmurkami - 8 plus ;)
No to już wiesz: http://en.wikipedia.org/wiki/Vampire:_The_Masquerade_-_Redemption
U mnie również śliczna pogoda, troche chmurek, cieplutko, nic tylko siedzieć przed komputerem. ;-)
To dobrze wiedzieć Orlando - wypadałoby jeszcze zagrać ;)
Już chyba wolałem jak padał śnieg... deszcz o tej porze jest bardzo, ale to bardzo wkurzający i uprzykrzający życie.
Gwiazdki , gwiazdki z nieba daj.....
A u mnie ocieplenie ;P przez dwa najbliższe dni ma być 25'C, w sobotę niestety tylko 20*...
Hmm... właśnie słucham Au Se Tu Pego Michela Telo(z czystej ciekawości, nie przepadam za współczesną muzyką) i zastanawiam się - co w niej takiego jest? Piosenka mocno przeciętna, a szum wokół niej taki jakby wyszedł nowy singiel Jacksona...
*irony ofc
Straszna nuda - zastanawiam się w co zagrać (a od dawna w nic nie grałem bo...Sacred 2 mi się znudził). Mam na oku kilka gier, w które chciałbym zagrać ponownie ale nie wiem na którą się zdecydować:
Mafia część pierwsza
Crysis + dodatek
Fallout 3 + dodatki (z tym, że jak wsiąknę to ciężko będzie się oderwać, siłą rzeczy czeka więc na lepsze czasy)
Call of Juarez część pierwsza
No i tak bardzo niechętnie spogląda na mnie z półki Dark Sector.
Czasu mało - ostatni wolny tydzień mi został - później trzeba będzie się do roboty wziąć ;(
Mam jeszcze kilka filmów do wyboru, żeby się nie nudzić ale to też ''powtórka z rozrywki'' bo wszystkie widziałem, a do wyboru mam:
Ratatuj
Kot w butach
Big Lebowski
Żelazny krzyż
Kac Vegas w Bangkoku
i Wieczny student 3.
Taki niezdecydowany mało kiedy jestem ;( A może lepiej poczekać te kilka godzin i obejrzeć mecz Portugalia-Polska?
Ed. i by się dubelek strzelił jakbym nie odświeżył wątku.
Może jeszcze skrobnę coś tam o muzyce.
(z czystej ciekawości, nie przepadam za współczesną muzyką)
A no takie to czasy. Jeszcze ta muzyka ''rozrywkowa'' czy też bardzo ogólnie pojęty pop ostatnio troszkę (delikatnie mówiąc) opuściły się. Mamy więc zatem
Biebera, z którego śmieją się nawet w Telekspressie.
FloRida, który śpiewa tak szybko, że ciężko go zrozumieć - słowa z ust wyrzuca niemal z szybkością karabinu maszynowego (w sumie to mały podziw się należy ;))
Pitbulla, który śpiewa/ł już chyba ze wszystkimi możliwymi i modnymi ostatnio artystami.
David Guetta - jak wyżej.
Tego z Billionera... jak mu tam było... Mars, który śpiewa właściwie to nie wiadomo o czym i już w sumie klepie na jedno kopyto.
Gym Class Heroes, które grają na okrągło w radiu/tv itp.
Co tam jeszcze mi przychodzi do głowy... Katy Pyry (?) Perry (?) jakoś tak, która też tłucze wszystko na jedno kopyto i ostatnio chyba ma sobowtóra w postaci Jessie J (jak tą jedną jej piosenkę w radiu usłyszałem to byłem przekonany, że to Kate)
No i Adele, której po prostu nie lubię i nie rozumiem co w niej ludzie takiego widzą.
Ah no i Maroon 5 feat Christina Aguilera i ich Moves like jagger, które śni mi się po nocach gwarantując senne koszmary i powodując odruch wymiotny. O ile sam M5 jest do posłuchania tak ''Moves like jagger'' strasznie mi się nie podoba i irytuje mnie na równie wysokim poziomie co Adele.
Nickelback coś tam wybrzdąkał pod koniec 2011 roku ale w natłoku powyższych przepadło gdzieś między wierszami.
Domyślam się, że Orlando ze mną się nie zgodzi ;)
O polskiej muzyce nie wspominam z prostego powodu - nie trawię jej i co za tym samym idzie nie słucham. No chyba, że rozchodzi się o starsze zespoły. Nawet nie wiem za czym tam teraz nastolatkowie hasają...
No i nikt mi gwiazdki nie dał ;(
Bieda albo nieczuła na potrzeby innych ta wataha jest.... Obstawiam nieczułość. A miałem jeszcze ciche nadzieje...
kilka filmów do wyboru, żeby się nie nudzić ale to też ''powtórka z rozrywki'
a to czasami jedno nie wyklucza drugiego ? ;) Lepiej obejrzeć coś nowego narażając się nawet na to , że film genialny nie jest , a powtarzać tylko to , co jest warte powtórzenia - czyt. masterpiece.
współczesną muzyką
Co rozumiesz przez "współczesna" ?
współczesną muzyką
Co rozumiesz przez "współczesna" ? -> faktycznie, użyłem dość ogólnego pojęcia, za co przepraszam. Generalnie miałem na myśli ostatnich kilka lat. Przeczytaj [212], to będziesz wiedział mniej więcej o co mi chodzi.
No i Adele, której po prostu nie lubię i nie rozumiem co w niej ludzie takiego widzą. -> akurat Adele śpiewa IMHO całkiem fajnie.
Oczywiście, pomimo, że nie potrafię przetrawić muzyki z ostatnich kilku lat, jestem wstanie znaleźć jakieś chlubne wyjątki jak wspomniana wyżej Adele czy chociażby Nickelback, ale niestety perełki giną w gąszczu tego całego chłamu od Lady Gagi i spółki.
[ed.]
literówka
ale niestety perełki giną w gąszczu tego całego chłamu od Lady Gagi i spółki.
Od Gagi prosze się odpieprzyć, jest świetna w tworzeniu energetycznej muzyki, przy której trudno jest siedzieć na dupie. I nie, nie są "na jedno kopyto," ale bardzo przemyślane.
Ale co ja tam wiem, ja tylko słuchałem trzy albumy, nie to co inni raz usłyszeli Poker Face albo Bad Romance i powtarzają w kółko jaki to chłam. XD
Aż trzy albumy wysłuchał ..Orlando mnie załamał ;(
(bierze skrzypce i zamyka się w ustępie) ..pizzicato najlepiej mi wychodzi pod szum spuszczanej wody..
..ale za to jakie jest energetyczne ;)
Ale co ja tam wiem, ja tylko słuchałem trzy albumy, nie to co inni raz usłyszeli Poker Face albo Bad Romance i powtarzają w kółko jaki to chłam. XD
Akurat Poker Face mi się podobał - reszta tych starszych piosenek Gagi również. Ale ja mam to do siebie, że nie oceniam tylko samej piosenki ale patrzę się także na takie czynniki jak: sens słów piosenki, wygląd osoby śpiewającej, teledyski etc. Dlatego też nie podoba mi się obecny wizerunek Lady Gagi - kiedyś jej stroje, makijaż itp. były jeszcze w granicach dobrego smaku - obecnie trochę ciężko mi się na nią patrzy...
To jest energetyczne, pokręćcie troszkę głośność przed wysłuchaniem.
http://www.youtube.com/watch?v=2QHQuu4ffp8&feature=related
To nie tylko jest energetyczne, to jest zabójcze ;)
(wyrzuca skrzypce na śmietnik)
Ja tam bym wybrał wszystkie trzy, są takie mroczne i tyle w nich jest przerażającej sugestii ciągu dalszego. To jest klimat, taki prawdziwie szokujący twórczo, głębia księgi, nadzieja wiary i zwątpienie złego. Tylko kapsle od Frugo to jeszcze nie wiem co wieszczą, ale pomyślę i zastanowię się.
To z [222] wyszło najbardziej mroczne :)
..najlepsze (kompozycja) 223, choć zmieniłbym płomień świecy - dodałbym ten z 224
Ja się zgadzam z Flyby'm - ta z [223] jest najlepsza. Oczywiście pozostałe też fajne.
Tylko jak Tobie Flyby chce się siedzieć o takiej porze przed komputerem? Ja na drugi dzień byłbym chyba nieprzytomny :D
No to jestem nieprzytomny ;) Właśnie ratuję się kawą z mlekiem i ogromnym kubkiem herbaty, zagryzając naleśnikami. Dziwne życie. ;)
Aż po twoim poście Flyby zachciało mi się jeść :P
Przeglądałem sobie watek konkursowy bety Diablo 3 i powiem, że co niektórzy to mają pomysły z tymi fotkami :D
Od Gagi prosze się odpieprzyć, jest świetna w tworzeniu energetycznej muzyki, -> gusta i guściki. Ja L. G. nie lubię i już. Nie lubię tego jak śpiewa, ani jak się ubiera w teledyskach czy jakichś ew. imprezach(choć w sumie z drugiej strony to dobrze, bo nie jest specjalnie urodziwa IMHO) - po co robić szum wokół siebie strojami, jeśli się dobrze śpiewa? Wystarczy, że wokalista/ka dobrze wygląda - nie trzeba zaraz widziwiać z image, jeśli ma się talent - ludzie i tak będą kojarzyć.
matisf - no trzeba przyznać, że dziewczyna pomysł miała oryginalny i pomysłowy ;) Zobaczymy jak się spodoba tym co będą oceniać i kody przyznawać do bety ;)
Osobiście udziału w tym etapie nie brałem - raz, że nie posiadam Diablo a dwa nie jestem jakimś tam wielkim fanem Diablo. Próbowałem jedynie z czystej ciekawości w pierwszym etapie ;)
..a tu coś co mnie upewniło w porannym przekonaniu że niejaki minister Zdrojewski od kultury, powinien przestać być ministrem:
http://www.tvn24.pl/0,1736619,0,1,po-cichu-powstawal-dokument-idacy-dalej-niz-acta,wiadomosc.html
Skoro Tusk opierał się na opiniach tego pana, nic dziwnego że ACTA zostały podpisane.
..kawa czy herbata? I jedno i drugie ..dzisiaj zagryzam ciastem na rodzynkach i skórce pomarańczowej
Mam nadzieję że tym razem opozycja nie prześpi okazji..
A mnie to zainteresowało:
http://www.tvn24.pl/0,1736788,0,1,mam-teraz-sleczec-nad-tym-malym-obrazkiem,wiadomosc.html
Jak się im nie podobają to są osoby, które je z chęcią przyjmą ;)
I jeszcze zmora mojego dzieciństwa:
http://www.youtube.com/watch?v=aAjDEJ8yWzg
Dzisiaj się z tego śmieję ale jeszcze kilka ładnych lat temu wcale nie było mi do śmiechu.
O dobra kawa nie jest zła - byle by nie była rozpuszczalna.
http://www.filmweb.pl/film/Idy+marcowe-2011-530029
Widział to ktoś? Warto obejrzeć? Brakło mi właśnie filmów w takich klimatach ostatnio.
[ed.]
Oj, pamiętam Bukę bardzo dobrze - zawsze się jej bałem. Dalej przeszywa mnie lekki dreszczyk gdy ją widzę, ale raczej ze względu na skojarzenie ze strachem, niż strach jako taki.
Nie widziałem tego filmu aczkolwiek może być całkiem niezły. Przyznać muszę, że nawet bym go obejrzał (pomimo, że George Clooney'a nie lubię).
Mati gratuluje wygranej. Przypuszczam ze szle przewazyl ten sok pomidorowy ;p
btw obu dziewczynom od "wdziekow" sie nie udalo.
Ja się również do gratulacji przyłączam - mati zasłużył na kodzik do bety ;)
btw obu dziewczynom od "wdziekow" sie nie udalo.
A to była jeszcze jakaś druga??
o Panie... Ta druga, to tak naprawde byla pierwsza... I pokazala znacznie hmm wieksze atuty ;p
Heh Stich czyli ta pierwsza jakoś mi umknęła (wszak wszystkich zdjęć nie widziałem) - idę zatem szukać tego pikczura do tego diabelnego wątku ;)
Ed. no i znalazłem. Fakt - ma dość diabelskie atuty ;)
Ed2. tak Miczkus - to ta druga ;) A właściwie pierwsza ;)
To jest ta druga? https://www.gry-online.pl/S055_forum.asp?ID=11936510&WID=11935613&N=1
heh jakby to Milva powiedziala, faceci nie wazne jak madrze rozpoczna zawzdy na dupach koncza
Ciekawe co by się działo gdyby zamiast kodu rozdawali pełne, pudełkowe wersje Diablo III?
[248] -> przecie podczas porodu z okolic tegoż narządu wychodzimy :)
..grac czy nie grać - oto jest pytanie
i niech z pytaniem
powaga się stanie..
To mówiąc, nolajf
za ..hmm, serce się chwyta
i mysz swą pieszcząc
o zgodę ją pyta
Najlepiej gra się na nerwach.
A mysz mu na to..
Jak łapy umyjesz,
bo jak na razie
stare frytki czuję
..a czasem, zgrozo
to i śledziem jedzie
popraw się chopie,
z grania nic nie bedzie..
oho, Flyby nam przeszdl na erotyki, podaza z duchem czasu i tematu przewodniego wczorajszego dnia na golu
Jak Flyby wspomniał o myszy to od razu on mi przyszedł na myśl ----->
Tak, wiem, że to szczur:P
Ze mnie żaden to poeta ,
kończę wierszyk , to już meta... ;(
Niestety Creative Fatality , które służyły wiernie od pół roku ( dzięki Orl ) , rozpadły się na kawałki - chlip , chlip. Nowe będę miał dopiero w poniedziałek , no cóż przyzwyczaiłem się do tego kształtu i dobrze się na nich działało - nie chcę ich zmieniać.
Nie wygrała - w redakcji zasiadają homosie . Wygrała - w redakcji rządzi seksizm.
I jak tu znaleźć złoty środek....
Ta Wyborcza, to nie da spokojnie obejrzeć se filmu czy seriala z rana: ;(
http://wyborcza.pl/1,75248,11276096,Tajna_krucjata_Polski_przeciwko_piratom.html
Husaria vs. Wilki Morskie.... No ho ho ho... Batalia stulecia
Za domem to ja mam tylko ogródek właściwie...
Coś tutaj ostatnio przycichło - wszystkich gdzieś poniosło tylko ja siedzę przed monitorem całymi dniami ;(
..zaraz poniosło ;) ..odnoszą się do swojej codzienności gdzie akurat klikanie niepotrzebne ;)
czyste niebo, sloneczko swieci to jak tu siedziec przed komputerem?
czyste niebo, sloneczko swieci to jak tu siedziec przed komputerem?
Niestety nie u mnie ;( Pozostaje mi więc grać w Call of Cthulhu gdzie słońca też niestety brak ------->
...
...lub w F1 gdzie też niestety słońca brak ;(
Ed. wersja bez mojej nazwy zawodnika :P
na tym screenie z F1 te promienie zwiastuja jakies nadprzyrodzone objawienie?
Czy nadprzyrodzone to nie wiem - czy objawienie? Też w sumie nie wiem. Wiem za to, że gdybym jechał pełne 100% długości wyścigu to ten pan miałby w tym kokpicie tyle wody co w wannie ;)
Chciałem zmajstrować nowy avatar - żaden mi się nie podoba. Chyba zrezygnuje z tych avatarów...
Jutro wyruszam do empiku - "sprzedawać" gry na xboks - może uzbieram na ME 3 ;)
A jakie gry Flyby będziesz sprzedawał? :P
Tutaj masz regulamin:
http://www.empik.com/gry-uzywane/regulamin
A tutaj ceny:
http://www.empik.com/gry-uzywane/gry/xbox-360
a moich nie przyjeli bo kupione w Anglii, phi....
Właśnie, jakie gry - kong123 ..walczę w tej chwili ze sobą ;(
..prawdopodobnie musiałbym sprzedać ..Alana Wake ..Battlefielda BD 2 ..Dead Space ..GTA IV ..Saints Row 2 ..Residenta Evil Gold ..Obliviona ..Juiced 2 i co najgorsze Fallouta NV ;( Boję się liczyć czy wystarczy ;(
A no te Flyby, w które nie grasz i w które prawdopodobnie już nie będziesz chciał grać :P
Ale Red Dead Redemption zostaw :P Jedna z nielicznych gier, które jeszcze mi na x'a zostały. Chciałem opchnąć jeszcze AC II ale pożyczyłem koledze a on się do Anglii zmył ;(
Red Dead Redemptiona nie mam, kong123 .. w zasadzie nie kupowałem gier bez tłumaczenia, GTA IV należało do nielicznych wyjątków - z tego tytułu nie grałem w nią (prawie) ;)
Jeszcze mam serię ME - ale ..z wiadomych względów ich nie sprzedam (na razie ;))
Mieć Xboxa 360 i nie mieć RDR? Jestem w lekkim szoku.
Z reguły też nie kupuję gier bez tłumaczenia (do GTA jestem już przyzwyczajony) ale dla RDR skusiłem się bez wahania. I nie powiem mój angielski nie jest zbyt dobrze wyszlifowany ;) ale w RDR zrozumiałem bardzo dużo ;)
Teraz w tych info o AC III ten fragment jak i nieco tereny przypominają mi właśnie RDR.
A Juiced 2 to moim zdaniem cienka gra - po wrażeniach z jedynki (która cięła się i klatkowała niemiłosiernie na komputerze, który Crysisa ciągnął w wysokich) odpuściłem sobie.
Właściwie to na Twoim miejscu bym się za długo nie zastanawiał - wszystkie tytuły, które chcesz sprzedać z powodzeniem znajdziesz na pc.
Ed. Ranczo się zaczyna - nowa seria. Idę oglądać :P
Niektóre gry mam na PC - w komplecie. To Oblivion czy Fallout NV. Ten ostatni tytuł ..jak podliczę ile wydałem na dodatki do niego, które teraz zostaną - trochę to bez sensu ;( Gdybym miał większy dysk - pewnie bym spróbował umieścić grę na dysku - niestety zostało mi 5 G z hakiem wolnego miejsca.
No dobra ..to teraz wrażenia ze sprzedaży gier w empiku ..Przydadzą się innym chętnym ;)
Ogólnie zarobiłem 120 zł wiec ME 3 poczeka do końca miesiąca. ;(
Dlaczego za mało? Bo Juiced 2 w ogóle nie kupują ;) GTA IV oraz Alan Wake odpadły bo miały drobne rysy na brzegach. Zapytałem sprzedawcę, nie ma pan xboksa na składzie do sprawdzenia? Te gry są w porządku i chodzą.. Nie, nie mam - odpowiedział - zresztą wie pan, optyka ważna bo mamy dużo reklamacji ;) A najlepiej było z Saint Row 2 - nie kupiono, bo mieli błąd i jej kodu nie było w ichniej ewidencji. ;)
Moje podsumowanie - to moje pierwsze i ostatnie sprzedawanie używanych gier w Empiku. ;)
A ja tam takich problemów nie miałem :P Co prawda nie wzięli ode mnie GTA IV bo cały czas im ten kodzik nie chciał wejść. A tak to wzięli wszystko.
to moje pierwsze i ostatnie sprzedawanie używanych gier w Empiku. ;)
moje też - nie mam już co sprzedawać. Zostawiłem tylko tytuły do których będę wracał.
Ja mam za to ich dużo , ale kocham moje gry i żal mi ich sprzedawać , nawet tych crapowatych.... Wiecie - sentyment i choć raz zgodziłem się na sprzedaż , to nigdy już jej nie powtórzę ....
O ! Mogę się pochwalić , że w Fallout New Vegas wg Steama stuknęła mi niedawno trzecia setka godzin... Do ekhm... Flyby'a mi daleko , ale czym jesteśmy bez chęci małej rywalizacji... Nie wiem , czy wynik z trójki równy pół tysiąca pobiję , ale jestem dobrej myśli... Brakuje mi jednego dodatku i w końcu zacząłem Acziki robić - kiedyś trzeba było się za to zabrać , a i też gra zaczęła je naliczać , bo to już 5 , czy 6 gra w New Vegas , misje frakcji pokończone , a przez Stimowy automat nie uznane... Ahh , te maszyny - zrujnują nas wszystkich ;(
Cóż - Ty, kong123, nie masz co sprzedawać a ja sprzedawać w Empiku nie będę ..Skoro to są gry używane, to na przykład argumenty "optyczne" do mnie nie przemawiają - zwłaszcza że w obie gry mało grałem i nikt więcej w nie nie grał (nie pożyczałem) - już nie mówiąc o tym że z grami i sprzętem obchodzę się jak z jajkiem (wciąż świeżym)
To samo jak chodzi o kłopoty z ewidencją ;) Niemniej zdaję sobie sprawę że równie dobrze sprzedawca mógł nie wziąć żadnej gry bo akurat miał ich dość a dodatkowo nie odpowiadałem mu "optycznie" ;)
Nie da się ukryć że pod tym wszystkim (jak nadmienia Ishi) kryje się moje przywiązanie do wielu tytułów ;)
A Fallout NV został - nawet go nie zabrałem do sprzedaży - jako że wciąż w niego gram - i tu (na Steamie) i tam (na xboksie) mogę dalej bić rekordy czasowe. Niestety Steam od dawna nie zalicza mi "osiągnięć", chociaż mam tylko mody "body" i radia ;) Inaczej jest na xboksie ale ..mniej na nim gram ;)
No widzisz FLyby jaki ten empik niewdzieczny.... a nie mowilem?
Wdzięczny - niewdzięczny.. To nie ma znaczenia Valem - kupuję w nim bo jest najbliżej i ma największy wybór ;) Ostatnio poprawiły się tam trochę usługi - chociaż wciąż można trafić na sprzedawców których niewiedza i brak orientacji irytuje ;)
Arxel czy oglądasz nowy polski serial Alex ? Teraz dopiero będą mi się ksywki mylić ;( Chociaż psiur z serialu na razie kostek nie układa ( kto wie czy taki Rex, jego niemiecki konkurent, tego nie potrafi ;))
No wiesz... specjalisci raczej tam nie przychodza ;) Minimalna placa wiec wiekszosc to studenci socjologii ktorzy dorabaiaja do czynszu.
Studenci socjologii ;) To lepiej niech im Bozia do czynszu dołoży - byłaby korzyść i dla nich i dla klientów.
Poland is at łork :3
Fajny :P
Może ktoś by dociągnął do 300 postów póki mam abonament - byłby banerek :P
*Doszedł*
Ahh - to już nie ta forma ;(