..przecież nawet oddanie stolca jest aktywnością fizyczną, Arxel ..znowu nie przesadzaj
Ile czasu w ciągu tygodnia spędza Pan/i wypoczywając biernie (przed telewizorem, komputerem)?
- nie oglądam telewizji i nie korzystam z komputera
Ta odpowiedź zaś sugeruje, że cały czas coś robimy.. A to już nie można biernie odpoczywać bez TV/komputera?
Flyby ---> Chyba prędzej można by to zaliczyć już do pytania o wypoczywanie bierne ;)
Głupia ankieta. Aczkolwiek wypełniłem..
..wypoczywanie bierne, też coś ..przecież z mojego Pikusia sierść leci kiedy nażre się kości i ma zatwardzenie ;(
Dziękujemy za wypełnienie ankiety
Zaczyna się robić cieplej to człowiek zacznie się ruszać wreszcie więcej :)
bry, jestem na wyjezdzie, ciekawe ze konto na tym pc mam takie :)
ed ^^^^ rany ile gwiazdek :o
Kurwa, $56 (~150 zł) poszło się jebać na PayPal-u - ktoś mi się włamał (nie mam pojęcia jak) i sobie zakupił jakiś kod ze strony cardscodes.com trzy dni temu..
Dobrze, że ot tak wszedłem na PP, bo bym jeszcze pewnie długo nie zauważył tego..
Zgłosiłem sprawę na PP, napisałem również do tego sklepu.. Nosz kurwa..
Miał ktoś kiedyś podobną sytuację? Próbował ktoś z Was odzyskać stracone pieniądze? Kasę odkładałem sobie na inny cel, uznałem, że na PP będzie mi trudniej po nią sięgnąć, nawet gdy nie będe miał kasy na koncie.. Aktualnie to poczekam aż sprawa się rozstrzygnie itd. po czym wypłacam z powrotem kase na konto..
KURWA!
edit: Kurwa, jeszcze z rozpędu zacząłem sprawę opisywać po polsku na PP, a teraz wyczytałem, że wiadomość również do sprzedającego idzie.. blee..
..kradną w realu, kradną w świecie wirtualnym, ciekawe czy w zaświatach też kradną ;(
A matisf ma dzisiaj urodziny, najlepszego z okazji kolejnej 18nastki stara babo. :-D
..pełny wybór, Valem, co do tego piekła ;) ..odbiór osobisty, reklamacji nie uwzględnia się
..starzejącym się radośnie, miłe pozdrowienia załącza także firma pharmaton geriavit
beo ---> Wszystkiego najlepszego :) Zdrówka, siły na pakierni i wszystkiego co sobie wymarzysz :D
Chciałem powiedzieć, że mamy naprawdę ynteligentnego prezydenta ... Ortografia słaba, historia tak samo, ciekawe jak z matemtyką stoi ?:D
Zachęcony przez Orlando do serialu "The Killing" (po 4 odcinkach jestem bardzo zadowolony) dzisiaj wieczorem przyjdzie czas na "The Borgias". Zobaczymy czy również mnie wciągnie jak "The Killing".
..prezydent odbija średnią ynteligencji narodu, Łyczku, w tym Twojej ;) ..Gdybyś chciał aby prezentował całą potęgę yntelektu może sam powinieneś kandydować ? ..natomiast w matematyce jak sądzę każdy prezydent doskonale stoi ze względu na obliczanie apanaży własnych ;)
True true :)
Jest wszystko, woda, sex, prostytucja, kazirodztwo, karly, zarazniete dziewczynki za to kocham HBO :D
..10 godzin rozrywki lepszej niż poprzednie rzymskie igraszki ..i pomyśleć że do książki przekonać się nie mogłem
A mnie ksiazka dziwnie wessala od samego poczatku ... ostatnio udalo sie to chyba pare lat temu Kompanii Braci :D
Chyba znalazłem mój hit na lato... ^_^
..dawno, dawno temu kupiłem sobie FEAR II i nie zainstalowałem go bo miałem kłopoty ze Steamem ..teraz to "nadrobiłem" ..Ta gierka zjadła mi ponad 12 MB na dysku a instalacja z uzupełnieniami trwała około 2 godzin ;( ..to dopiero musi być horror
..jest niewiele lepiej a pod niektórymi względami nawet gorzej więc spokojnie go odinstaluję na rzecz Torchlighta
Hmmm...
Ja tam przy FEAR 2 się świetnie bawiłem, nie rozumiem w czym tkwi problem Flyby.. :)
Jestem podłym człowiekiem, dokonałem obszernej degustacji świątecznych potraw w czasie, gdy cała rodzina poszło do kościoła (w zasadzie to wciąż to robię :P). Gorzej będzie, jak się zorientują, przecież dzisiaj post!
Wesołych świąt! :D
..że gra mnie nie wciąga ..że nie jestem "zaskakiwany" ..że "walka" (bronie i ich działanie) nie zachwyca i że wcale nie jestem ciekawy co będzie dalej ;) ..A taki głupi Torchlight wciągnął mnie od razu i świetnie sie bawię ;) ..Zanim mi się znudzi trochę potrwa
..zdziwić się domownicy nie powinni skoro taki właśnie przedświąteczny tryb świętowania (konsumowania) sprawił Ci większą frajdę ;) ..pewnie święcone mogłoby by Ci smakować mniej
..podobno jutro i pojutrze ale mogę się mylić
..i że to będą deszczowe święta też mogę się mylić
Wszystkiego najlepszego Ddw ... Jeżeli na ostatnie 4 posty, 3 są Flyby'ego tzn. że wszyscy świętują ! :P
ja juz nie moge, zoladek za maly :(:( zabieram sie za wytypowanie cos na dzisiaj
..Flyby nie może żreć bo się pochorował i dobrze mu tak, grzesznikowi ;( ..na dokładkę dejszcz w szyby bębni ..skoro tak się pochrzaniło to jem chrzan ;( ..i jaja ..i pasztet z truflami a la franca
A ja na święta wielkanocne nigdy się nie obżeram :) Nie lubię jajek i jedynie co jem to wędliny ... Ciasta Bożonarodzeniowe są smaczniejsze niż Wielkanocne. W ogóle to nie lubię Wielkanocy, nie ma śniegu, zawsze pada deszcz w lany poniedziałek ...
..musi zdjęcie z zeszłego roku, Plaski ..w Krakowie cały dzień lało a to przecież stosunkowo niedaleko ;)
w łopolskim dziś również osomiasta pogoda była, raz chyba na 5 min pokropiło coś
Jak już kupiłeś, to trzeba było mi giftem wysłać, a nie samemu grać, Ty egoisto!
..mam stary portal, ongiś grać próbowałem ..gra niestety nie dla mnie ale tak to już jest
..ano zapomniałem Plaski o łonie natury ;( ..cóż za okropny mieszczuch ze mnie się zrobił ..straszność
..(otwiera okno i wylewa na przechodniów dwa wiadra wody)
..ja też tak bym chciał ;( ..przynajmniej nie bał bym się przeciągu że mnie wywieje ..szczęśliwi ci przy kości ..czują że są ..przez całe życie usiłowałem przytyć, daremnie ..kończyło się fałdkami na brzuchu w najlepszym razie ..i brzuch sterczeć też nie chciał ;(
..Stranger jak zwykle podsyła burze ..właśnie pchają się jakieś od Bielsko Białej
A Warszawie nie za ciepło, ale słonecznie ... Dzieciaków z wiadrami w tym roku nie widziałem, a byłem rano (koło 9) na dworze i koło 14.
Flyby ---> Lany poniedziałek to lany poniedziałek, jak nikt Cię nie oblał to przynajmnie natura to zrobi :)
..wygląda na to że Łyczek mnie "zagiął" ;(
..a pierony to "deser" do tego naturalnego "dyngusa"?
..daję burzy mandat 500zł za niedozwolone "lanie"
Muszę odnotować to sobie w pamiętniku "25 kwietnia - dzień w którym 'zagiąłem' Flyby'ego"
..streszczanie to potęga, Orlando ..przy założeniu że potem jeszcze coś się ze streszczenia zrozumie
Nie nie, coś lepszego.
http://en.wikipedia.org/wiki/Treme_%28TV_series%29
Niezbyt znane i przez to niedoceniane.
Widzisz Flyby, Jaśniepan W. nie będzie czytać Twoich plebejskich postów porozpier... kropkami.
Nie marnuj jego czasu i uwagi!
pozdrówka
Kraków widzę, że ma ciekawego księdza :O
http://www.youtube.com/watch?v=FjFM-tYjmEQ
http://www.youtube.com/watch?v=XlpiMYNPiAU&feature=related
A czy Wy też gracie w "Diabolo" i "Dagones Drank" (tutaj chodziło o Dragon Age ?:D)
..piokos, dzięki za pamięć ;) ..ostatnio jestem w "dyskusjach", atakowany przede wszystkim z racji "kropek" ;) ..To taki "argument zastępczy" bo jak mój szanowny (mniej lub więcej ;)) oponent, nie potrafi się odnieść do treści mojego postu, to mnie po prostu "zbywa" owymi "kropkami" ..Jak to określił wysiak owe "kropki" mnie "dyskwalifikują" ;) ..Widać nie zdaje sobie sprawy na ile jego "dyskwalifikują" tego typu uwagi ;) ..Przyznaję że czasem w dyskusjach (w realu) są poza "merytoryczne" trudności - na przykład kiedy nasz rozmówca niechcący pluje jak wielbłąd ;) ..Niemniej między moimi "kropkami" a pluciem, jest nadal spora różnica na moją korzyść ;)
..a nie wiedziałem Łyczek że ten ksiądz z Krakowa jest ;) ..można go zresztą podziwiać za ów "zestaw zbiorczy" ;) ..jego "uzasadnienia" w filmikach brak, można się tylko domyślać ;)
..zadałem sobie trud oglądnięcia innych filmików z tym księdzem - wolę nie komentować ;( ..właściwie nie potrzeba
..właśnie skończyłem nareszcie spolszczony DLC o Morrigan, do Dragon Age ..Ma on swoje odniesienia w fabule DA II ..został mi jeszcze ten z Golemami, podobno najciekawszy ;)
DLC z Golemem w DA pamiętam, bardzo fajny.
W ogóle to wróciłbym do DA sobie, ale do premiera Wiedźmina 2 lada moment, więc się wstrzymam. :)
..lada moment? ..ten "moment" w sam raz pasuje do powiedzenia "wiele może się zdarzyć między ustami a brzegiem pucharu' ;) ..z zaciekawieniem będę czytał pierwsze uwagi grających ale poczekam z kupnem Wiedźmina ..zwłaszcza że mój komp do "silnych" nie należy ;) ..Moje "walki" z Wiedźminem pierwszym pamiętam do dzisiaj ..owe "loadingi" długie jak smark bezrobotnego, upiorne "przycięcia" gry wszędzie tam gdzie więcej się "działo" i tym podobne ;) ..Teraz sobie poczytam i poczekam ..Jeżeli gra nie będzie sprawiać problemów na mojej konfiguracji sprzętowej to ją kupię, jeżeli będzie to może kupię na xboksa albo w ogóle nie kupię ;)
..hej, Stitch ..nie kupiłem Divinity II ..zajrzałem do poradników ..ten dodatek do gry nawet by mnie radował ale podstawka mi nie podchodzi ..jeszcze poczekam żeby potaniała
..a w ogóle Plaski, to Ty "hurtownik" jesteś jak o granie chodzi ..co rusz widzę na Steamie jak grasz w coś nowego ..większość tytułów kompletnie mi nie znana ;)
..Plaski, czy możesz coś powiedzieć o programiku Game Booster 2.3 ? ..czy warto go stosować?
przebijam czyms bardziej zajebistym na późniejsze dobranoc http://www.youtube.com/watch?v=ZctjBM16dAc
Jaki tam hurtownik, w ciągu ostatnich 7 dni grałem w Trine'a (takie oldschoolowe indie z ostatniego Humble Bundle), 2 gry z serii Guitar Hero z kumplem (+ jeszcze jeden klon GH, który jest we wczesnej wersji beta i rzeczywiście nikt go nie zna :D), jedną kampanię w L4D2 z Orlandem, Sinbadem i Narmo no i wczoraj w najnowszego Assasin's Creeda. To wcale nie jest tak dużo, bez przesady... ;)
GameBooster 2.3 wygląda ciekawie, myślę, że nie zaszkodzi go przetestować, ale nie oczekuj za wiele, jeżeli masz mało ramu (a chyba masz go sporo) to co najwyżej skrócisz czas ładowania i doczytywania, bo program nie robi nic poza tym, że wyłącza niepotrzebne serwisy, żeby zwolnić nieco zasobów systemowych.
Wrzuciłbym jakąś nutę na dzień dobry, ale ostatnio tyle zajebistej, nowej muzy wyszło, że kompletnie nie wiem co wybrać. :D
..pewnie że niedużo, tylko 5 czy 6 tytułów ;) ..to ściągnę tego Game Boostera i być może przetestuję na nowym Wiedźminie gdybym zdecydował się na kupno (tak, ramu mi nie brak) ..przypadkiem zobaczyłem programik gdy sprawdzałem na stronie "Świat i komputer" speedtest i właśnie o Wiedźminie pomyślałem ;)
..Taikun, Clapton jest w porządku ale melodyjka tego mojego niby bluesa ma to do siebie że jest "czepliwa" - wystarczy go posłuchać dwa, trzy razy aby się o tym przekonać ;)
..otóż to, Łyczek :) ..refren (bez słów) jest "zapożyczony" ..teraz kwestia jakie to "motywy muzyczne" go "tworzyły" a było to popularne "zawodzenia" ..Przeglądając niezliczoną ilość wersji, czytałem komentarze ;) ..najwięcej było uwag wskazujących na włoskie pochodzenie owego zawodzenia, osobiście słyszę "nutki żydowskie" ;) ..zresztą twórcy i wykonawcy owego "bluesa" takie mają najczęściej "pochodzenie" ..Tak czy owak, czy tego chcesz czy nie, to ciekawy utwór (miks ;)) dość "nietypowy" i baaardzo popularny ;)
jak blues to tylko blues brothers i ray charles
a clapton to bóg wiec stfu ;p
Od Claptona lubię dwa utwory :)
http://w748.wrzuta.pl/audio/06C8A8aZpkG/eric_clapton_-_pilgrim
http://w859.wrzuta.pl/audio/2qIpgJhXHOY/clapton_eric_-_pilgrim_-_09._born_in_time
W szczególności tę drugą lubię :)
Dobranoc ...

Jeśli podobała się Wam fotka, którą niedawno wrzucałem, to bardzo proszę o głosy w konkursie. :)
Krokusy pod śniegiem, Matusz Wierzbicki, Stronie Śląskie
Z góry dzięki! :)
Masz to jak w banku, Shifty!
Wiosna jest zajebista, czuję się jak młody bóg i nawet alergii nie mam i opalony jestem już zajebiście... :]
Pójdziesz na studia to maturę będziesz miał co kilka miesięcy, i co? Będzie dobrze. :)
Klikajcie dniówkę! Dziękować ślicznie. :)
Za wczoraj i dzisiaj ode mnie +2 :)
Akurat mam ochotę na kiełbaskę z grilla, nawet pomimo brzydkiej pogody..
..okropny weekend ..najpierw pokojówka śmiała się i płakała (ślub królewski) teraz płacze i modli się (beatyfikacja) ..Pikuś dwa razy gubił się - najpierw na Trafalgar Square, teraz pod Castel Sant'Angelo ..ech
A mi tam się podoba ten weekend... może dlatego, że nie mam pokojówki ani Pikusia? ;)
No ba, co prawda zimno ale ładnie dziś było. W sam raz jak dla mnie. :)
O tu nowa część jest - https://www.gry-online.pl/forum/ddw-cwtwwszdnk-i-pozdrowic-wszystkich-856-236/z6abf508?N=1