Noo, HIMYM i The IT Crowd to są tak baardzo podobne seriale.
Ale ja nigdzie nie pisałem, że są to podobne seriale ... Według mnie są kiepskie i tyle :)
2,5 dnia bez posta w Ddw :O
..jakie to straszne ;(
..to pewnie dlatego że pijesz wodę z kranu .. https://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=11092532
Jak tam gra Flyby?
Bo ja ogladam kucyki.
O Panie ... Przestój w Ddw cały czas ... Może większość zamarzła ? W Warszawie odczuwalna temperatura to -18'C :)
40 km na pld-wsch od w-wy juz tylko -14
..a gra się, gra ;) ..ale w demo DA się nie zagra ;) ..nie ma się ochoty widzieć znowu średnich detali graficznych bo ma się XP i słabą kartę ;) ..Poczeka się na polską wersję i dobrze będzie się kalkulować cenę ..
..w rzeczy samej przymarzło się ze dwa razy do fotela w nocy ..ale dzielna pokojówka z Pikusiem oderwali i odchuchali ..gdyby tak Pikusiowi nie zionęło z pyska to całkiem miłe by to było ;)
Ohayo ^^ mnie to dopiero dawno nie bylo... :)
Ale widze, że tu po staremu :)
Flyby marudzi na swój kompiuter i uprawia zoofilie i pokojówkofilie... :)
Matisf robi sobie podśmiechujki :)
..jak chcesz po nowemu irenicus to zrób rewolucje ..chleb drożeje, cukier a Ci co piją benzynę całkiem przerąbane mają
..a tu ledwo zmarł Nowosielski to już go okradli - zdolny naród ;)
Muszę przyznać, że demo Dragon Age II bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło i o ile nie miałem zamiaru tą grą się interesować, tak teraz jestem konkretnie podjarany... ;)
Szkoda tylko, że nie da się go ukończyć, bo regularnie zalicza u mnie crashe i wywala na pulpit... :/
..hmm, nie uznałbym tego za dobrą wróżbę, Plaski bo z Ciebie raczej "słaby" ceerpegowiec ;)
..ale tez nie wiążę z DA II specjalnych nadziei
Nie grałem w DA to i w drugą część nie zagram.
A czy zamarzłem? Co dziennie od poniedziałku tak -13 stopni. Poprzedni tydzień niemal w całości wyjęty z życiorysu przez chorobę i 40 stopni gorączki.
..pociesz się kong123 że inni też nie mają lekko ;) ..tak ze zdrowiem jak i z temperaturami ..byle do wiosny
z Ciebie raczej "słaby" ceerpegowiec ;)
Oooo, cóż za zniewaga, jak śmiesz?! <foch>
Ma rację Flyby przecież te demo to zwykły slasher, tylko że z aktywną pauzą. Przekombinowane machanie mieczami, fakt bardzo widowiskowe ale, takie jakieś mangowo-animowe...
Grając wojem i latając z 2 ręcznym mieczem to naprawdę dziwnie wygląda, jak nim nasza postać macha, tak że nawet Guts z Berserka by się nie powstydził...
Grę kupię, ale już nie jestem tak pewny czy już od razu czy sobie poczekać z pół roku aż stanieje.
Ja pierniczę ... Wychodzi jakieś RPG i od razu robi się tłok w DDW :) Szkoda że miejsca dla mnie nie ma, nie lubię cRPG.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ERWT9L-Gc&feature=player_embedded
Ma ktoś pod ręką zbędną mikrofalówke? Ja mam kilka starych telefonów :D
..Plaski ..jak tam sieczka (nie mylić z cieczką) w Bulletstormie ? ;) .."ceerpegowiec" ;)
..i ja pewnie poczekam Stitch aż potanieje ;)
..weź Łyczek przykład z Plaskiego ;)
..irenicus .. za późno ..to co wylazło z komórki już siedzi w Tobie ;) ..potrafisz się obejść bez komórki? ..na pewno nie ;)
..I ..idąc "gorącym tropem" Bulletstorma ..rozbawił mnie wpis pod ocenami międzynarodowymi polskiej gry:
..rzadko czuję się dumny ale dzisiaj jestem patriotą"
..Kupować i grać ;)
Kraków, Centralna 51 - orientuje się ktoś który przystanek jest w pobliżu i którym autobusem tam dojechać?
Preferowałbym z okolic przystanku Okulickiego, ale w ostateczności mogę jechać skąd indziej.. :)
http://www.youtube.com/watch?v=OCSevzJQ2-Y
A gdybym to ja tylko wiedział którym.. ;)
W pobliżu znajduje się niby Nowohucka, aczkolwiek nie wiem gdzie dokładnie jest przystanek, tramwaje chyba jakieś również tam jeżdżą.. Ja się nie znam, dalej jak do kuchni nie wychodzę z akademika.. ;)
Bulletstorm nie dla mnie...
Wole takie bardziej "terazniejsze strzelanki. Z takich s-f to bardziej Dead Space czy Gears of War ktore jest dla mnie najlepsza gra ostatnich paru lat (chodzi mi tu o druga czesc)
..starzy krakowianie mówią Arxel że ongiś chodził tam tramwaj nr 15 ..tyle że osobiście nawet tego nie jestem pewien ;) .. a podobno w necie wszystko jest ..hmm ..tego też nie jestem pewien
..podobno Valem to jest bardzo wesoła i pomysłowa "strzelanka" ..i tak sobie myślę że nie warto jej zestawiać ze strzelankami "bardziej serio" ;)
..nie wiem jak to jest ale kiedy już mam wszystkie poziomy w Fallout NV to jakoś mi się nie chce grać dalej ;( ..w Fallout 3 sytuacje ratowały poziomy dodatkowe, tyle że tutaj też zdobywałem je "za wcześnie" ;( ..Dragon Age też mi się znudził a na żadną "nową" grę nie mam ochoty ..oj, niedobrze panie, niedobrze, jakiś "przednówek" czy co?
No 15-tka jakby zacna nie była, to jeśli o tramwaj chodzi to nie jeździ już podobno w tamte rejony.. Aczkolwiek udało mi się znaleźć transport i jutro powinienem dojechać w miejsce docelowe.. ;)
Na poważnie ciąg dalszy, ponownie coś znanego
http://www.youtube.com/watch?v=_CTYymbbEL4
..TDU ? ..na starcie dom z garażem ponoć dają ..ale pokojówki nie ma co by o ten samochód zadbała i od razu była za kierowce do tego ścigania ..Ja to bym se z boku posiedział, popatrzył, piwko wysączył ;)
..co Cię tak Arxel na Straussa wzięło? ..chcesz zmienić szarą Wisłę na modry Dunaj? ..a może zamierzasz się zakochać?
Flyby
ja tam nie lubie takich gier w ktorych jenca przyszpilasz jakas mega zszywka za jaja i z shotgun'a mu rozwalasz leb.... chociaz w sumie... fajnie to brzmi
A wiesz Flyby, tak ostatnio wzięło mnie na muzykę poważną.. :)
Jest coś w niej takiego, że aż ciężko przestać słuchać.. Zakochać.. Wiesz, że nie głupim pomyslem by to było.. Pokojówka wolna jest..? ;)
..czy pokojówka wolna? ..wyobraź sobie Arxel że pokojówka chce zobaczyć Anchorage ;) ..może zabierzesz się z nią na Alaskę? ..ze dwa miesiące patroszenia śledzi i miesiąc zwiedzania
..http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,9163381,Amerykanie_werbuja_studentow_do_pracy_na_Alasce.html

Oj tam, oj tam, Łyczku.. :P
http://www.youtube.com/watch?v=8dUZfBTbI0k
Za zimno na Alasce, Flyby.. Aktualne krakowskie mrozy mi wystarczają.. ;)
No, paczuszka przed chwilą przyszła..! --->
Nie wiedziałem, że chińscy kurierzy tak szybko pomykają na swych hulajnogach.. :)
przeszedlem dzisiaj drugi raz mass effect 2 i smiac mi sie chce z tej "losowatosci" w tym kto, kiedy umiera.
wzialem do drugiego etapu jako biotyczke samare no i do druzyny razem ze mna mozna wziac byle kogo, a tu niespodzianka, roje porwaly grunta. wszystko w tej grze jest bardzo dobre ale te przypadkowe zgony to smiech na sali
..skończyłem tylko raz ..nikt mi nie zginął
..Stitch te mody do NV dość kiepsko działają ..postacie "zapadają sie" pod ziemię (pewnie ze wstydu ;)) czasem brak tekstur ..ale działają ..tylko dodatkowego NPC-a nie mogą zainstalować, pewnie dlatego że to polska cenegowska wersja ...ech
Flyby -> Bulletstorm jest ZAJEBISTY! :)
Domagam się, abyś przestał kwestionować moją znajomość gatunku cRPG, bo to, że preferuję nieco bardziej dynamiczne, nowoczesne podejście do tego gatunku i że ostatnio zupełnie brak mi czasu na spędzanie nad grą po kilkanaście-kilkadziesiąt godzin, nie znaczy, że się na cRPG nie znam!
Poza tym, zajeżdżany na śmierć przez Ciebie od paru miesięcy Fallout raczej do klasyki nie należy ze swoimi super efektownymi strzelaninami... :]
kong123 -> Ja grywam ostatnio w TDU (ta gra się w ogóle nie zestarzała i nadal jest wybitna :), odezwij się koniecznie (kontakt w wizytówce), pobujamy się się razem po hawajach w któryś z zimowych wieczorów... :)
Ja tam trzymam się swojego zestawu gier - WoW, League of Legends, Pokerstars :) i jestem hepi ^_^
irenicus
znasz jakiegos pokera ktory daje jakas ilosc pieniedzy na starcie? chcialbym sie troche pobawic ale nie chce ryzykowac swoimi pieniedzmi bo te wole stawiac na bukmacherke
dzieki
EDIT
a ten quiz to o wszystkich pokerach czy tylko o hold'em?
Valem - > Na pokerstarsie jest od groma freerolli :) a w kazdy poniedzialek jest polski funroll z 1500$ chyba czy euro nie pamietam, wiec jakis bankrollik zrobic to nie jest wielki problem :)
Z freerolli to co wieczór o 20 jest facebookowy, co prawda daje ticketa do nastepnego turnieju, ale ticketow jest 250 wiec dosyc latwo wygrac :)
dzieki za rady
Valem ---> Zapraszamy tutaj: https://www.gry-online.pl/forum/poker-gramy-w-texas-holdem-czesc-5/z8a54d46 :)
Ah, rąk nie czuję.. I pomyśleć, że kiedyś regularnie na ściankę wspinaczkową chodziłem.. Przede mną ciężki wybór - ścianka czy tenis ziemny.. :)
..Plaski ..nie kwestionuję zajebistości Bulletstormu tyle że ma się on nijak do cRPG-ów :) ..także Twoje przedstawianie Falloutów jako "super efektownych strzelanin" nie odpowiada prawdzie ..Owszem, znaczna część graczy (powiedzmy nowego sortu ;)) usiłuje tak Fallouty traktować i czasem nawet im to się udaje ;) ..A te "efektowne strzelanie" to tylko jeden z wielu czynników uroku Fallouta ..Wystarczy przejrzeć ilość i rodzaj modów do tej gry aby zrozumieć możliwości jakie daje ;) ..Niemniej Twoje "nowoczesne spojrzenie" na cRPG-i niemal wyjaśnia prozaiczny termin "brak mi czasu" ;) ..Łatwiej, szybciej, z doskoku w wolnej chwili a gra która temu służy (którą ogarnąć można wedle tej metody i ucieszyć się nią) to dobra gra ..Niech będzie
Arxel -> to jak dziś rąk nie czujesz, to jutro ich nie podniesiesz :) nie wspominając już o trzymaniu czegokolwiek :D
..kostkę podniesie nawet zębami
..donoszę że Plaski gra w tej chwili w Bulletstorm
..a ja czekam na te grę: https://www.gry-online.pl/gry/garbage-truck-simulator-2011/z92869#pc
..lepsza od jakiegoś TDU
Te wszystkie symulatory widziałem ostatnio w Saturnie lub MM, np. Symulator koparki. Symulator śmieciarki również był :)
..no i fajnie ..mam nadzieję że po sieci też będzie można grać ..śmieciarze całego świata łączcie się
A góóópi jaki ja jestem... dałem się namówić na oglądanie rozdania Oskarów w Kijowie... nie dość, że nie bede spał w nocy, to jeszcze bede nie spał na trzeźwo...
Aj... zapomniałem, że tu niektórzy nie z Krakowa :) Kino Kijów, transmisja na żywo na dużym ekranie :)
..możesz spać irenicus na tym rozdawaniu Oscarów w "Kijowie", fotele względnie wygodne
Fajnie byłoby jakby "Jak zostać królem" coś zgarnął i jeszcze "Incepcja"... :)
na c+ bedzie na zywo
Rozdaliśmy ... Szkoda że Oscara dostał "Toy Story 3" a nie "Jak wytresować smoka".
Przysięgam, że dorwałem aż trzy, ale ten czwarty, który uderzył mnie w głowę był już ponad moje możliwości intelektualne i musiałem skapitulować. Straciłem świadomość, oddając tym samym nieświadomie swoje statuetki osobom postronnym...
A wam, co się dzisiaj śniło? ;)
Flyby -> Ok, może przesadziłem, przesiedziałem przy F3 sporo godzin i wiem przecież, że ta gra VATSem nie stoi. :] Masz rację - preferuję "nowoczesne," RPG, ale to wciąż nie znaczy, że nie potrafię docenić klasycznych, dobrych tytułów, po prostu w pewnym momencie zaczyna mi brakować czasu i cierpliwości dla nich... :)
Twoje donosicielstwo jest dość... chociaż w sumie co jest niepokojącego w donoszeniu o czymś, co jest dostępne publicznie w moim profilu na Raptr? ;) Ale dziwne to już to jest. :]
kong, nie odezwałeś się nic, co z tym TDU?
I co z Bulletstormem - tylko ja gram? Pfffff...
..a co Plaski? ..mam donosić wedle zachęty reklam kto ma nielegalne oprogramowanie? ..a może kto męczy wciąż misia pod kołdrą? ..to ja już wolę zapodawać kto gra w Bulletstorm ;) ..te nowe "szybkie" niby cRPG-i równie szybko mi się nudzą niestety ..nie, żebym na nie narzekał, fajne som ;)
..o, właśnie Plaski znowu gra w Bulletstorm
Stary się robie, wszystko mnie irytuje, wszystko nie tak, czy to ludzie powariowali i na głowy poupadali i od dobrobytu zaczęli myśleć odbytami?
Tak po za tym to, mróz i coś was zaniedbałem ostatnio, powinienem się poprawić :)
Jadę na Ironów ktoś się wybiera z DDW?
..ale się rozpisał ;) ..normalnie szok ..gdyby nie ten mróz polazłbym na dach kredą zapisać na kominie ..hmm, może poślę pokojówkę
..właściwie matisf, jeżeli jesteś stary to ta reszta na którą narzekasz jest tylko normalnym starości uzupełnieniem
..od razu widać że stary ..zapodaje linka gdzie trzeba się logować albo rejestrować bo treści od 18 lat ;(
Co za donosicielstwo! A gdzie prywatność, ja się pytam?!
...i po raz kolejny nie jest w stanie go ukończyć z powodu crashu...
...w demie Crysisa 2 nie może się zaś zalogować, więc wraca do...
Ten użytkownik nie skonfigurował profilu społeczności Steam.
Ale innym to podgląda, no no.
..bo "użytkownik" leniwcem jest, Orlando ;)
.."więc wraca do" ..hmm, pewnie do Bulletstormu
Ach, to jak taka staruszka, co mieszka na parterze. Wyjść nie wyjdzie, ale na sąsiadów przez okno to będzie patrzeć zawsze, do tego sobie zapisując wszystko w notatniczku. Co mi przypomina pewien tekst z starego serialu pt. "Alf": Pani Ochmonek, najmocniej przepraszam, nie poznałem pani bez lornetki.
Nic dziwnego, że nigdy na piknik nie przyszedłeś, nie miałbyś żadnego dobrego okna, by na nas spoglądać. :-D
..bo musiałbyś Orlando, dowieźć mnie na piknik na foteliku ;) ..a potem, po zaspokojeniu ciekawości, porzucono by mnie gdzieś w krzakach żebym zbytnio nie przeszkadzał ;(
O czym ty mówisz, staruszku, my dbamy o swoich.
..powiało optymizmem ;) ..a może wiosną? ..dobra, z tej racji otworzyłem okno dla słoneczka ..
Wiosna wzbudza optymizm. Bo mógłby w końcu ten śnieg sobie pójść w ziemie, ja chce dużo zielonej trawki.
A u was nie? (Mówię poważnie). Śnieg spadł gdzieś w połowie lutego (a może naet i wcześniej) i cały czas leży. I to całkiem sporo.
..poważnie to nędzne resztki śniegu na skwerkach, dachy i ulice czyste ;) ..nie wiem jak tam za miastem, pewnie jak zwykle jest go więcej
..ale Kraków ma mini klimat co mu raz na dobre a raz na złe wychodzi
ja chce dużo zielonej trawki
Ja też!
Potwierdzam - w Krk śniegu prawie w ogóle nie ma, byłem w weekend, widziałem, też mnie to zdziwiło, bo u mnie już jest go wciąż całkiem sporo... ;)
WIEDZIAŁEM, że efekt Pawłowa zadziała. :-DDD
..najgorsze że to pełne słońce grać mi nie pozwala ..tak mam ustawione biureczko ..tyle że jeszcze trochę i jak będzie takie słońce to okna otwieram i już mam werandę do opalania się (do połowy maja) ;)
hai.
Płaski talencie, co żeś z Jebizą zrobił najlepszego? :D
(Tak, mam zapłon, ale dopiero teraz logo zauważyłem. Serio. :P)
matisf --> Kupuj TDU2 na chlebak. Lesny chyba jeszcze dzisiaj konsole odbiera. :)
..kogo to słoneczko z lasu wywabiło ;) ..marksman Shifty oczki przetarł i logo Ddw zobaczył
Widzisz, Flyby - do wszystkiego potrzebna jest kasa - na tym forum na przykład, żeby móc wyedytować swój post, czy dodać logo musisz płacić abonament!
Szifti zapodał: Płaski talencie, co żeś z Jebizą zrobił najlepszego? :D
Coś pewnie w tym stylu, chociaż jak to sam Płaski powiedział, pasuje też do Mirenciuma ;p
Wywalili mnie dzisiaj z roboty.
Usiadła za mną śliczna dziewczyna. Miała na sobie króciutką czarną sukienkę.
... bez problemu widziałem co ma między nogami - nie mogłem oderwać wzroku.
I wtedy właśnie przypieprzyłem autobusem w filar mostu
..wygląda na to Plaski że już niedługo i ja nie będę mógł przedłużyć abonamentu ;) ..nie mam kontaktu mailowego z GOL-em ..Jak wiesz, próby ustawienia ponownego konta pocztowego na GOL-u, nie powiodły się ;) ..Mało tego, moje maile, wysyłane z innego konta na adresy podawane przez redakcję GOL-a, wracają jako "error" ..Poczułem się trochę tak jakbym miał "golowego bana na pocztę" ;) ..Teraz nawet gdybym chciał, nie będę w stanie opłacić abonamentu bo niby jak go potwierdzę?
Wcześniak ? Bo chudzinka.
Normalne imię wybraliście, teraz moda na jakieś pokręcone typu Kryspin itp. :)
Czas tutaj się wypowiadać Jecku: https://www.gry-online.pl/forum/kolorowe-piekielko-watek-dla-rodzicow-czesc-2/zaa76ccf?N=1
Niech dzieciaczek rośnie zdrów, pozdrów mamę.
Gratulacje!
Dzięki :)
Wcześniak ? Bo chudzinka.
Miesiąc przed czasem, stąd pobyt w inkubatorze ;)
Normalne imię wybraliście, teraz moda na jakieś pokręcone typu Kryspin itp. :)
Imię normalne bo rodzice rąbnięci :P
Niech dzieciaczek rośnie zdrów, pozdrów mamę.
Pozdrowię :D
Od Widzącego gratulacje i życzenia zdrowia dla całej rodzinki.
Pamiętam jak to było u mnie, dwadzieścia dziewięć lat temu, kochajcie się bo czas tak strasznie szybko mija.
Teraz to już nigdy nie przyjedziesz na piknik. :-(
(Tak, jestem egoista!)
Przeszedłem Stracrafta II ^^
Gratuluje Jeckyl :)
Jezeli na mniejszym poziomie trudnosci niz trudny, to jestes mieka cipka.
To w starcrafcie jest wyższy poziom od łatwego i bez MoreDotsMoreDots oraz TerribleTerribleDamage ?? O_O
GRATULACJE, sliczny bobasek
Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki :)
Orlando -> Nie płacz. Może teraz akurat się pojawię ;) Płacz dziecka może być niezłym motywatorem do częstego opuszczania domu :P
W sumie... do pikniku 7 miesiecy... do tego czasu pewnie przejdzie ci euforia świeżo upieczonego rodzica, wiec moze cos w tym jest :)
E tam :P
Moje pierwsze, ale mojej już drugie, więc ma kobita doświadczenie ;)
Czytać nic nie muszę. Informacje zbieram na bieżąco :P
.."informacje zbiera na bieżąco" ;) ..myślę że w takiej sytuacji Jeckyl ma chwilami "natłok informacyjny" ;)
..miałem nie kupować Dragon Age II ale Stranger mnie przekonał ;) ..kupuję na jego odpowiedzialność
Tez jestem strasznie ciekaw DA 2 :) Mozna zabrac wieksza druzyne ze soba, no ale nie przekonuje mnie to troche slashowanie
Jak większą? Jednorazowo jak w jedynce możesz mieć tylko 3 pomagierów & ty... reszta (sz)czeka w domu/ach(?) aż będziesz łaskaw wybrać ich...
kurcze, myslalem ze o jednego wiecej moizna, gdzies tak czytalem, no nic trzeba bedzie i tak sprobowac
Przecież masz gramy z DA 2 https://www.gry-online.pl/video/gramy-w-dragon-age-ii/ze5f3 tam możesz zobaczyć że tylko czteroosobowa drużyna :)
oraz to iż na konsoli to zwykły H&S
P.S Diz iz madnes... noł diz iz SIO!! -> https://www.gry-online.pl/forum/ddw-cwtwwszdnk-i-pozdrowic-wszystkich-855-235/zaa9fb26?N=1