Darmowa gra internetowa: XXXL Burger
ona naprawde jest zręcznościowa!!!!!!!!!!!!!
SUPER ale na poczatku troche TRUDNA ale jak wejdziesz do wprawy to sie zatrudnij w MC DONALDS!!!
świetna muza
Sam bym zjadł te hamburgery!!!
supcio gra!!! i muza cool wypas...
wypierdalajcie z takimi grami kurwa juz kończe robić 1 hamburgera brakuje mi ostatniej pozycji i skurwiel niechce połozyć bo mam iine pudełk a puste kurwa u wszystkich co bende i bendą mieli komp i internet bende dawał gra beznadziejna aż ta gra nie bendzie miał 0% jk to dobrze że w szkole są 3 sale od informatyki
grubo przesadzili z tym tempem...:///
muzaaaaaaaaaa git, a giereczka.... za szybkie tempo i troszke sie powalic mozna z tempemmmmmmmmm
mój rekord to 6100 pkt.
13100 :))):P
spox
nawet fajna gra, tylko trudna.
Każdy ma swoje szczęście a ja odnalazłam swoje w komputerze i tym serwisie ZAJEBISTA MUZA A GRA ZAPIERDALA NA SAM SZCZYT EXTRA GIER Z NETA!
Mój świeży rekord: 5000 tys!
bardzo fajna gierka, mój rekord 7360 pkt. Już nigdy nie bede narzekać kiedy bede czekała na hamburgera ;)
czaderska gra !!! A JESZCZE LEPSZA muza!
3460 za wolna jestem
witam!ta gra jest super,ale dostalam laptożpa i ciezko mi sie gra.Moj laptop jest super i wiem ze ikt z was grubasy i brzydale takiego nie ma ;P mieszkam w rodzinie gdzie najmniej zarabia sie 6000000000000 to bardzo mala suma ale dla was fortuna.Ja jesstem piekna jak kwiat rozy.Nie bede mowic tak millo o sobie bo nie lubie patrzec jak ludzie chca mi zlizywac odchody!!!!
gra niezbyt dobra ale ujdzie
całkiem,całkiem
Średnia