Stickman Fightman
Gra jest ok
niezgadzam sie! gra niejest ok! gra jest wyje..., kto widzial wszystkie filmiki z zseri xiao xiao?? fajne nie ;) a zwlaszcza ten w domu bosa :D
SUPER
takie sobie
Ale wiecie dłużej pogra ć nawet niezłe
to kurwa jest starocie ale to jast zajekurwabiste polecam wszystkim ten Ba@rt jest pojebany a nie gra
Ta gierka jest wyjebista ale bosa trudno pokonac
Tagra jest zajefajna niemoglem sie oderwac POLOCAM!!!
jak pokonywalem bosa to doszlem do
zultego paska ale mnie rozwalil gnój
dobra gra;;]
widze ze wam sie podoba;]
więc moje mieisące siedzenia przed kompem i stwarzania tej gry nie poszły na marne;]
ciesze sie;]
grałem w to już dawno i doszłem do bossa i mi się znudziła. gra się nudzi zero cobos'ów nic a xiao xiao jest nawet dobre. a i przeklinacie jak niewiem co
do dupy gra !!!!!!!!!!!!!! dno
niepodoba mi się
jest super i ok
Wypas gierka!!! Tylko szkoda ze nic nie ma po bosie!!!>
Czesc! Gra moze byc, dobra na nudy:). Piciekpl, zgadzam sie z toba co do tego przeklinania, ale slownictwo pokazuje tylko jacy sa madrzy:). Narka wszystkim!
SUPER!!!
Rozwaliłem wszystkich nawet ich króla. Gra jest zafajnista
wykurwista giera trudno mi tylko było pokaonać tego na końcu
jak pokonac tego na końcu????:(
Super gra !!!! Ale dlaczego ma jedną gwiazdke?????
ta gra jest spoko tylko na końcu ja sie walczy z tym różywym to jest nie fer bo ona ma więcej żyć i ma lepsze metody walki
SSSSSSSUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEER
to jedna z najlepszych bijatych w ktore gralem POLECAM!
niezła jest daje 4
ZAJEBISTA GIERKA !!!
mial by ktos skas taka stronke jak na jakims filmiku ????
ja tej gry całe wieki szukałem.
Jest poprostuzaje*****
sorki ze mam taki nick ale mam naprawde mam nick(ksywka)(pseudo)arni_pl
imie jarek i ok. mial by ktos taka gre jak na filmiku sie bija? moje gg to 1715636
to jak by ktos mugl to by przyslal ?????????? pls pls pls pls pls pls pls pls !!!!!!
Fajna gierka prawie pokonałem bosa tylko zadał mi cios i jestem trupem . Bo kolo robi straszne kombosy .
taka sobie mialem ja kiedys na kompie troche fajna szczegolnie jak nie mam co robic
Stickmany w większości są super :) Ale link nie działa :/ odnosi się do strony ogólnej
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda :/
beznadziejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
http://www.gamesmate.com/free-action-games/free-game-electricman2hs/free-game-electricman2hs.asp
wejdźcie tutaj ta jest podobna ale o wiele lepsza
fajne super zaraz będzie bach i dostał w czape
Super gierka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zawalista gra
Gra jest po prostu SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Polecam tą grę.
Całkiem całkiem... fajna
Ujmę to po prostu jednym słowem... - Wymiot!!!
Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie
Jszcze raz powiem
Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie Głupie
Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo
Jeszcze raz powiem
Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo Debilstwo
Super gra
nawet faian gierka mzoe byc
niezła ale czy po 3 poziomie jest coś dalej?
e takie sobie
jest zajebista bardzo dobra gra