Rocket Bob
To nie rocket Bob,tylko Bob co z domu wariatów uciekł!!!!!
Zabawna gierka, jest super!
Ale ten Bob to ma pomerdane we łbie.
Zajefajna...
HeH zajebiste :]
gra jest do d**y
a zresztą sami sobie oceńcie
jaka chujowa gra co za chuje mówią że to fajna gra np.nijaki, adam9870, qujon, to pedały. tylko matti...s dobrze mówi a reszta to pedziotkiiiiiiiiiiiiii . jeszcze raz niechtylko ktoś powie że to fajna gra to zajebe
kapiszt pedały. a zresztą wszyscy jesteście pedały
kto grał w iron storm ?
Podszedł Gaara do stoiska z grami logicznymi mówiąc innym - "W gierkę da się pograć! Jest całkiem spoko" - po czym podszedł do niego sprzedawca z tamtego stoiska z jakimiś mięśniakami...(...)
ujdzie jest taka sobie
hdsvfbghdsfcvdsmhbn cdfhgfdvd gfdv fdvgfbbvvfbjvfbvhjfdbjg fjgzj,fdgjhfdjhgfjds fgb jdsgf bv jhvfjdsvfjdsgfjdfgvshj,dgfdsgfds fdgvhjdsgfjdshgfsjhdgfdjshgfj hjgfdsjghfjghsdfjgdsjgfdsjg hjdsgfhjdsgfhjdsgfddsjg fhgafsdghfdghasfdghsafdghsafd
polewekowa gra skakać po belkach w powietrzu koło gaśnic i to ma byś gra logiczna namawia ludzi do skakania po belkachlicząc na to że bende miał 6 żyć i bendzie mi się uzupełniać jedno zycie za każdy udany skok
ziompoziom ty pisac nie umiesz czy co ??
Dla tych co lubią spokojne gierki, a nie szalone. Tylko skaczesz i skaczesz. To trochę monotonne
nawet fajna
dosyć fajna gra!
ale fajoska gra!! a jestem cie kawa jak ty dj12345 morzesz zajebac jak nie wieszdzie ktoś mieszka i nie gra jest hujowa tylko ty jestes gujowy dlatego tak piszesz!! hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
nawet fajna
nawet fajna
nawet fajna
Taka sobie, ale w ostateczności może być.
Nawet, nawet... ma może ktoś jakąś fajną stronke??
może być! Jak ostatecznie nie ma się co robić!
fajna gierka
średniak
dobra dj12345 sam jesteś pedałem .Nie każdy ma taki gust jak ty więc nie wyrażaj się na innych tylko na sobie.
Nie wkurwiaj mnie dj12345 to ze gra nie jest fajna (bo nie jest xD) nie znaczy ze wszyscy to pedaly !
Czym sie najarales??
A tak btw zebym ja nie musial cie spotkac i zajebac jak to okresliles ;]
beznadzieja nieda sie grac pojeb
Popierwsze hyba uciekł z domu warjatów czy coś takiego a podrugie jest #@%#$$^!!!! je****ty i gra jest do kita totalne dno nieda się w to g***n grać!!!!!
Jak ty jeszcze bedziesz na ludzi tak wyrarzał dj 12345 to znajde cie i poprostu dostaniesz w ryja zrozumiano????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ja serjo go załatwie ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Ta gra jest wdeche mi sie podoba chociaż nie wiem czemu dali ją do logicznych.
dj 12345 to jakiś dupek,nie my ale on jest pedałem
ujdzie..:)))
JA BYŁEM TYM BOBEM 45 LEVEL I ZACZĄM MI SWIROWAĆ
Fajna giera tylko z deka trudna
ujdzie spokojnie
Gra logiczna jest to naprawdę. POLECAM JĄ KAŻDEMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawa gierka, proste zasady, dużo szans,i full zabawy.SPOKO