no wlasnie latwa i krotka... a z szukaniem "interaktywnego przedmiotu" tez nie bylo wiekszych problemow
O co chodzi z tymi rękami?Niech ktoś całość opisze jak przeszedł!!!PLIS
fajna gierka dosyć łatwa ale fajna
http://www.travian3.pl/?uc=pl3_25814
no właśnie o co chodzi z tymi rękami...???
ta gra to totalne dno lepiej wypierdala*cie z tym g*wnem tylko siare robi ;] z poszanowaniem Menel z Dworca ,,i,
mi się ta giera wogóle nie włącza... :/
ale poryta gra... a z tymi rękami trzeba kliknąć na piłke zanim dolecą do rąk
chyba hehe :)
Ej no to już jest głupie wiozą mnie przesz szpital i umarłem jestem w tym miejscu klikam na napis koloruje go ktoś zabił Leia-e Ray i masz od niej list że cie kocha,potem trza kliknąć na tego faceta przechodzimy dalej potem trzeba kliknąć na butelkę i na trzy ślady krwi(chyba) potem objawi nam sie facet za oknem a następnie zjawa tóż koło następnego wejścia potem wchodzimy trzeba kliknąć na tą babe(chyba)(Cień)bez głowy ona spadnie potem są te ręce i co...gówno dalej nie wiem!!!pOMóżCIE I PISZCIE TUTAJ A SZCZEGóLNIE TEN KTO TO PRZESZEDł!!!!!!!
szkoda że twórcy nie pokusili sie o cią dalszy, to było coś!
"potem są te ręce i co...gówno dalej nie wiem!!!pOMóżCIE I PISZCIE TUTAJ A SZCZEGóLNIE TEN KTO TO PRZESZEDł!!!!!!!"
Z tego co pamiętam, trzeba to zrobić tak:
1. Nacisnąć którąś z nich 2 razy
2. Zapamiętać układ ich pojawiania się(jeśli mnie pamięć nie myli, to pierwsza która się zaświeci, się nie liczy, jeśli nie wyjdzie to spróbujcie razem z pierwszą)
3. Nacisnąć je tak w ten sposób
Zaraz zagram i sprawdze czy to tak było.
EDIT
Od siebie dodam, że jest za krótka. To jej największa wada.
juz mi sie zaczynala podobac a tu ... koniec! moze byc choc zdecydowanie za krotka
Łeeee, to jest w ogóle gra? Taka łatwa? I taka Krótka? Dno ta gierka .
blagam niech ktos mi napisze o co chodzi z tymi rekoma probowalam na wszystkie sposoby i nic
tego wogóle nie powinno się nazywać grą, po prosyu klikasz i oglądasz historyjkę...
krótkie ale nie najkrotsze
Fabuły nie rozumiem, sama gra krótka, ale za to klimat grozy naprawdę niezły!
łatwe i fajne ale troche zimny klimat
No nie powiem... klimat jest chyba najlepszy z tej całej gry. To już niektóre filmy nazwane horrorami są gorsze od tej króciutkiej gierki :)
Yyy... nie wypowiem się na temat tej gry. Sama jestem niepełnoletnia i to ma być straszne...? Za każdym razem, jak się klika ten cień, on znika (czyt. ucieka przed nami z wrzaskiem gdzie pomidory rosną ^^). A jak ten facet się na początku pojawia, to stoi i stoi i dziwię mu się, że mu nogi nie ścierpły. I ten napis na początku... DEAD... Strrasznie trudne. ^^
A muzyka jak w normalnie w 'Skazanym na śmierć' ;P Już w tej komedii, Klątwa i Klątwa II, była lepsza... Ech. Dzisiejsze gry i filmy ^^ (gdyby coś tak z Japonii wzięli... mm...).
Dobra, nie rozpisuję się, bo i tak nikt tego nie czyta ;P Happy Świąt For All.
Fajna :)
niemoge jej otworzyc
po prostu trzeba kliknąć na wszystkie ręce po kolei i już
gra zrypana!!