Darmowa gra internetowa: Clash of The Idiots
GGGGGGGGGGłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bekowa, można się uśmiać.hehehehehehe
mi to nie chce wejsc
ggggggggggggggggggg
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dddddddddddddddddddddddddooooooooooooooooooooodddddddddddddduuuuuuppppppppppppyyyyyyyyyyyyyyyyyyy jesssssssss tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaa grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ta gra jest zajebiście hujow bo mi nie chce wejść kto to to huja wymyślił
ta
gra
niehce
mi wejść
bosz jakie to głupie i nudne
Ta gra jest skurwysyńsko zjebana, i nudna
nudna!!
glupia!!
beznadziejne!!
pogiente!!
beznadziejna gra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mi nie chce wejsc kurwa
do dupy nie chce mi sie wlaczyc:/
jak nie umiecie grać to zamknąć mordy ŚMIERDZIELE nic nie umiecie to grajcie sobie w BARBIE
nie umieją w to grać hahaha dupki,kupki z dupy murzyna geja jesteście durnie bo nie umiecie w to grać haha DUPKI GRA FAJOWSKO zajebista SUPER GIERKA
ta jebana gra jezd do pizdy huja nędzy jak się na nią patrzę to chce mi sie srać
hujowa jak niewiem co!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gra mi sie nie chce odtworzyć
przypuszczam że jest do dupy
dodupy
fszystko jeszt pojebane kurwa gry nie włazom
spoiler start
jebać goroi kurewszkich zaboli
Pięknie jest popatrzeć na stado napalonych juniorów znających tylko pare słów "Kur*a" itd.
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do kitu do dupy głupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie idzie mi ta gra buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
durne jak masakra istrasznie glupie