Darmowa gra internetowa: 11 Somerset
Spoko gierka ale szkoda, że nie po polsku POZDRO :P
Super gra :)
swietna jets! prosciutka i niesamowicie wciaga. Jestem juz na 8smej misji:)
Ta gra jest super, polecam!
Brak slow trza zagac po prostu zajebista!!!!!!!! I tak realna,ale ktos mial leb!!!Fakt szkoda tylko ze nie po polsku :-)przeszedlem cala z zapartym tchem
No i jak ci idzie Fitna?? Ja tez ja przeszedlem bez znajomosci jezyka :) powinna ci sie udac-powodzenia jak czegos nie wiesz to pytaj ;)
No, ja dopiero niedawno mogłam zacząć, nie mam dużo czasu na gry. Przeszłam pierwszą część a teraz ku(pii*&*&*&*&)ica mnie chwyta przy tych szafkach, wyszłam bo nie wiem co tam robić a dzisiaj nerwowa jestem ;-) Wieczorem zerknę, moze coś mi się nasunie.. :-)
zostaw te szafki w spokoju hehe nie sa wazne :-),powodzenia!!!!gdyby co to pytaj ok?
Poszukaj szafki C3 zielonej...
Świetna ta gra!!! Wciąga niesamowicie. Wysyłacie rozwiazanie???
Co mam zrobic w 12 czesci? Mam swiece z ktora i tak nie moge zejsc do piwnicy i ksiazke. Ona tez narazie mi sie nie przydaje bo jak ukladam ja z innymi ksiazkami to nic sie nie dzieje:/ A co do wysylania Fitna to ja wysylam ale tylko raz mi odpowiedzieli w tej czesci z tanczacym psem....cos mi sie zdaje ze to byla moja jedyna dobra odpowiedz:P
Dobra juz wiem:)))Czemu ja zawsze najpierw pisze a potem mysle?:)
Fajowa gra ale utknęłam w 11 misji :( byłam już we wszystkich miejscach ale zdobyłam tylko jedynie klucze otwierające kłódkę od łodzi :( co mam robić? Pomóżcie plis!!!
M-mycha gdy juz otworzylas ta klodke to wsiadaj do lodki i przeplyn jezioro - omijaj tylko to cos niebieskie na wodzie:)
milqa dzięki ale ja juz to zrobiłam :P nie mogę tylko znaleźć 2 rzeczy gdzie to znalexć? byłam już we wsystkich 4 miejscach i nic
Jak jestes na drugiej stronie to latarka lezy zaraz na stole na przeciwko molo gdzie zacumowalas a dalej w lesie jak poszukasz znajdziesz do niej baterie :-)
Potem jeszcze znajdziesz w lesie drzewo,zrobisz zdjecie i zaraz dostaniesz wiadomosc ze masz wszystko i mozesz wyslac i-meila M-mycha :-)
JESTEM W 1 CZESCI POMOZCIE!!! NIE WIEM JAK ZŁOŻYC TEN WYNALAZEK WSZYSTKIE CZESCI MAM I DAJE DO SRODKA ALE NIEC SIE DZIEJE POZNIEJ ,BLAGAM POMOZCIE!!!! NO I JAK MAM OTWORZYC TA TECZKE W 2 POKOJU ???
Czekaj.. muszę sobie przypomnieć tę część.. ;-)
Najpierw musisz otworzyć teczkę, bez części w niej nie złożysz komputera. W teczce jest kod, jest to logo firmy,
które wygląda jak ręka z długimi palcami, zakończona małymi kołami. Jedno jest czerwone. Naciśnij odpowiednik
czerwonego kółka w zamku teczki i już. Wyjmiesz ostatnią część komputera, poskładaj wszystko i gotowe.
dzieki fitna powiedz mi tylko jak mam otworzyc ta teczke bo probowalam na rozne sposoby i nic
Icecreme, pisałam Ci przecież. Musisz nacisnąć na odpowiedni guzik, taki, który w logo jest w innym
kolorze, chyba w czerwonym.
Kurcze, faktycznie jak teraz czytam to trudno zrozumiec o co chodzi. Teczkę otwiera przycisk.
Musisz popatrzeć na to logo i będziesz wiedzieć który to guzik.
jestem w 5 czesci i nie wiem jak przejsc do ostatniego pokoju , pomozcie!!!
fajowska gierka
ostatnie pomieszczenie to garaz,otwierasz go pilotem znalezionym w domu!!:)
Ta gra jest super, nie, nie super, zajebista!!!! Oby więcej takich było!!!!
Nieznam innej lepszej gry jestem na 2 misji i mi niedziała gra oby zaraz się włączyła.Przedtem to też grałem.
super gierka
Nie mogę ułożyć tych durnych książek w 12 misji