Dam prace. Wypłata co 3 dni, w miesiąc 1200zł!
Praca jest przez internet 100% legal!
Pełne bezpieczeństwo.
Jeżeli ktoś sobie życzy wysyłam UMOWE.
Co trzy dni wypłaty. Miesięcznie 1200zł
Kontakt gg:3102239
Szczegóły najpierw.
Nie no spoko, podaj szczegóły, jeśli praca jest tak prosta jak założenie wątku na GOLu, to będę robić chyba 500% normy.
Trzeba miec cycki?
minco991 poproszę więcej informacji o podmocie w którym np. byłbym zadtrudniony jeżeli złoże aplikację. Adres siedziby, NIP, REGON.
1200 na rękę czy brutto?
minco991 jesteś tam jeszcze?
Wiesz co jest najgorsze? wystarczy ze jedna osoba napisze na podany przez Ciebie numer gg i uzna wg wlasnego widzimisie ze to jakiś wałek i pójdzie na policje i masz na głowie policje i fiskusa bo oni z urzędu takie rzeczy ścigają. Dla władz wydobycie twojego IP nawet jak proxowales się przez plutona i droge mleczną nie jest wielkim problemem, a co za tym idzie adres zamieszkania/dane osobowe.
Praca polega na sprzedaży sprzętu na koncie allegro. Przykład sprzedajesz telefon klient placi Ci na konto ja wysylam towar i dopiero gdy klient potwierdzi że towar sie zgadza wysyłasz mi pieniądze na konto. Tygodniowo sprzedaje sie okolo 50-60 telefonów. Za sztuke płace 5 zł. Pokrywam wszystkie koszty prowizyjne. Sprzedaz na własnym koncie allegro, pełne bezpieczeństwo.
Jeżeli będziesz zainteresowany podam dowody zamówień skąd ściagam telefony
Kto ryzykuje?
w sumie dobry pomysl na sprzedaz narkotykow np.
osoba kupujaca wie co kupuje, ty myslisz, ze sprzedawany jest telefon, wszystko przechodzi przez posrednika, kasa wysylana jak klient potwierdzi ze dostal.
wszyscy happy. Gorzej jak drapna delikwenta i okaze sie ze z twojego konta poszlo
Sprzedaz na własnym koncie allegro, pełne bezpieczeństwo.
Użeranie się z klientami - gratis!
Dobry sposob tez na przerzucenie odpowiedzialnosci przed urzedem skarbowym, delikwent sprzedaje, oddaje kase komu innemu, a tu na koniec roku fiskalnego okazuje sie, ze musi oddac podatek, bo US sie kapnal - ze swoich zyskow oczywiscie, bo z 'szefem' - pomyslodawca - juz dawno zerwal sie kontakt:)
Telefon sprzedaje sie za 1000 zl. Zarobek frajera 5 zl.
Zobowiazanie wobec urzedu skarbowego: VAT 23%, dochodowy 19% oraz ZUS. Swietny deal :)
nie no, wiecej wyliczen panowie, normalnie nikt by sie nie skapnal ze to walek