Dam Metro 2033 za GTA COMPLETE EDITION na steamie !
Jak w temacie :>
pisać z pytaniami w temacie
Skoro mogę to zadaje pytanie :
Czy myślisz że uda Ci się komuś na to naciąć lub dobrowolnie skorzysta z tej wspaniale opłacalnej oferty ?
Pewnie kolega wyzej ma na mysli to, ze Metro dopiero co bylo po 10zl, a Gta po 30.
Temu, że Metro kilka tygodni temu było za 2,5€ (i to nie po raz pierwszy), a GTA:C jest za 7,5...
Pewnie kolega wyzej ma na mysli to, ze Metro dopiero co bylo po 10zl, a Gta po 30.
Dokładnie o to mi chdziło ;) I wcale nie sugeruję że autor tematu kupił Metro na owej promocji :D
[1]--> mam i metro i GTA 4. Za gta 4 dostaniesz metro, ale w druga strone to juz nie zadziala.
Mr.t0ster ---> Tyle, że on chce Complete Edition (Czyli GTA IV i dwa dodatki do niego), a nie samo GTA IV. I to za zwykłe Metro...
Otóż nie, moi mili. GTA Complete Edition to wszystkie części GTA (nie tylko IV i dodatki).
Czekajcie o bogowie biznesu, zebym dobrze was zrozumial. Zalozmy ze chce dzis na gwalt zagrac z metro 2033, a przegapilem ubiegla promocje. Mowicie ze mam je kupic za 10€, bo kupno gta complete za 7,5€ i zamiana za metro z autorem watku jest nieoplacalna? Przyjalem do wiadomosci, dzieki za info, prawie bym sie dal oszukac.
Kluczowe pytanie.
Dlaczego zakladasz, ze On chce na gwalt w to teraz pograc a nie zlapac frajera ktory sie zamieni z nim na gre ktora kupil za 9zl na taka ktora dzis ktos kupil za 33zl ( albo kiedys za jeszcze wiecej?)
Nic takiego nie zalozylem, read again. To wy zalozyliscie ze to naciagacz i szuka frajerow.
Gdyby mnie dzisiaj naszla ochota na kupno Metro to wydawanie na niego 10€ jest z mojego punktu widzenia gorsza opcja niz wydanie 7,5 na GTA i zamiana za metro. Dla mnie to dobry biznes, a jezeli on kupil ta gre faktycznie za 2,5 to dla niego jescze lepszy.
Zaznaczam ze w tym przypadku korzysc mialy by obie strony, a mimo to padaja epitety takie jak frajer. Pytanie wiec brzmi kim wy jestescie idac do pierwszego lepszego sklepu i placac za kazdy towar wiecej niz sklep zaplacil za niego w hurtowni i to tylko on ma korzysc z waszych zakupow.