Coś tańszego, bo to ma być tylko jakaś popierdółka. Myślałem o kosmetykach, ale to jest już tak oklepane..
spoiler start
i od razu zaznaczam, że mamy całą szafę wibratorów, więc też odpada - dla dowcipnisi wiadomość
spoiler stop
spoiler start
To kup zapas baterii :P Albo akumulatory. :D
spoiler stop
Może jakieś informacje... co lubi? Cokolwiek?
Strap-on
Z gier to:
https://www.gry-online.pl/gry/abc-schutz-simulator/zf33cf#pc
spoiler start
A tak na poważnie:
Ja bym po prostu wziął na obiad/kolację do knajpy.
Ciężko doradzać prezent dla osoby o której się nic nie wie.
spoiler stop
->
Pfi. Jej strata.
edit. Mam promoda i redtuba w razie co. No i jeszcze breaking bad i Ligę Mistrzów :D
Wiem tyle, że wszystkie cześci greya jej się podobały
ło jezu... zatem należy współczuć.
Czym się interesuje? Fotografią, motocyklami i Indiami...trudno będzie coś w temacie znaleźć...książka to dobry pomysł. Wyszło ostatnio coś ciekawego co na pewno się kobietom spodoba? Wiem tyle, że wszystkie cześci greya jej się podobały, a tak to nie jest zbyt obeznany z jej literaturą.
Ramka na zdjęcia z jakimś motocyklem :)
red jest słaby :/
spoiler start
Zapraszam na beeg :D
spoiler stop
Ten monitor to klasyka gatunku Mały, odwal się! :)
Wieśniara -> Kto jeszcze na takim monitorze działa? :D Co ma promod do redtuba?
spoiler start
Wibrator doodbytniczy
spoiler stop
malyb89 - ja działam od 2002 :D innego nie miałem i nie używałem także mi wystarczy hehehe poza tym nie bardzo mnie stac, a bez wymiany całego sprzetu kupno nowego monitora nie ma sensu.
Jesli podczas najbliższych wakacji nie wyjade na zagraniczny urlop to bedzie nowy sprzet, ale wole jednak wakacje.
Kiedyś widziałem ręcznie zdobioną (metalowa okładka) z historią Buddy. Bardzo fajnie wyglądała. Jutro się spytam przyjaciółki o tytuł, bo ja ma. Ale na prezent byłaby świetna.
Dziad5 - trzymam kciuki. Powodzenia ! :D
Ale ja się nie mam zamiaru oświadczać :D Pierścionek mam od wrzesnia.
spoiler start
Boje się.
spoiler stop
Co nie zmienia faktu, że o tym czasie i w tej cenie to najlepszy monitor był. Jeśli o najlepszych monitorach można mówić o CRTekach :) Znam ten ból. Jednak wahanie jest. Ważna sprawa, jakby nie było.
Żeby nie było offtop to możesz jej sprawić jakiś album ze zdjęciami z Indiami na okładce? :)
Mam wtyki u mikołaja ;)
W ogóle teraz dopiero zauważyłem, że się walnąłem w nazwie wątku
Albo książkę o fotografii. Byle jakąś porządną i najlepiej odpowiadającą jej poziomowi.
Prezent na prezent? To może prezent!
spoiler start
Dzienniki motocyklowe
spoiler stop
Maly89 - do dzisiaj CRTki mają najlepsze odwzorowanie kolorów (nie licząc bardzo drogich monitorów na matrycy IPS ~5000zł), także często się zdarza że z takich monitorów korzystają fotograficy, graficy, animatorzy i wszyscy Ci którzy na co dzień pracują z grafiką :)
A wracając do tematu. Jaki przedział cenowy?