czy tak naprawdę end game w mop jest warty tak naprawdę 60 +25+80 zł
bo ja słyszałem że wow jest coraz gorszy
Czy Tobie się gówniarzu nudzi na wakacjach? Czas wyjść z domu.
W tym wątku pytasz czy warto KUPIĆ WoWa, w kolejnym prosisz o podanie gier do niego podobnych, ale ZA DARMO.
Już nie wspomnę, z litości, że Toje posty wyglądają jak pisane przez typowego dzieciaka, który dopiero co dostał internet, a ma nie więcej niż 12 lat.
ludzie nie rozumiecie
mam wowa ukończyłem 80 lvl skończył się abonament
i nie wiem czy kupić cataslym mop i abonament
czy end game w mop jest warte wydania 200 zł (cataslym mop i abonament )
a co nie mogę się pytać o inne mmo
2 i to tobie się nudzi i odp wulgarnie i nabijasz posty
To kup najpierw Cataclysm, jak dobijesz do 85 i ci się spodoba to kup Mists of Pandaria.
dobrze wiesz że na 85 lvl nic już nie można chodzić ani na areny
ani na raidy
więc gra się zaczyna od 90 lvl
tylko czy te areny nie nudzą się szybko
to ktoś kto ma 90 lvl
jak tam areny i w mop da się grać dłużej nisz tydzień
a te nowe raidy trzymają poziom ?
A o ile pytasz powaznie bo sadzac po twoich powaznych postach to watpie to co? Areny to jest to samo co zwykle, nawet zmniejszyli przewage statow miedzy kolejnymi sezonami. A raidy pff normalne sa znosne, LFR wiadomo looking for retards, mozna sie przejsc zobaczyc jak wyglada, ogarnac walki bezstresowo.
co masz do moich postów ?
ludzie zrozumcie jak kupować abonament cataslym i mop
to nie po to by wbić 90 lvl ( od 80 lvl do 90 - 2 dni gry) tylko po to by chodzić na areny i raidy zdobywać gear po wbiciu 90 lvl
Lepiej pojedź gdzieś na wakacje, szkoda czasu na siedzenie przed komputerem.
Ale sie zdecyduj w koncu, w necie masz zmiany, a WoW to caly czas to samo, ja bym pogral w Rifta za darmo, 2 miesiace pogralem w WoWa w trakcie patcha 5.2, pod koniec juz mi sie nie chcialo wcale wchodzic, robilem troche daily, LFR, dungow.
Wiesz to zależy co wolisz Jeśli poszukasz możesz znaleźć taniej niż to co ty opisujesz. Jak chcesz napisz na priv mogę tobie poszukać tańsze jak troszkę się postaram to 5 % zniżki jakieś się znajdzie bo mam dostęp do tego . Gra jest Świetna i wiem że jest warta każdego grosza :D
[13] Brawo archeology +10 -.-, ludzie wy nie znacie się na kalendarzu?