Czy warto kupić używane PS3?
Witam,
Przeglądałem różne aukcje, ale sporo jest używanych.
Czy warto kupić używane PS3 czy nie?
Piszcie.
Pozdrawiam
Nie, bardziej opłaca się kupić PS4.
Na pewno wrażenia z użytkowania będę dużo większe, no i najciekawsze tytuły z ps3 można zagrać w zremasterowanej wersji na ps4.
Warto, jeżeli masz exy do nadrobienia, a fundusze nie pozwalają na PS4. No i jeżeli znajdziesz w dobrej cenie.
Tak, bo jest wiele gier wartych ogrania, a które nie wyszły jako remaster na PS4.
Jak jesteś w plecy z grami że nie grałeś mnóstwo lat to czemu nie.
theLast Last of us, seria good of war, gta 4 i 5, red dead redemption, heavy rain, tekken tag tournament 2, mortal konbat x, fight night champion. To tak na szybko w co warto zagrać
Tak, IMO warto tez zainwestowac w FATa z 60GB bo bedziesz mial jeszcze backward compatibility z PS2 jezeli oczywiscie nie miales z ta konsola wczesniej stycznosci.
Kupiłem używane ps3 w zeszłe wakacje. Przez ten czas w rok przeszedłem 3 części Uncharted, 2 części God of War, MGS 4, Red dead redemption, heavy rain, the last of us i beyond two souls.
Czy było warto dla tych 10 gier ? Oczywiście, że tak. Każda z nich jest co najmniej bardzo dobra wg. mnie. Nie żałuje zakupu.
Zależy w co zamierzasz grać.
Generalnie wart, biblioteka jest ogromna, od wyboru do koloru.
Ja też miałem taki dylemat rok temu i wiesz co? Zdecydowałem się wylicytowac na allegro ;) za super slimke z dyskiem 250 GB 2 padami i podstawowym okablowaniem + 2 gierki ( fifka i PES w które nie gram )dałem 315 PLN, spoko cena. Konsola służy mi do dzisiaj... Wydaje mi się że trzeba mieć wielkiego pecha by trafić na jakiś feler;)