Czy warto jeszcze kuić Cod MW2??
Witam!
Chciałem zapytać was czy warto jeszcze kupić Cod MW2??
Pytam, ponieważ znajomi mi mówili, że są gracze, którzy grają na cheatach oraz że są już hackowane servery i że nie trzeba mieć orginała żeby grac w multi...
Proszę o odpowiedź
Podobno cziterzy są wszędzie ( na PC i na konsolach ) szczerze mówiąc odradzam kupno Coda lepiej kup jakąś inną strzelaninę.
UWAGA Zaraz zlecą się dzieci Coda i będą drzeć jape
[5] This is Heretic !
Nie warto tak jak mówi [2].
Aha
Bad Company mam ;)
Kup najlepiej Battlefielda jakiegoś oprócz BC np. BC2, BC-v itp.
Własnie mam Bc2 bo ja na PC pykam ;) A black opsa też mam i tak sobie właśnie pomyślałem czy by nie kupić MW2 no ale jak mówicie że nie warto i jeszcze koledzy mi odradzają to jednak nie kupuje ;p
Vender - patrz post [7]
hamurger - i dobry wybór. Jeśli fabuła w singlu Cię nie obchodzi to nie warto a multi to porażka
Hmmm, a Medal of Honor? Single podobno słabe, ale z tego co słyszałem multi daje radę.
Ja polecam cod2 i mw gram i jest super
Kcieciol [ gry online level: 9 - Goonie ]
Podobno cziterzy są wszędzie ( na PC i na konsolach )
Nie. Oszukujący są TYLKO na PC i potrafią zepsuć grę absolutnie wszystkim biorącym udział w meczu. Na konsolach to co najwyżej ktoś znajdzie jakiegoś glitcha (co zostanie poprawione w aktualizacji i tyle). W ogóle nie ma porównania. Żadnego.
Warto. Kupiłem niedawno i nie żałuję.
[2] - nie wiem o co Ci chodzi. Dziennie spotykam max 2 chaeterów.
Hehe fajnie że sie rozwinął ten temat ;p
XneoX aha :/ dałeś mi znów myślenie do kupna :/
Ja do MW2 nie mam nic(w porównaniu np. do BO o którym miło to się nie umiem wypowiadać)
mapki są fajne, cheaterzy spotykani są w większości gier więc to tez można przeboleć, jak bardzo dobrze grę wspominam i polecam :)
W porównaniu do takiej gry jak CS lub Combat Arms to MW2 można nazwać rajem bez cheaterów
Ta gra ma już prawie 2 lata, co roku wychodzi nowa część CoD, a co 2 miesiące DLC. Wszyscy teraz grają w BO, a jak ktoś się jeszcze bawi w MW2, to ma DLC. Najprawdopodobniej będzie grało więcej dzieci, bo gra staniała. Mimo to wszystko gra jest fajna i jak chcesz to kup.
Aha
Dzięki za kolejne wypowiedzi ;)