Witam!
Mam pytanie, czy ruszą mi następujące gry:
Wiedźmin 2
Assasins Creed 1
Need for Speed Shift
Fifa 12
Mam kartę graficzną zintegrowaną SIS 661FX bardzo słabą, ale słyszałem o takim programie Swift Shader. Czy jeśli go użyje, ruszą mi te gry?
cięzka sprawa a nawet powiedziałbym, że krytyczna:-] nie słyszałem o tym programie
A na karcie Radeon 9250, jeśli też użyłbym tego programu?
Jaja sobie robisz?
Patrząc na to, z jakich kart próbujesz korzystać wnioskuję, że musisz wymienić cały komputer, bo ten jest przynajmniej o 3 generacje za słaby, żeby nawet wyświetlić menu w tych grach.
U mnie na karcie radeon 9200SE nawet w Gothicu 3 menu nie wyświetla. GTA San Andreas ledwo chodziło
A na radeon HD3450?
A ile kosztuje Radeon HD3450 AGP ?
a se sprawdź na allegro -_-
i nie, do tych gier potrzeba komputera przynajmniej za ~1500zł a nie karty graficznej za 50zł...
Skończ kolego wymyślać coraz to nowsze karty i jeszcze o nie pytać, jak sam możesz wszystko dokładnie sprawdzić w necie. Jeśli chcesz kupić nowy komputer, poszukaj odpowiedniego wątku na forum - jeśli próbujesz się tylko zabawić i popisać - spadaj..
gry które podałeś należa do najnowszych (z wyjatkiem AC) i pogódź się z tym że nie pograsz w nie na sprzecie za pare groszy
W takim razie jakie gry ruszą mi na karcie Radeon 9250?
Prosiłbym podać jak najwięcej tytułów
A ile kosztuje Radeon HD3450 AGP
Karty na AGP to jak ktoś tutaj powiedział to już tylko w Muzeum.
W takim razie jakie gry ruszą mi na karcie Radeon 9250?
Te do 2006 roku pójdą.
Np. Prey, F.e.a.r, Half-Life 2, Far Cry, Kroniki Riddicka, Fahrenheit, Call of Duty 2
zainwestuj lepiej w nowy komputer, bo na tym co masz teraz mozesz jedynie pograc w gry windowsowe
Procesor: Athlon 64 X2 6000+ 2x 3.1 GHz AMD Box
Płyta Główna: Gigabyte GA-M78G DS3H (Radeon HD 3200 HDMI / DVI / D-SUB)
Pamięć: 4 GB DDR2
Grafika: Radeon HD 3200
Dysk: Western Digital WD800JD SATA II (80 GB) + 80 GB ATA
Zasilacz: 350W Silent
Obudowa ATX
Wiatrak 120x120 bok
Wiatrak 92x92 tył
Ruszy mi jakaś dobra gra typu battlefield 3 nie znam się za bardzo. A jak nie ruszy to jakaś gorsza od batllefield 3 ? Prosze o przyklady
Nie lepiej było założyć swój własny temat, a nie odkopywać ten sprzed ponad 1.5 roku?
BTW: Przy [6] miałem jeszcze stary komputer, to była maszyna
@uszek@
Nie. Nic z gier wysokobudżetowych z ostatnich lat ci nie ruszy.
Nawet w momencie zakupu tego komputera nie nadawał się za bardzo do grania. Radeon 3200 to była najniższa półka.
Jedyne co mi przychodzi na myśl, to może Portal 2 i CS:GO na niskich detalach.
4 gb ramu ddr2 ? grafika radeon hd 3200 ?? jeżeli mnie pamięć nie myli to jest karta z 2005 roku w bf'a 3 sobie nie pogarsz ale polecam bf 1942 stara gra ale bardzo dobra i na dodatek za darmo a tak na przyszłość to ram,grafika i zasilacz do wymiana (wg mnie)
Temat mnie pochłonął, aż przecztyłem, że "Narmo ma rację". Myślę sobie "Wtf?! Przecież Narmo już dawno nie ma"
spoiler start
Archeolodzy..
spoiler stop
Thx za odpowiedzi to nie był moj komputer tylko taki co chcialem kupic, ale chyba dozbieram jeszcze troche kasy i kupie lepszy moze mi się poszczęści.
powiem ci tak żeby pograć w te gry musisz kupić nowy komputer albo używane części i złożyć
jak używane to musisz kupić
Kartę min 100-150 zł
procesor 100-150 zł
płytę z socket socket 775
i zasilacz 100 zł
Socket 775? Już lepiej zapłacić nieco więcej i mieć już ten 1155, postawić na niego pentiuma i będzie przyszłościowy komputer, a nie taki do kompletnej wymiany.
A jak bym chciał po grac w skyrim'a to wystarczy mi komputer z 2 rdzeniowym procesorem 4gb ram i karta graficzna 512mb a jak tak to na jakich ustawieniach: low medium ultra???
wątek jest z lutego 2012...
uszek - zmień kartę graficzną i skyrim bedzie smigał