Czy pójdzie mi Watch Dogs?
Witam!
Mam pytanie.
Czy pójdzie mi Watch Dogs na minimalnych?
CPU : Intel(r) Core(TM) i5-2300 CPU @ 2.80GHZ 3.0GHz
RAM : 8GB
Karta Graficzna : GeForce GTS 450 1gb DirectX 11.0
OS Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 64bit
Na nisko średnich może jako tako będzie działało.
zależy to od optymalizacji, jeśli ta się jakoś bardzo nie zmieni to o przyjemnej grze nie ma mowy
ale jeśli Ubi tą poprawi to nisko średnie powinny być
Niestety nie licz na wiele. CPU na medium/ high, ram też spoko ale grafika bardzo słaba.
U mojego sąsiada gra na HD 7770 chodzi ledwo na low. tzn działa w sumie płynnie ale te docinki ;/
Nie liczę na wiele. Pytam się tylko czy pójdzie na najniższych.
Pójść to pójdzie ale będzie to męczarnia.
To może lepiej będzie jak kupie na ps3?
U mojego sąsiada gra na HD 7770 chodzi ledwo na low. tzn działa w sumie płynnie ale te docinki ;/
wersja która wyciekła do sieci nikomu nie działa płynnie
@reg03 działa jeśli masz dobry sprzęt. Na innym blaszaku (i7, 8gb rami GTX 660) chodzi w sumie superancko :)
@Deverter --> ja już zamówiłem na PS3. Mi na grafice nie zależy mogę mieć ją nawet z rodu Vice City czy San Andreas. Ważny jest mechanizm, klimat i w ogóle sama gra, a nie grafika. Dlatego wybrałem też na PS3 :). Pamiętaj, że na ps3 grafika jest gorsza, lecz framerate jest niesamowicie wysoki.
i5 3570 i gtx 670, jest to dobry sprzęt i gra podczas jazdy samochodem jest ledwo grywalna(więcej męczenia się niż przyjemności)
W sieci są niby różne wersje. ja nie jestem piratem więc tu ci nie pomogę. Ale na 100% autorowi tego wątku na tej grafice gra będzie bolączką.
Naprawdę posłuchaj mnie i wyjdziesz na tym lepiej niż na PC:). Wszystko zależy też od tego czy 15 FPS ci przeszkadza :P
@Azazell3 Mi także na grafice nie zależy, dlatego pytałem się czy pójdzie na minimalnych ale skoro mam taką słabą karte graficzną wolę kupić na ps3 i grać płynniej :D
Prosił bym adminów by z miejsca banowali osoby co tworzą wątki typu "czy mi pójdzie...?"
Przy każdej premierze gry będzie taki spam.
@Deverter dobry pomysł :)