Czy naprawiał tu ktoś izolację kabla do słuchawek? Jaką rurkę termo kupić?
Pakowałem się szybko i jakimś cudem przeciąłem izolację kabla suwakiem od etui w kilku miejscach :( także przy wtyczce i obydwu słuchawkach.
Najlepiej chyba nałożyć na to rurkę termokurczliwą? Kabel ma chyba 2 mm razem z oplotem, chcę złapać krawędzie rurką, czyli taka 6/1.5 mm z klejem powinna być OK? A może ktoś polecić coś innego niż gruba na 1.25 mm chińszczyzna za kilka zl z Allegro? Chyba, że nic innego nie ma...
Swoją drogą jakie przewodowe doki można teraz dostać porównywalne z Sound Magic E80? :)
Termoskurcz w zasadzie dowolny jaki kupisz - szukaj czegoś co jak najciaśniej ( ale bez przesady ) najdzie na stary przewód.
Można by przeciąć wzdłuż taką z klejem i potem nałożyć...
Niby w sieci jest wszystko, ale jak dobrze widzę, to poza jednym rodzajem 4:1 z klejem na Lollegro i tak nic nie znajdę. Trzeba wziąć 6 i 8 mm i kombinować... :/ XXI wiek a jak człowiek potrzebuje finezyjnych rozwiązań, to dalej średniowiecze... 😋
No i co, śmieszki-chcechszki, jak jesteście tacy fifa-rafa przedstawiciele w Bebiko co mają firmowe pikoczento, to ponawiam pytanie o odpowiednik tych E80 - ze złączem jack, nie USB-C, no i oczywiście nie over-the-ear tylko klasyczne bullet. Proszę, biorę 1000 zł od każdego cwaniaka i słucham państwa. Oczywiście chodzi mi o taki odpowiednik dostępny do kupienia. Resztki Final Audio E2000 widziałem, więc możemy od razu przejść do ciekawszych opcji.
Także naprawić chcę właśnie dlatego. Niestety, koszulki przez wtyczkę kątową nie przechodzą, spróbuję je rozciąć, skleić i wtedy skurczyć... :/