Via Tenor
Czy my żyjemy jeszcze w Polsce?
Lista poszukiwanych przestępców przez policję:
https ://poszukiwani.policja.gov.pl/pos/form/5,Poszukiwani.html?l=2
Kolejne multikonto?
Prosty typek odkrył forum?
Czy kolejny Redaktor pracuje nad ewentualnym szambem redakcyjnym i w efekcie odsłonami?
Tak, żyjemy nadal w Polsce i nic się nie zapowiada by w najbliższym czasie się to miało zmienić. Mam nadzieję że mogłem pomóc.
Chyba że no piszesz z Białorusi albo z Rosji to nie, nie żyjesz w Polsce.
W największych miastach jak Kraków, Wrocław itd. to można wyjść na 10 minut z psem albo na szybko do żabki coś kupić i nawet nie usłyszeć polskiego na ulicach także czasami można się zastanawiać czy rzeczywiście żyjemy.
W mniejszych miastach sytuacja jest taka sama ;) Zwłaszcza w tych wspomnianych Żabkach, obsługa w większości przypadków jest Ukraińska. Póki są mili to mam z tym pełny luz aczkolwiek można się nad tym zastanowić...
Ale jeśli to oznacza że młodzi rodacy pracują w lepszych miejscach to cóż, jestem za. Aczkolwiek poszukiwałem sobie teraz kogoś w rodzaju asystenta/tki dla siebie w pracy, moje rozmowy polegają wyłącznie na poznaniu się i pogadaniu o wszystkim i niczym i to co młodzi ludzie czasem przechodzą na początku drogi zawodowej to jest katastrofa całego systemu i społeczeństwa.
A co do tematu przewodniego, no, groźna ta lista całkiem ale tam jest bardzo dużo Gruzinów których już tak za bardzo nie przyjmujemy. Lepiej późno niż wcale.
Pomijając cały aspekt paktu migracyjnego, powinniśmy w trybie pilnym ograniczyć możliwości wjazdu Kolumbijczyków itd. bo procedurę mają na ten moment zaskakująco łatwą a to są Gruzini razy 3, tylko że bez zorganizowanych struktur - jeszcze. Gruzini tu już mieli wszystko poukładane od bardzo dawna.
Darus, na uj takie bzdury piszesz? to jakas forma ekshibicjonizmu mentalnego?
W największych miastach jak Kraków, Wrocław itd. to można wyjść na 10 minut z psem albo na szybko do żabki coś kupić i nawet nie usłyszeć polskiego na ulicach także czasami można się zastanawiać czy rzeczywiście żyjemy.
Ej, ale tak szczerze. Ty naprawdę WIERZYSZ w te brednie które wypisujesz? Czy taki swobodny shitposting pod połechtanie kruchego ego? :)
Darus, na uj takie bzdury piszesz? to jakas forma ekshibicjonizmu mentalnego?
Koles jest niesamowity. Oczywisty trolling albo najwieksza odklejka i steretypowa piwnica z czapka z folii jaka kiedykolwiek widzialem online. Na poczatku obstawialem pierwsze bo ilosc odklejonych stereotypow jest zdecydowanie za duza jak na jednego czlowieka, ale teraz po tym jak parokrotnie mi sie dopisal to juz w sumie nie wiem.
Doslownie na kazdy temat ma absolutnie najglupsze/najbardziej odklejone mozliwe zdanie. A to jest osiagniecie.
Ale w czym problem? Chcesz listy poszukiwanych Polakow? To jedz na Wyspy albo chociaz za zachodnia granice.
Przyjezdni nie są problemem. Oni są i w końcu wyjadą. Gorzej jak Polki przyjezdzaja do kraju z małym choco bonkiem.
Tymczasem w mapach Google nadal są widoczne miejsca które nie powinny być i nic z tym nie robią (te z zakazami fotografowania). Może przez to że większość z nich nie obowiązują bo są rozstawiane losowo.