Czy jest jeszcze ktoś kto wierzy w niewinność rodziców Madzi?
Szczególnie po dzisiejszych nowych informacjach.
Nie, nie wierze.
Teraz pora na moje pytanie - ilez mozna o tym pisac? Nie lepiej podbic ten najwiekszy watek, zamiast tworzyc pierdyliard kolejnych?
[ed.]
literowka
"Fakt" im powinien odpalac tantiemy... Od miesiaca na nich jada codziennie praktycznie.
Miałem na to tak wyjebane, że w sumie nie wiem o co kaman. Niech stracę. Co nowego się wydarzyło? Myślałem, że już wszystko jest ustalone i wiadome.
ja wierze do czasu prawomocnego wyroku sądu
ilez mozna o tym pisac?
Piszą o tym i trąbią, bo to sprawa precedensowa- jak ją uniewinnią, wszyscy inni będą mieli świetny patent na zabicie niechcianego dziecka. Jak ją skażą, nie udowodniwszy winy, też będzie to w pewnym stopniu pokrzywdzenie prawa. Sprawa została nagłośniona, więc oczy wszystkich (no większości) skierowane są teraz na ludzi odpowiedzialnych za proces rodziców.
Jestem w stanie uwierzyć ale zanim rzucę kamieniem poczekam na wyrok sądu.
Mam tylko szczerą nadzieję, że jakikolwiek będzie finał tej tragicznej historii sprawiedliwość zostanie wymierzona
@rzaba89nae -> i tak mnie zadziwia, ze znajda sie ludzie, ktorzy jeszcze nie sa ta sprawa zmeczeni(w koncu praktycznie wszedzie o tym pisza) i sie nia interesuja.
Inna sprawa, ze troche bardziej chodzilo mi o to, ze na GOL-u znow pojawia sie spam w tym temacie - ten najwiekszy watek "o Madzi" zostal juz dzisiaj "podbity", a i tak powstaja kolejne odnoszace sie jakos do tematu. Nie lepiej pisac w tym jednym? Po co spamowac?
[9]
[9]
[9]
Bullzeye_NEO -rzygac mi sie chcialo jak slyszalem o Tomku, ktorego rodzice byli na tyle durni ze zatruli grzybami
tak samo rzygac mi sie chce jak widze zdjecie tej matki, co zabila swoje dziecko i jej przydupasa a nade wszystko jak widze zdjecie Rutkowskiego
moznaby sparafrazowac Kazika, zamiast artysci wsadzic dziennikarze...
Kogo to teraz obchodzi ? Mała Madzia nie żyje. Nie ma do czego wracać, i tak nikt nigdy się nie dowie co się stało. Wszystkie informacje na ten temat są wyssane z palca... Przyłącze się do reszty ziomków
[9]
Matka zabila dziecko i ma sie dobrze w nowym mieszkaniu, ale jak Wam rzad chcial internet przyblokowac to tego nie mieliscie w d... Az sie tutaj gotowalo ze zlosci!
Jeżeli zabili dziecko z premedytacją to niech zgniją w więzieniu, tyle mam do powiedzenia.
Mała Madzia ? <zieeeeeeew>

Ch*j mnie ta sprawa obchodzi. Ostatnio na Polsacie z rana, podczas oglądania wiadomości pokazany był napis: Mała Madzia mogła być zamordowana
Ja pierdziele. Moja mina po zobaczeniu tego wyglądała mniej więcej tak ->
Czy ludzie myślą, że "wyślizgnięcie się z kocyka i przywalenie główką o próg" to jedyna opcja?
Każdy obiektywnie patrzący człowiek wyśmiewa tą sprawę.
Ej, chciałem tu wejść i napisać, że jest tu ktoś, kto nadal uważa, że ten medialny szum wokół tego nieszczęścia jest tak samo chory jak i czyn, i w związku z tym całą tę medialną biesiadę emocjonalnych wampirów, ma w dupie. A tu zonk, bez oryginalności.
rutkowski po 18 ma mieć wspólną konferencję z rodzicami madzi a przed chwilą usłyszał wyrok
ma iść do pierdla na parę lat ;->
http://www.tvn24.pl/-1,1739088,0,1,rutkowski-skazany-musi-tez-oddac-prawie-3-mln-zl,wiadomosc.html
wyrok jeszcze nieprawomocny ale zabezpieczyć się warto
chlop pewnie liczy że celebrytów traktują tam łagodniej
Raz pewien detektyw spoktał się z fiaskiem
W chwili gdy cieszył się sławy poklaskiem
Życie szykuje mu niezła jazdę
będą gwintować mu w pierdlu gwiazdę
A mógł się sławy cieszyć wciąż blaskiem.
[9] +1 =)
Miczkus --> Nie denerwuj się tak, nie żebym się czepiał czy cuś ale już prędzej pos [83] spokojnie podchodzi pod spam. Link masz:
https://www.gry-online.pl/forum/pulpit-zwierciadlo-duszy-cz-145/z5b5a7d2?N=1
@gtx295xD -> mialem problem z ladowaniem strony ;P
Hmmm... niby tak nie chcecie slyszec o tej sprawie, a watek i tak podbijacie...
na podobne reakcje liczy prokuratura.
zn. cała ta konferencja i ujawnienie szczegółów ma służyć sprowokowaniu rodziców do wykonania fałszywego ruchu.