Mam STCC a RACE 07 mam na Steamie i czeka na pobranie. I oglądając Gameplay z GTR pomyślałem "czy ja już w to nie grałem tak przypadkiem", bo ta gra to kopia STCC. Czy faktycznie tak jest czy może opłaca się ją pobierać? (Mam grę na steamie tyle że net jest na limit a nie chcę go przewalić na grę która jest taka sama jak ta którą już mam).
Z tego co widzę to w GTR Evolution tylko auta inne. Lepsze, (Koenigsegg, Aston Martin itp.)
To jest Dodatek, tak jak STCC
W Sumie warto kupić bo go nie ma zawartego w Race on czy Race Injection.
Aha, rozumiem. ;)
A mam jeszcze jedno pytanie, czy da się zainstalować GT Legends na Win 7? Zawsze po pomyślnej instalacji i próbie uruchomienia, pojawia się zabezpieczenie StarForce które mówi mi że mam ponownie uruchomić kompa a po zrobieniu tego, mówi mi że w napędzie nie ma płyty.
Gra jest z Kolekcji Klasyki. Słyszałem że każda gra oparta na zabezpieczeniu StarForce, jest "nieuruchamialna" na Win 7.
Na XP grałem kiedyś i pamiętam że bawiłem się świetnie. Teraz chciałbym wrócić do tej gry. Jednak śmiganie starymi autami bez ABS'u i kontroli trakcji jest fajne :)
Zgadza się starforce gryzie się z win7.
Ponoć można to zrobić poprzez aktualizację owego starforce,a
spoiler start
nie wiem jak z tym jest, czy w przypadku posiadania orginału można mieć pirata, tak czy inaczej jest(chyba) piracka wersja bez starforce,a
spoiler stop
Można sprawić aby GT Legends działało, tylko nie wiem czy patch dotyczy TYLKO WinVista czy WinVista i dalszych . Poszukaj na nogpracing.com czy jakoś tak się ta strona zwała . Żeby ściągnąć musisz się zarejestrować-Polskich email'i nie przyjmuje, musisz albo tymczasowe, albo z gmail.com . U mnie przynajmniej działało, aktualizacja StarForce nic nie daje .
A Cracki No-CD? Nie testowałem ale podobno działają (wyłączają starforce)
Jest jeszcze inna sprawa z tym GTR:
To jest Dodatek, tak jak STCC
Czyli muszę mieć podstawkę jakąś? Czy może ta gra działa sama z siebie ;)
Nie, wujek Google mówił tylko na temat tej strony co podałem .
Myślę, że to jest dodatek nie wymagający podstawki . Przecież GTR był niedawno za darmo (tak za darmo, że aż zryjzboka potrzeba aby klucz uzyskać-podziękowałem), więc jakby nie był to chyba wymagałoby podstawki .
GT Legend mi się idealnie zainstalował, z tym ze na Steamie :) GTR jest w tej chwili za darmo rozdawany (a przynajmniej był).
Mlody
Mówisz o tym co rozdawali milion klucz GTR E? Też z tego skorzystałem i jak chciałem pobrać to zauważyłem że to ma tylko 1.1 GB a przecież GTR Evolution ma ponad 4 GB na dysku a przecież na stemie nic nie jest spakowane czy coś. Teraz właśnie czytając na GOLu o GTR Evolution dowiedziałem się że gra wymaga RACE 07. Wywnioskowałem to po tym zdaniu:
Gra dostępna jest w dwóch wersjach. Pierwsza, oprócz GTR Evolution, oferuje elementy (ok. 49 samochodów, trasy itp.), które mogliśmy spotkać w RACE ’07. Druga natomiast, wydana została jako dodatek dla posiadaczy tegoż tytułu.
Dla mnie to dobrze bo mam STCC 2 The Game + RACE 07 (właśnie instaluje) i po instalacji ściągnę GTR Evolution i będzie chodzić. Jeżeli Ty wziąłeś tylko ten klucz i nie masz RACE 07 to wydaje mi się że nie pograsz. Trzeba mieć RACE 07 (jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi) :)
Gnoll
Już nie ma tej promocji, wszystkie klucze rozdane.
A GTL to ja mam nie na steama, zwykła wersja pudełkowa z edycja Kolekcja Klasyki.
Dobra, zainstalowałem STCC II razem z RACE 07 a potem ściągnąłem GTR Evolution (nie pirat, ściągnąłem przez steama podając klucz). No i wszystko fajnie, gra jest świetna..tyle że jest jeden problem, nie mam hamulca ręcznego! :D W grze przypisany pod spacje a klikając na nią nic się nie dzieje, samochód nie zwalnia, nie reaguje po prostu. Jest może jakiś suwak który określa moc ręcznego czy może działa on tylko gdy mam kierownicę czy jak?
Zmień na jakiś inny klawisz i być może na tym zadziała
Jakby co są suwaki gazu,skręcenia i hamulca
Ok, już wszystko działa, musiałem po prostu włączyć na nowo wyścig bo jak zmieniłem ustawienia będąc w boksie to się nie zmieniły.