Na razie tylko to: http://www.youtube.com/user/TVGRYpl?ob=0&feature=results_main
U mnie w telefonie player TVGRY odtwarza się aż miło.
Przecież iPad odtwarza tvgry bez problemu, wystarczy zainstalować przeglądarkę ktora obsługuje filmy flash.
Wiesz co? Jeśli ona ma działać na zasadzie takiego iSwifter'a to ja dziękuję. Wolę odpalić już TeamViewera i mieć do dyspozycji dodatkowo całego peceta :)
Może trochę schodzę z tematu, ale zupełnie nie rozumiem dlaczego ekipa grytv nie chce w całości przenieść się na youtube'a. Nie musieliby się martwić o playera. Mogli by również linkować swoje filmy na facebooku. A ponad to jest to znacznie wygodniejsze dla nas - użytkowników. Każdy kto chce ustawi sobie subskrypcję kanału i na bieżąco jest informowany o nowościach. Jedyny "minus" jaki widzę jest taki, że straciliby kasę z reklam na początku niektórych filmików. (Przez które zrezygnowałem z oglądania jakichkolwiek materiałów na tej stronie). Jest to IMO rozwiązanie prostsze i lepsze, niż trzymanie własniej strony z filmami. Totalbiscuit sobie jakoś radzi tylko z youtubem :)
Edit:
Zasadniczo głónym problemem jest zupełny brak aktualizacji kanału na youtube'ie.
[6]Proste. Chodzi o kasę. Mogą umieścić tyle reklam ile chcą, a cała kasa z ich wyświetleń leci prosto do nich, bez żadnych pośredników. Wrzucanie filmików na youtube, zamiast na swoim serwerze byłoby czysta głupotą.
Dlaczego? Aspirują do tego, aby być najlepszym i przyciągać jak najwięcej ludzi. A to najłatwiej osiągnąć przez youtube'a. Każdy w takim razie powinien tak postąpić jak mówisz, a rzesza tego nie robi. Choćby Ray William Johnson czy wspomniany przeze mnie Totalbiscuit.
TVGRY podlega chyba nadal firmie-matce, Gry-online, right? Nie sądzę, by od nich zależało, gdzie ukażą się ich filmy.
A Soul nie wspominał o tym, że gry-online.pl oraz tvgry są ze sobą sprzężone tylko w postaci Gry-online S.A? Reszta działa chyba niezależnie. Rozumiem, że to może nie zależy od samych twórców gdzie ukazują się ich filmy. Ale ktoś o tym chyba decyduje i ciekawi mnie jakie ma argumenty "na nie".
Edit:
Wiem, że to bardzo mało prawdopodobne i zapewne trochę nawine. Ale chciałym, żeby ktoś kompetentny mi wyjaśnił dlaczego zaniedbują youtube'a.
na youtubie nie mogliby zrobić płatnych materiałów w wysokiej jakości czy płatnych po 2 tygodniach od publikacji ;)
Tak czy siak, naprawdę przydałby się wreszcie nowy player. Ile my już na niego czekamy? 4 lata?
Browar Drinker - wiesz, mogliby wrzucać na youtube'a materiały w jakości "słabszej". Zakładam, że jest tam możliwość wyłączenia wyboru jakości filmu. Youtube sam z siebie może co najwyżej zmniejszyć jakość. W drugą stronę to nie zadziała. Co do płatnych materiałów to nic mi do głowy teraz nie przychodzi, ale nie są to problemy nie do przeskoczenia.
Krzysiek robi sam karierę na YT w znikomym procencie promuje tvgry i to zauważalnie negatywnie odbija się na ich produkcjach. Coraz większa dawka nudy, powtarzalnosci, brak kontynuacji wielu ciekawych cykli związanych z grami.
W ostatnim czasie TVGry straciło według mnie tytuł "Najlepszej telewizji dla graczy". Dlaczego?
Prezenterzy są w porządku, widać że mają smykałkę do takich rzeczy. Co z tego jednak, gdy tego kompletnie nie wykorzystują. Ich materiały trwają góra 15 min, są w słabej jakości. Jest wielu lepszych youtuberów, którzy tworzą dłuższe materiał i przede wszystkim jest ich WIĘCEJ. Bo według mnie, robienie 3-4 materiałów z największej premiery roku, to traktowanie tej telewizji po macoszemu. Na kanałach YT często mamy po 20 odcinków jednej produkcji.
Testujemy już player który będzie działał na wszystkich urządzeniach.
Taki player pojawi sie rownież na tvgry.pl
Fajnie, bo mamy 2012 i stary flashowy player wyraźnie nie przystaje
Kiedy mniej-więcej możemy spodziewać się zmian?
Oby ukazał się jak najszybciej i aby nie obciążały procesora materiały w HD bardziej niż teraz (a najlepiej mniej), bo będą mi się ciąć... ;P