Bo spotykam się z różnymi opiniami - jedni mówią, że nie (pod światłem są ciemnobrązowe), a drudzy, że tak. Jak jest naprawdę?
We wniosku o dowód osobisty w rubryce kolor oczu można wpisać czarne. Więc istnieją! :D
Jej piękne czarne oczy
Śnią się czarne oczy
Ich nie przeoczysz
Wiem że nie
Jej piękne czarne oczy
Widzę czarne oczy
To za mną kroczy
Ze mną jeeeeest!!!!!
:D W Niektórych Anime tak jest, nie ma co się dziwić skoro anime bazuje na mandze a ta zazwyczaj jest czarno biała.
krukilis -> To kiedy się wpisuje czarne na dowód osobisty? Jeszcze słynne czerwone, a przede wszystkim nieokreślone! :D
Mojej mamie zmienia się kolor oczu (możecie wierzyć lub nie) czasami ma zielone, niebieskie, brązowe a nawet szare. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, jest to jedyny taki przypadek w rodzinie więc to nie dziedziczne, jeszcze nigdy się na takie coś nie natknąłem nigdzie więc to raczej dość rzadkie zjawisko. Trochę to dziwne jak się ma we wszystkich dokumentach inny kolor oczu...
David Shepard-->Kolor się nie zmienia tylko światło pada inaczej, mój kot ma to samo zielone/brązowe.
U mnie na mieście chodzi koleś z żółtymi białkami i czarnymi źrenicami. Tak się okaleczyć...
Źrenice miał chyba zresztą pionowe.
[11] Z niebieskich na brązowe to chyba jednak zupełnie inna liga niż zielone -> brązowe.
Mój kumpel ma tak ciemne oczy, że jak mu się jeszcze źrenice rozszerzą to wygląda jak kosmita albo jakiś demon.
Stra Moldas --> Przeczytaj sobie linka Macco. Ciemno brązowe czasami zwane są też czarnymi.