Czy był ktoś na Pyrkonie
Zamierzam pójść tam aby dostać autograf od dość bardzo popularnej osoby, mogę wykupić droższy bilet z tokenem który zagwarantuje mi dostęp do autografu albo bilet normalny ale trzeba wtedy ustawić się w kolejce po pyrpass na ten autograf gdzie działa to na zasadzie kto pierwszy ten lepszy i ilość pyrpassów jest ograniczona
Czy ktoś wie czy trudno jest dostać taki pyrpass i czy zazwyczaj dużo ludzi ustawia się już wiele godzin przed i czy są realne szanse żeby ustawić się wystarczająco szybko w kolejce dla kogoś kto przyjeżdza do poznania
Nie ma co słuchać takich dinozaurów jak
Jeśli ktokolwiek uczęszcza na takie wydarzenia, to nawet w skali forum o grach, powinien z automatu dostać dożywotniego bana, żeby nie zatruwać środowiska.
Zlot młodocianych onanizatorów poprzebieranych za żeńskie maskotki kontra banda pdf'ów. Ot co, impreza tematyczna.

Nie no wcale.
Na zdjeciu ekipa 15letnich - zapewne chłopców.
I z jednej strony najazd takich odszczepieńców - a z drugiej strony najazd tych którzy przyszli to "podziwiać".
Ale nie no co Ty, gdzie... furasy się oburzyły. "wszyscy zdrowi".
magister chujowych tejków strikes again.
a jeszcze na tym Pyrkonie to przecież piwo piją...
Od nastoletnich onanistów do furasów w ciągu jednego posta. Szybko poszło. 🙀😹🙀
Czy te furasy są z tobą w pokoju?
P.S. Nawet jak są, to nie masz się absolutnie czego obawiać. Chyba, że jesteś ponadprzeciętnie owłosiony. 😈
Od nastoletnich onanistów do furasów w ciągu jednego posta. Szybko poszło. 🙀😹🙀
W sumie to nie znam się na tych waszych określeniach zniewieściałości. Ale ok, już na szybko sprawdziłem furasy przebierają się za maskotki i może nawet było by to urocze, gdyby nie fakt że robią to chłopaki a co gorsza również dorosłe chłopy, w dodatku opierając na tym swoją osobowość.
To jakim, koniecznie perioratywnym, określeniem właściwym nazywamy tych wszystkich świrów od przebierania się za żeńskie postacie z anime itp.?
Ale proszę zostawić nas w spokoju.
Ok, misiu.
Wiadomo, prawdziwi dojrzali mężczyźni siedzą na dupie przed kąkuterkiem, grają w gry zapijając harnasiami i z jakiegoś powodu wydaje im się, że ich zdanie na jakikolwiek temat jest opiniotwórcze xD
Good job, keep on trying.
"już na szybko sprawdziłem furasy przebierają się za maskotki i może nawet było by to urocze, gdyby nie fakt że robią to chłopaki a co gorsza również dorosłe chłopy, w dodatku opierając na tym swoją osobowość. "
"jakiś kolejny śmieciuch"
Lepsze to niż opierać swoją osobowość na ignorancji.
Akurat chodzenie w kostiumach to jest najwęższa definicja furasów. Najszersza mówi, że to ktoś, kto lubi postacie antropomorficznych zwierząt. Oglądałeś Króla Lwa za dzieciaka? Podobało się? No to witaj w klubie cholernych sierściuchów. 😝
Nie no tak, bo przecież nie ma nic innego na skali bycia mężczyzną, albo ubierasz miniówki i udajesz dziewczynke z anime, z brodą albo chlejesz harnasie przed monitorem, również z brodą. "good job".
Wiesz, rozumiem że jako kobieta masz problem z tym że nie każdy ma potrzebę bycia opiniotwórczym czy jakkolwiek w centrum uwagi, bo wy to macie wrodzone ale skąd pomysł o takiej potrzebie u mnie to już totalnie nie czaje. To forum dyskusyjne i jak jakkolwiek można podważać sens niektórych postów tak hej, oświecę Cię, Twoje 7148 też było próbą bycia opiniotwórczym? No jeśli tak to tylko pamiętaj że " z jakiegoś powodu wydaje im się, że ich zdanie na jakikolwiek temat jest opiniotwórcze", "keep on trying".
Swoją drogą internet to ciekawe miejsce, w jednej dyskusji jeden ci wspomni jak krytykowałeś chlanie codziennie piwska, bo w kraju żłopiącym nie wolno, a druga przyjdzie i doslownie kilka linijek nizej weźmie i ci napisze ze łoisz harnasie bo hehe wiesz chłopaczki w miniówkach ci nie pasują. "Keep on trying" nr 2.
ale nie wrzucaj mnie do jednego worka z brodatymi chłopami w miniówkach
I to tak przy okazji, że jesteśmy na forum o grach, to w growej kulturze też istnieje tak wiele głupich stereotypów, które nawet dzisiaj żyją przez media, że jaki to nałóg, że jaka w tym przemoc, że marnowanie życia i kiedy się z tego wyrośnie. Strasznie jest to smutne, a niestety też po prostu głupie.
A co do piwa, to odświeżyłem to sobie dla jajec i wcale nie pisałeś o piciu codziennie, przynajmniej nie na początku - tak jak tutaj, poleciałeś radykalizmami, jak to, cytując dosłownie początek: "Piwo to jest dla dzieci albo dla mentalnych żuli (wiesz 4paczek co wieczór hehe normalnie ładujemy musi być hehe na rozluźnienie hehe)" i jak spadła na Ciebie słuszna krytyka, że co to za bzdury kompletne, to wtedy przeszedłeś do tego chlania codziennie.
Przynajmniej miałem w końcu pretekst aby zrobić nową toplistę.
https://www.gry-online.pl/top-listy/575/ (dobre gierki polecam cieplutko)
Btw. zapraszam do stolycy na Furwalk w czerwcu. Tak w ogóle to zawsze mam to naiwne przeświadczenie, że jak ktoś ma tutaj wysoki level to raczej pisze sensowne rzeczy, ale czasami niestety i tak się na to nabieram.☠️
Ktoś ostatnio podbił Leniwą Karczmę i mgr. Kuba, to prawdziwy ziomeczek był walący browary i jarajacy blanty w ogólniaku. Teraz taki prawilny się zrobił!
Ktoś ostatnio podbił Leniwą Karczmę i mgr. Kuba, to prawdziwy ziomeczek był walący browary i jarajacy blanty w ogólniaku. Teraz taki prawilny się zrobił!
Wow. Niesamowity jesteś staruszku. Niesamowicie żenujący. Tak na poważnie bierzesz i piszesz jakieś wrzuty o parówach i odwołujesz się do czegoś sprzed 15lat? Wow. Na bide masz z 50tkę - patrząc na to że jesteś na tym forum od zawsze - powinieneś wymagać od siebie cokolwiek a tymczasem ja z czasów nastoletnich pijący i jarający siuwax (to jakiś powód do wstydu według Ciebie? :d), miałem więcej ogłady. Podrzucić Ci nie wiem, mój Twitter? Przeczytałeś już wszystkie moje wpisy na tym forum? Dawaj, napisz coś jeszcze tak wybitnego. Albo lepiej zamiast stukać w klawiaturę postukaj se w czółko i echa posłuchaj. I wróć jak Ci demencja odpuści.
Ale za info o podbicie leniwej dzięki, przejrzę chętnie bo mi umknęło a fajny sobie wątek prowadziliśmy z "ziomeczkami".
A co do piwa, to odświeżyłem to sobie dla jajec i wcale nie pisałeś o piciu codziennie, przynajmniej nie na początku - tak jak tutaj, poleciałeś radykalizmami, jak to, cytując dosłownie początek: "Piwo to jest dla dzieci albo dla mentalnych żuli (wiesz 4paczek co wieczór hehe normalnie ładujemy musi być hehe na rozluźnienie hehe)" i jak spadła na Ciebie słuszna krytyka, że co to za bzdury kompletne, to wtedy przeszedłeś do tego chlania codziennie.
Nie ma co słuchać takich dinozaurów jak
Pro tip: jeśli ta osoba jest faktycznie znana, to na pewno w necie jest gdzieś zdjęcie jej podpisu. Jak trochę potrenujesz, to będziesz mógł go sobie złożyć sam, bez stania w kolejkach. Dopóki nie będziesz sprzedawał jakichś drogich pamiątek, to nikt tego nie sprawdzi.
Ja wolę pyrkać w domu