Czuje dobrze człowiek
Myślałem, że dzisiejszy dzień będzie kiepski.Od kilku tygodni męczę się z anhedonią i ogólna niechecia do zainteresowań. Straszliwie zapuściłem się z graniem i czytaniem. Nie czytałem od praktycznie kilku miesiecy, a gry jeśli już uruchomie, to nie mam na nie sily. Najbardziej szkoda mi wątku Screeny z gier, bo uwielbialem swego czasu robić zdjęcia z rozgrywki, ale teraz po prostu nie mam sily. Byłem u psychiatry, powiedziałem mu o swoich problemach (choruję na schizofrenię i miałem dwa epizody psychoz oraz słyszenie głosów, i to wszystko w przeciągu 2 tygodni) Zapisałem się też jakiś czas temu na terapię, ale najbliższe terminy są za 2-3 lata. Powiedział, że zamiast czekania 2 lata na terapię, on mi załatwi na NFZ do dwóch tygodni (jest kierownikiem ośrodka). Jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy. Do tego dostałem dodatkowy lek, jakim jestPregabalina, po której czuję się naprawdę dobrze. Nie czuję lęku i stresu, a co najważniejsze dzwonili do mnie z Leroy Merlin, żebym przyszedł jutro na rozmowę o pracę, jako doradca klienta :)) Lepszego dnia nie mogłem sobie wymarzyć.
Via Tenor
Kluha już mieliśmy o tym rozmowy ale ogółem to i tak grasz w więcej nowości niż ja ;)
Oby było tylko lepiej. Pozdro byku!
Via Tenor
Gratulacje!
Pozostało Ci już tylko nauczyć się szybko powtarzać ,,lerła merlę" ;-)