Ja chciałem tylko przypomnieć zapominalskim (albo poinformować niewiedzących), że za kilka godzin mija czas, przez który można było zarejestrować swoją pudełkową kopię Wiedźmina 2, żeby otrzymać jej elektroniczną kopię na gog.com
http://www.thewitcher.com/backup
Tak.
Jedynkę też można zarejestrować?
E, w sumie nie chce mi się w to bawić. Mam boxa? Mam. Jak mi się płyta spieprzy, pobiorę sobie z innego źródła niż gog.com.
Pewnie. Na torrentach tego pełno. Wirusy gratis dorzucają.
Geez, sposób myślenia niektórych mnie czasem naprawdę zaskakuje. Wpisanie klucza na stronie GOGa zajęłoby ci mniej czasu niż napisanie powyższego posta. I masz pewną, zawsze aktualną wersje pod ręką... Ale tobie się nie chce klepnąć 12 razy w klawisze...
PS. Oczywiście to twoja sprawa.
Udało się, dzięki ^^
PS: hmmm...mam teraz jakby dwie kopie gry? Jakbym chciał sprzedać pudełko to ta gra na koncie na tym ucierpi, albo na odwrót? czy są powiązane jakoś?
kjx -> Ostatni raz z wirusem spotkałem się wchodząc na link podany przez kogoś na GOLu, jeszcze nigdy nie znalazłem niczego szkodliwego w plikach pobranych z... ba, nawet torrentów nie używam.
Owszem, nie chce mi się bawić w przepisywanie kodów na kartki, cykanie fotek, wrzucanie tego na komputer - za długo to trwa, a efekt jest żaden. :)
nie chce mi się bawić w przepisywanie kodów na kartki, cykanie fotek, wrzucanie tego na komputer
???
Właśnie. Lepiej szukać linków do rapida, które jeszcze nie wygasły, ściągnąć grę w milionie pięciuset partach i przy każdej części wpisywać kod capcha, albo wybulić na konto premium. Świetna filozofia.
Ale są jeszcze torrenty. Przecież to zawsze ktoś będzie seedował. Rok, dwa?
Rod --> przecież jedyne co trzeba zrobić to kliknąć w drugi link w tym wątku i przepisać kod z instrukcji :/
Swoją drogą dzięki za wątek bo zapomniałem kompletnie o tej akcji:)
Ale jakie przepisywanie na kartki , jakie cykanie fotek , jaki długi czas ? Ja rozumiem postawę "bo nie" która mi samemu się czasem udziela , ale zyskanie zapasowej wersji gry z legalnego , sprawnego źródła , na co trzeba poświęcić całe 10 sekund jest raczej efektem. A najlepsze to , że zamiast tego prowadzi się tą bezcelową dyskusję , podczas której wpisałbyś kod już z 10 razy.
KuKi|71 --> Ten sam link jest też na stronie, którą podałem wyżej. A tamtą wkleiłem tylko po to, żeby udowodnić niektórym niedowiarkom, że faktycznie dziś mija termin podpięcia gry pod konto na Gog.com
Narmo -- pewnie lepiej skorzystać z GOGa który zrobi PR stunt i zamknie stronę na tydzień uniemożliwiając ściągnięcie czegokolwiek :) http://www.destructoid.com/gog-com-is-down-don-t-panic-it-s-not-forever-184350.phtml
Dzięki, Dodałem sobie. Co za problem - 5 sekund. Pewnie się nigdy nie przyda ale kto tam wie.
Dopiero po wyczyszczeniu ciastek link z [2] zadziałał, wcześniej znalazłem tylko opcję rejestracji wymagającą wysłania kodu ze zdjęciem. Żeby było zabawniej: w linku Narmo jest właśnie taka opcja. Więc bez spiny, ludzie.
Ja up-uje post 8...bo jak mam teraz 2 kopie, to jedną bym sprzedał - albo konto albo pudełko.
Mogę tak?
Kowal172 --> Nie wiem. Zapytaj się na stronie CDP, Gram albo najlepiej Gog.com.
Właśnie skończyłem ściągać grę z GOGa, wczoraj przyśpieszyli mi neta to skorzystałem. Z nowym netem ściągało mi się jeden dzień. Na poprzednim - jeden tydzień.
Mam tylko nadzieję, że tym razem obejdzie się bez cyrków. Ja to mam pecha, poważnie.
Ściągnąłem sobie patcha EE ze strony CDP, kilka partów było popsute.
Ściągnąłem przez GOG Downloader, połowa partów popsuta.
Chciałem zainstalować grę z płyty, błąd CRC na pierwszym DVD :/
Mam wersję pudełkową kupioną w dniu premiery i żałuję kupna. Wczoraj widziałem newsa, ze na Origin Wiedźmin 2 EE za 40zł. Ja wiem, że pudełko bogate itp. ale przynajmniej miałbym działająca wersję.