Cs Global offensive
Słyszałem od dość wielu osób że w Cs GO można zwrócić sobie koszty samej gry. Czy jest to prawda, i jeżeli jest to w mniej więcej jakim czasie zwracają się koszty ?
Po grze dostaje się przedmioty, które można sprzedawać na rynku. Wśród nich są skórki od broni (zwykle mega tanie, tak po 0,05€) oraz skrzynki (jest ich kilka rodzajów i każda ma inną cenę), te ostatnie można otwierać, z nich też wypadają skórki, zwykle ścierwo warte 0,10€, z bardzo rzadka coś wartego kilka do kilkudziesięciu €, jest minimalna szansa na nóż kosztujący dziesiątki albo i 300€. Więc to zależy od szczęścia oraz błogosławieństwa boga RNG*. :)
Są też kapsułki z naklejkami oraz same naklejki, ale nimi bym się nie zajmował jakoś szczególnie.
* RNG - Random Number Generator
w skrócie, taka sama szansa jak grasz w totka, wszystko zależy od szczęścia.
raczej nie masz się co napalać że zaraz zarobisz kilkaset ojrosów na graniu w cs'a
Kupiłem CSa za 2,74 euro, a z przedmiotów wyciągnąłem jakieś 6 razy tyle. W zasadzie nie wypadło mi nic drogiego, ale trafiłem dużo skrzynek wartych 0,5-1 euro. Kasa z portfela i tak mi ubyła, bo otwierałem pudła, z których wypadły jakieś tanie przedmioty. Ostatnio straciłem chyba z 6 euro na otwarcie trzech skrzynek. :D
Aj tam pierdzielicie. Otworzyłem 2, czy 3 skrzynkę w życiu i wyleciał karambit ze stattrakiem. :D Oszustów jednak nie brakuje i zanim się obrócisz to zostawią Cię z niczym.
Poza nożem, przez 400h grania, zaryzykuję powiedzieć, że 10 ojro, które wydałem zwróciło się może już ze 3-4 razy. Najczęściej, ze skrzynek, które dropią. Szczególnie tych nowych podczas najnowszych operacji, czy kolekcji.
Mam cs'a od ponad miesiaca i wydałem na te pieprzone klucze około 25 euro i JEDYNA najdrozsza rzecz jaka mi wypadła jest warta 1 euro tak to jakies smiecie za 0,5 $ . Wszystko zalezy od szczescia mozesz dużo zyskac jak bedziesz miał farta trafiajac na coś niezwykle rzadkiego , albo mozesz miec pecha tak jak ja :D . Mozna obejrzec na necie jak niektorzy otwieraja po 30 czy wiecej i im leca jakies tanie skorki .
Skrzynki to pikus, rynek jest nimi zawalony i mozna bez problemu dostac je po 3-4 centy. Problemem sa klucze, ktore kosztuja nawet 1,80 Euro. Mozna powiedziec, ze na skorkach i broniach sama gra zwrocila mi sie po miesiacu. Ale na klucze wydalem za to chyba ze 4 Euro. Nie boj sie, to jest tak skonstruowane, by nie mozna bylo na tym zbyt wiele zarobic. No chyba, ze wypadnie noz, ktory pojdzie potem za 10 tysiecy dolarow.
Mam cs'a od ponad miesiąca i wydałem na te pieprzone klucze około 25 euro
O rany... A ja się czasem zastanawiam kto mi funduje gry na steamie.
Haszon - stare skrzynki są po kilka centów, ale huntery już po kilkadziesiąt.
Oczywiście że nie opłaca się ich otwierać.
Natomiast oczywiście można sprzedawać sam sprzęt.
Albo kupować po 3 centy 10 sztuk, "ulepszyć" i opchnąć po 30.
Przecież wystarczy poczekać na nowa operacje i dropnoć skrzynkę z niej, na początku na spokojnie ja sprzedasz za ~ 15$
@Raistand
Jakoś sie tym nie przejmuje ;) to po prostu zabawa . I sam napewno wydałes kilka euro :)
ja skrzynki otwieram hajs mam uciulany za sprzedaz dropow. w lipcu nowa operacjabtrzeba szybko kupic dropnac skrzynke i sprzedac za 10 do 14 euro hehe
Ze też nikt o http://csgolounge.com/ nie wspomniał :P. Można obstawiać mecze. W ciągu paru dni miałem itemy warte 40$ (startowałem od 2-3$), ale oczywiście to przedupczyłem. No cóż, hazard to hazard :D.
Ja to się dziwię, dlaczego na GOLu nie ma wątku seryjnego z CS:GO. Przecież, aż się prosi, żeby taki zrobić. :)
Wielka_Wieśniara [14]
Jak klikniesz w item, to przerzuci go do Requested returns. Wtedy możesz go odzyskać.
A słyszeliście o platformach typu http://skinjoker.com/#/? Ja się tak wciągnąłem, że szok! Wrzucasz do puli swoje przedmioty, a wygrany zgarnia wszystko. Fajnie, ze nie trzeba od razu inwestować nie wiadomo ile, wystarczy 1 dolar.
Ja właśnie na SkinJoker ostatnio pomnożyłem to co włożyłem o 20 razy:) Super sprawa, na pewno będę grał:)