[CoD:MW2] Polish Alpha Squad [REKRUTACJA]
Witam. Chciałbym rozpocząć rekrutację niedawno założonego klanu w grze ..Modern Warfare 2.
Narazie w klanie jestem tylko ja, ale myśle żektoś będzie chętny wstąpić :)
Trzeba mieć/posiadać:
1. Jakiegoś skilla.
2. Więcej niż 10 lat (ja też nie spełniam do końca wymagań wiekowych :D)
3. Chęć do gry i pojawianie się w sparingach, meczach itp.
4. Oczywiście pełną zakupioną na steam-ie/w sklepie wersje ..Modern Warfare 2 która pozwala grać przez sieć.
Jeśli spełniasz te warunki możesz wstąpić do mojego klanu :)
Gdyby były jakieś poważne, dorosłe osoby, ale widzę że są dzieci. Podziękuje
@diman00.. czy zawsze muszę się natknąć na tej stronie na krytykę? Nie masz nic sensownego do napisania to po co piszesz?
Edit: bez obrazy :D pozdro
Więcej niż 10 lat (ja też nie spełniam do końca wymagać wiekowych :D)
I takie żeczy pokazują jak... poważny jesteś @Konrad312. Po prostu literówka.. (ć/ń) :/
Myślisz że młodzi w to nie grają? Mylisz się :/
Może ktoś wreszcie napisać coś sensownego odnośnie wstąpienia do klanu?
*Patrzy na pudełko od swojego MW2 i widzi w rogu wyróżniający się znaczek z liczbą 18 na czerwonym tle*
I tak nic z tego nie będzie. Daj sobie spokój! Też kiedyś to robiłem i co moment jakiś klan się rozsypywał. Klanów miałem kilka i właściwie to każdy zdechł, więc mówię jako kolega... Daj sobie spokój.
Nie wiedziałem że na tym świecie żyja takie istoty które przestrzegały by wszystkiego... :/ Może mniej niż połowa graczy to "dzieci" 12,14,16 lat...
I tak kończy się mój wątek... kolejną falą HAMSTWA!
@figozur.. nie udawaj Dominik..
Chociaż jak chcesz to próbuj dalej. pożyjemy zobaczymy ja to mówię z moich własnych doświadczeń.
A przyjmiesz takich co grają na hackach i na modach ? Bo włącze czity do skilla ma dobrego
Zagalopowalem.. sorka bez cheat-ów
Co ja niby do cholery udaje? Mówię prawdę. Powiedziałem- więc mówię jako kolega .Ja i tak na serio mówię do ciebie. Tylko ci udzielam rad.
Ile razy widzę wątek o rekrutacji do klanu .. Tyle razy mi się rzygać chcę! Jak nie spełniasz wymagań wiekowych to nie graj ! rok szkolny .. NAUKA a nie mw2 ! i tak za góra 3/4 tygodnie rozpadnie się twój pron00p klan .. Ile to razy w cs'ie miałem klan po wakacjach ( ZAWSZE BD NA TRENINGACH itp..) i co ? październik połowa klanu same jedynki i co ? Koniec z grą .. tylko w weekend albo godzinę dziennie.. Weź się za naukę a nie za mw2.. Wyjdź na dwój pograj w piłkę ! lepsze niż master kill w mw2. ! NO LIFE'om mówię NIE !
AHAHAH Ale mnie rozbawiłeś PRON00BIE!!!! Sam jesteś! Gram dla rozrywki od .. pół roku.
Nie miałem żadnej jedynki a mecze bedzie sie ustawiało po szkole i nauce! NIE JESTEM NO LIVE'em!! JA MÓWIE NIE HAMSTWIE PA)(ŁO! NIE WIESZ Z KIM PISZESZ! DOBRZE SIE W NAUCE TRZYMAŁEM W TAMTEN ROK I GRALEM CO DZIENNIE!! CO CIE TO OBCHODZI TY EGOISTO!
JAK CHCE POGRAĆ SOBIE Z LUDZMIW KLANACH TO ODRAZU NO LIVE?! TO GRA A NIE! IDIOTA!!!
MNIE TO NIE ZEPSUJE, RACZEJ HAMSTWO CIEBIE!!
Jeśli nie jesteś typem ala CroopMan to napisz na GG:3101166. :/
Może ktoś inny będzie bardziej chętny po południowej rozgrywki
ale chłopcze po co ten cały SPAM ? nie widzisz przy numerku posta edytuj post ?
Poza tym sam mówisz że nie spełniasz kryteriów wiekowych .. podejrzewam że 9 lat albo i mniej !
Nie odzywaj się tak do mnie Dorosły Człowieku bo jestem starszy a kultura wymaga aby być miłym dla starszych ! idź pograj w piłkę to zdrowsze ! Jak się nauczysz siłowo strzelać albo podkręcać kozak ;] to już w ogóle miodnie ! odstaw mw2 i pograj wieczorkiem kiedy jest najlepsza atmosfera i serwy upchane..
EDIT: Skoro grasz 4fun (Dla zabawy jeśli nie znasz angielskiego) to zostaw klan i graj jak będzie zjechana pogoda czy coś.. po co tracić dzień ? Jeszcze wspomnisz kiedyś moje słowa !
dzieciak kup se lepiej klocki lego a nie wbijasz sobie liczbe postow tutaj jakimis pierdolami i do tego jeszcze jakis zozolowy klan na MW2 zakladasz
hmm... idiotyzm? za mało powiedziane. Lat mam ponad 10 a sam nie wiem czy ty sie nie podszywasz.. i twoich słów nie wspomne :/ Jeśli był byś poważnym człowiekiem dał byś sobie spokój. Nie chcerz wstąpić do klanu to nie pisz.. a klocki lego to kup swojemu dziecki żeby wjeba*o je sobie w *******
Ogulnie to MOJA SPRAWA CZY ZAKŁADAM KLAN I TO ŻE JESTEM DZIECKIEM TO NIE ZNACZY ŻE JESTEM N00BEM I SŁABO GRAM!
Kończe ten poje*any temat bo jeszcze "dorośli" ludzie czyli CroopMan i inni zaczną znowu sie kłucić ze mną jak "dzieci"...
Jak by ktoś chciał się dołączić jak napisałem wcześniej to proszę pisać na GG:3101166
You made my day.
JAK CHCE POGRAĆ SOBIE Z LUDZMIW KLANACH TO ODRAZU NO LIVE?! TO GRA A NIE! IDIOTA!!!
No Live to w Polsce, ale w listopadzie ma się to zmienić.
Czemu wszyscy tak przestrzegają tego poje*** systemu PEGI?? ja tam olewam to, to jest tylko zalecany wiek a nie , że musisz mieć tyle lat i wtedy w to grasz
Więc sugerujesz, że nie masz nawet 10 lat? Nie chciałbym mieć za lidera niemal dzieciaka, który na dokładkę nie zna podstawowych zasad ortografii.
No i nienawidzę grać w klanach. Jestem sam, koniec, kropka.
Patrze na ten temat..
Napisałem go dość dawno..
Ale dokończę sprawę, bo mnie to męczy do dziś.
Nie. nie mam mniej niż 10 lat, ale źle mnie zrozumieliście.. nie spełniam wymagań wiekowych gry! Gry a nie klanu.. nie jest daleko abym był w pełni z PEGI. Poza tym to no life to za bardzo rygorystyczne słowo.. czasami wieczorem pogram sobie z kolegami z klanu w grę, mecz jakiś lub coś.. panowie.. wiek nie ma nic tu do rzeczy!
Ok..zakańczam temat!