czytalem dzis artykul na gazeta.pl, ale jednak nic stamtad mnie nie przekonalo
potrzebuje idealnie cos jak igoogle, zeby dalo sie wsadzic widget gmaila, jak bedzie sie dalo gtalka to w ogole super, jakies rss, pogode, tlumacza, fajnie by miec widget wykopu
macie cos godnego polecenia?
edit - przy okazji zapytam - mam czasem w firefoxie na pasku zakladek rozwijalna liste wszystkich zakladek, a czasem jej nie mam:) jak to wlaczyc?:)
Ja niestety wróciłem do google.com - szukałem jakis zamienników - jesli jakies sa to niestety przystosowane do amerykańskiego odbiorcy.
Ich wechselte als iGoogle Ersatz und dessen Verwendung von den letzten paar Monaten startme und fand es zuverlässig und einfach zu bedienen
Szczerze? Pewnie wielu mnie znienawidzi za to co napiszę, ale: Windows 8 Metro :) Nie ma i długo nie będzie nic lepszego.
PanPi - nie mam w pracy win8, dodatkowo nie ma wiekszosci rzeczy na jakich mi zalezy:)
No i jutro koniec starego, dobrego iGoogle. Szkoda, praktycznie od uruchomienia służyło mi jako strona startowa (ponad 8 lat będzie...). Najbliższą alternatywą wydaje się być serwis http://www.ighome.com/ . Działa import ustawień z iGoogle wraz z gadżetami choć nie wszystkie działają poprawnie. Mają też swoją bazę gadżetów choć rzecz jasna nie tak dużą jak Google. Udało jednak mi się jakoś ogarnąć to czego potrzebowałem. Póki co, polecam.
Używam od czasu kiedy tylko google ogłosiło plan zamknięcia igoogle. Jest dobre ale trzeba się trochę pomęczyć z konfiguracją żeby ładnie(i tak jak chcesz) wszystko wyglądało.
http://www.netvibes.com/
ja probuje startme i symbaloo, ale szalu nie ma
ighome mi sie nie podoba, ale moze dam mu szanse jeszcze
Cóż u mnie chyba wleci po prostu zwykłe Google :(
Szkoda, że usunęli to iGoogle. Bardzo fajne gadżety, zawsze przed startem neta czytałem sobie wiadomości sportowe, jakieś dowcipy, pogoda, translator.
Dlaczego oni to usunęli? Co im to przeszkadzało? :(
tlumaczenia googla byly debilne:( wieksosc moich znajomych tego uzywalo...nie tylko jako rss, ale od razu dostep do gmaila, gtalka, pogody i innych gadzetow