Znam już dwie dziewczyny, które zrobiły sobie taką fryzurkę, co wygląda po prostu strasznie. Zaro kobiecości, jak jakaś patologia. Domyślam się, że to jakaś moda więzienna. Jedna podłapuje za drugą, jak papugi...
Dojrzała kobieta czasem musi sobie coś ogolić. Pół biedy jeśli ma pod ręką jakiegoś frajera do strzyżenia, ale nie zawsze w życiu trafi się jakiś golowicz.
krukilis->Domyślam się, że to jakaś moda więzienna
Jakbym slyszal starego dziada/babe co polowe renty na pewne radio co miesiac odprowadzaja.
Wlosy to symbol kobiecosci. Cos o co dbaja juz dziewczynki. Poswiecaja czas, starania a pozniej i pieniadze aby byly jak najpiekniejsze. Dziewczyna ktora goli wlosy na krotko wg mnie ma problemy.
Byc moze problemy ze soba i dziala autodestrukcyjnie (na roznych poziomach, niektore sie tna)
Byc moze problemy ze swoim zyciem, robiac taka hardcorowa fryzure chca podkreslic nowy poczatek wcawoim zyciu (oczywiscie zwykle nic z tego nie wychodzi i nowe zycie jest takie samo jak stare, tylko wlosow mniej)
Byc moze problemy z akceptacja w spoleczenstwie i golenie glowy jest proba protestu ale i tez zwrocenia na siebie uwagi.
Znalem tez z trzy takie dziewczyny i zawsze podpadaly pod ktoras z powyzszych kategorii. Trzymam sie od nich na bezpieczna odleglosc, bo dziewczyny z problemami to same problemy :)
Skrillex?
To skutki głupich telewizyjnych stacji muzycznych, gdzie muzyczne pseudo-gwiazdy kreują niby najnowszy styl mody, a potem takie twory chodzą po ulicach. Mnie też się to strasznie nie podoba.
Jeszcze jeden przykład zboczenia chorego świata zachodu. Modę dyktują dewianci i zacpani celebryci.
Taka fryzura została wypromowana dla tych co się nie mogą zdecydować jaką płeć preferują. Z jednej strony chłopak, z drugiej dziewczyna. Kwestia wyboru. Dziury dwie.
Świetna fryzura jeżeli tylko pasuje do kobiety.
Otóż to. Niektóre dziewczyny świetnie z tym wyglądają, a do tego z reguły są dużo ciekawsze niż kolejna niczym niewyróżniająca się Asia spod czwórki :>
Podpisuję się pod tym, świetna fryzura jeśli tylko pasuje do kobiety, jakiś czas temu omal nie dostałem po twarzy od swojej gdy nie mogłem oderwać wzroku od innej z takim fryzem...;)
Tylko, ze zadnej kobiecie ta fryzura nie pasuje (co jest tylko moją opinią) i wole Asie z 4 niz pozerke z czyms takim na glowie :)
Kobieta musi miec zdrowe, dlugie wlosy z kazdej strony. W koncu musimy miec za co zlapac i zaciągnac do jaskini na kopulacje. PRAWDA!?
sir Qverty takimi kategoriami rozumowałem jak byłem jeszcze młody i głupi, koło 30 odkryłem, że krótkie włosy u kobiety potrafią być całkiem fajne;)
No ale jak sam zauważyłeś są gusta i guściki;)
pooh - chyba jednak wolałbym zwykłą Asię spod czwórki. ; )
Są kobiety, które w krótkich włosach wyglądają lepiej niż w długich. Ta fryzura może i fajnie wygląda ale też zależy czy pasuje właścicielce. Najczęściej najbardziej modne są pasztety, którym bliżej do obory niż na salony.
z wlosami jest jak u kobiet - niektore wola lysego, a drugie kudlacza. to samo jest u mezczyzn
Tołstoj - w takim razie możemy pokojowo koegzystować wspólnie na tej planecie, co bardzo mnie cieszy. Pozdrawiam wszystkie Asie spod czwórek, piątek i szóstek!
Koleżanka ma wygolone, tyle, że nie jak Emma w [9], jeno do ucha jakoś. Pasuje jej, co się tu czepiać.
Nutka będzie miała złamane serce.
Jeśli chodzi o moje zdanie, to jeśli dziewczyna wygląda ładnie z taką fryzurą, to nie widzę problemu. Koleżanka kiedyś się tak obcięła i wyglądała świetnie. Ale jak teraz nad myślę, to chodziła też w spodniach, babochłop jeden. Obrzydlistwo.
Subiektywnie, mi sie ZADNA dziewczyna nie podoba z krotkimi wlosami, tak jak z dlugimi pazurskami (zwlaszcza sztucznymi, bleeeh!).
ja znam pare kobiet ktorym w krotkich wlosach jest bardzo ladnie, ale znam tez takie ktore wygladaja w nich paskudnie. zalezy od osoby.
[29] Wszystko dobrze tylko ten kolczyk w nosie... Wygląda jak zakolczykowana krowa.
Fajna moda ..Przypomina mi tak częste u nerwowych kobiet t.zw. "łysienie plackowate" - z tym krowiastym kolczykiem w nosie (azjatyckie bydło ma takie większe w nozdrzach, do prowadzenia) wyglądają panienki całkiem egzotycznie. Do tego jak najbardziej pasują haremowe szarawary z torbą do kolan. Panowie też mogą takie nosić, ze względu na swobodę dzwonienia w nich swoimi utensyliami. ;) Natomiast takie fryzury to dla facetów żadna nowość - podgalanie i kosmyki (czasem misternie warkoczykowane lub w kok upinane) praktykowane są od lat ;)
[31]
Mhm pani czolo jak lotniskowiec. Eh gdzie jest Chris Brown zeby jej wybic glupoty z glowy?
[33] Mnie się podoba, lubię ciemnoskóre kobiety, a z panem Brownem to ona już dosyć dawno nie jest z tego co mi wiadomo.
Krotkie wlosy coz pasztet zostanie pasztetem zwlaszcza feministka.
[34]
Ale nagrywala cos z nim jak "potraktowal" ja po mesku, typowe kobiece podejscie.
Fryzura lobotomiczna. Nic nowego. Funkcjonuje już od prawie 80 lat.
Mi się też nie podoba takie coś :/ Te golenie boków nie ma żadnego sensu i jest okropne :/ Tylko Newsted z Mety wyglądał ok w takiej fryzurze.
Co do długich a krótkich to osobiście szukam dziewczyn w bujnych, długich, ciemnych włosach bo to mnie porusza:P Ale np wiele starszych kobiet wygląda ekstra w krótkich. Przykładem jest Pani Kożuchowska z Rodzinki. Ekstra wygląda w tych blond krótkich włosach!!
Zupełnie mi się ten styl niepodoba, ale jeśli ktoś dzięki temu czuje się choć odrobinę lepiej, to nie widzę powodów, by wytaczać jakąkolwiek krucjatę :>
Głowa kobiety to jedyne miejsce, gdzie powinny się włosy znajdować
uznaję wolność ludzi w doborze wyglądu ale ta fryzura pasuje głównie do zbuntowanych punków i powyżej 25 lat źle już wygląda ale cóż roznosi się to jak wszystko inne
jak różówki zaczęły nosić paski i inne rzeczy z ćwiekami a ja byłem 'metalem' też mnie to wkurzało :]
Mi też się to nie podoba. Ale nikt ci nie każe z taką się umawiać ;) .
Co za głupia moda forumowiczów na piszanie narzekań na tematy, które kompletnie ich nie dotyczą?
[48]
Witamy na GOLu.
Rozgość się a tymczasem oprowadzę cię po tym domu wątpliwych uciech intelektualnych.
Żartuję - uciekaj.
Mi się to kojarzy z wygoleniem ze względu na jakąś operację, bądź jakieś miejsce na elektrody czy inne ustrojstwo...
Ogólnie zwraca uwagę, bo wygląda się jak ktoś co wyszedł ze szpitala dla obłąkanych.