Co z tym PSN?
Więc krótka piłka. Chciałbym sobie już ściągnąć te 2 gry, które mi przysługują, ale kiedy w PS Store naciskam na Welcome Back to później ani jedno z tych 3 okienek po lewej stronie jest aktywne. Jakby X na moim padzie się zepsuł (a działa poprawnie). Wogóle nie ma 10 sekund żeby mi nie wyskakiwał error PS Store, a update konsoli zrobiony. Ma ktoś ten sam problem?
P.S. Jestem w UK.
U mnie pobiera bez problemu. Co prawda wyskakiwały jakieś błędy, ale ignorowałem i próbowałem do skutku.
u mnie to samo Mack5, tzn jedna gre udalo mi sie sciagnac, ale teraz klikam w welcome back a tam nic sie nie pojawia, próbowałem oczywiście wiele razy ale bez skutku, (tez UK btw)
Zrób tak:
1. On your PlayStation 3 or PlayStation Portable navigate to the PlayStation Network icon on the XMB
2. Log into your PlayStation Network account and choose Account Management > Transaction Management > Services List
3. Choose “PlayStation Network Promotions” from the list of services displayed
4. Select either “PS3 Free Games” or “PSP Free Games” and then choose “Select Content”"
Na pewno zadziala. Ja mialem tak samo xD
Nie ma za co :D
aha zapomnialem, mam do cb pytanie.
Jak wszedles na ta liste to miales samo Free PS3 games czy tez Free PSP games?
Prosze o odp.
OGŁOSZENIE albo nie :)
Mi też jakoś ciężko połączyć się z PSN ale jakoś się udało i ściągnołem Killzone Liberation [ mam PSP]
A tak a propo to NIE DOSTALIŚMY PS+ ! DLACZEGO !? WHY ! :(
Ja pod chodzę do tego tak, jak wywala mi cały czas error no biorę na luz i odkładam PSP na pare godzin po czym po tym czasie znowu próbuje i jak się uda to :) . Dzisiaj miałem 2 podejścia w których errer był nieustępliwy. Jakoś 4 albo 3 razy próbowałem ściągnąć tego Kilzona ale w końcu się udało ( tu akurat wini mój net)
Puchacz-proszę, czy mógłbyś mi napisac szczegółowo jak pobrałeś tą grę na PSP? Ja nie mogę sie dostać do zakładki Free PSP Games, mam tylko PS3. Proszę!!! Z góry dzięki
Wchodzisz do Account Management a potem.. kurcze teraz to i mi nie chce się połączyć. Wiesz co, jutro Ci napisze bo nie chcę Ci podać inf z błędem
AAAAAA!!!!!! Kurde jeszcze raz muszę to pisać :( NAWET NIE DALI MI COFNĄC ŻEBYM MÓGŁ TO SKOPIOWAĆ JESTEM TAK WKURZONY !
---------------------->
Dobra, ale czekaj. Jak chcesz pobrać grę na PSP jak masz PS3. Tak sie nie da zresztą Killzone Liberation nie wyszło na PS3. Jak masz PS3 to jak wejdziesz do tego Services List to masz tylko PS3 Free Games, a jak masz PSP to tam masz tylko PSP Free Games. Nie da się ściągnąć 2 gier z PSP na PS3, oo nie za dobrze by było :) Bo jak tak to ja chce inFamous ! :) Zresztą się ciesz, bo posiadacze PS3 dostali PS+ a Posiadacze PSP nie dostali :(
Wy to macie problem. Mnie wgl. nie działa Playstation store a aktualizacje PS3 mam już zainstalowaną od tygodnia albo i nawet więcej.
matek650-- ale jak to jest że posiadacze PS3 mogą pobrać na PS3 2 wybrane gry na PS3 i jeszcze 2 gry z pakietu PSP ;/ Czyli co posiadacze PSP dostali 2gry a PS3-trójkowcy dostali 4 ! ?
No tak, ale ja mam na PSP tylko PS3 free games zamiast PSP free games!!! Cos to zrombali ;/
BTW-mam PS3 i PSP, nine chce pobrac gier na PSP przez PS3
Hmmm dziwne błędy ja tam wszystko ściągłem normalnie, ale teraz wogóle nie mogę się wpisać 0.o
Matek- Czyli masz PSP i PS3. Ale na te dwie konsole masz 1 konto ? Bo jeśli tak to tłumaczyło by to błąd.