Co wybrać? [1000zł]
Cześć, możecie mi doradzić co kupić za cenę delikatnie powyżej 1000zł? (mniej niż 1300zł)
Interesują mnie różne warianty: (W wypadku 1 i 3, możecie podać modele tel. które mogłyby wejść?)
1. Dsi + Telefon (500- ok.1200= ok.700zł na tel.)
2. 3DS
3. Telefon (ok. 1200zł)
Starczy ta kwota? Interesuje mnie handheld, lub telefon, a że środki ograniczone próbuję znaleźć złoty lek. Oprócz kupna mam pytanie... Sony z wydaniem NGP, będzie wydawało gry na telefony. Musi to być Xperia Play, alby gry chodziły, czy może być, np. Xperia X10?
Jeśli piszę pierdoły, proszę mnie upomnieć, nie znam się na tych nowszych telefonach, a poza tym miałem ciężki dzień :/
NGP > 3DS. Jezeli chcesz handhelda to poczekaj na nowa zabawke od sony.
tak jak w [4]
na sgs są takie gry, ze te konsole spokojnie będziesz mógł odłożyć ;P
Ja bym wybrał opcję numer jeden.
Ale to tylko w moim przypdku. Mam pecha do telefonów. Często gubię/psuję. 3ds ma słaby lineup i ten efekt 3d jakoś mnie nie przekonuje. Więc w moim przypadku wybrałbym bramkę numer jeden. Jeżeli nie masz problemów jak ja z komórkami to raz się żyje. :)
Dzięki wszystkim za odpowiedzi, jeśli możecie, poproszę jeszcze o odp. kilka innych osób i o odp. na pytanie "Sony z wydaniem NGP, będzie wydawało gry na telefony. Musi to być Xperia Play, alby gry chodziły, czy może być, np. Xperia X10?"
[6] - Też tak na początku myślałem, ale (Z obrazem 3D), ale stwierdziłem, że nie przekreślam puki nie zobaczę na własne oczy...
[7] - niecały rok zbierania + sprzedaż PS2 się opłaciła :) A za kasę chciałem kupić PS3/ X360, ale coraz gorsza grafika mnie odrzuciła, pomyślałem więc o handheldzie, albo telefonie :)
[8] - Masz rację, ale jeśli nie zdecyduję się na [1], to postaram się odłożyć zakupy do sierpnia... Na 3DS'a wyjdą nowe gry, a i Sony zapowie co z tymi grami na tel.
Ogólnie gdyby nie to, że mam obawy co do wspierania DS'a, to zdecydowałbym się na 1. (DSi + Nokia x2/x3)
DS ma arcybogatą bibliotekę gier, co prawda większość to hydraulik i jego klony, ale są też pokemony, które dają radę. :)
spoiler start
póki ;)
spoiler stop
[7]
Żyjemy w czasach, w których za telefon płacimy 2500-3000 zł, więc nie widzę w tym nic dziwnego.
Odnośnie tematu:
Osobiście wybrałbym opcję numer 1.
DS posiada świetną bibliotekę gier, a za resztę możesz wyczaić jakiegoś smartfona np. iPhone 3GS, na którym też masz wiele ciekawych popierdółkowatych gier typu Angry Birds, Fruit Ninja, Monster Dash, Doodle Jump itd itp.
weź opcję 1 sam posiadam ds tyle że lite i ciągle coś miłego można pograć a co do 3dsa to poczekaj na wersje lite tak jak to było z normalnym dsem :P
Wiem, że DS ma dużo gier, ale PS2 też miało mieć. Przeszedłem ok. 20 tytułów i propozycje się skończyły :/
Edit: Kupując 3DS'a i tak mogę się cieszyć grami na DS, ale wtedy będę musiał się jeszcze 2 lata użerać z moją nokią 3110c, która nie posiada już szybki od wyświetlacza :/
[14] - Tak jak pisałem wcześniej, jeśli zdecyduję się na 3DS'a to kupię go dopiero za kilka mies, gdy będzie już wiadomo co z tym wyborem kraju i czy nie wyjdzie nowsza lepsza wersja 3DS'a.
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Możecie podać mi modele telefonów, które zmieściłyby się w rozwiązaniu 1 i 3?
ronn: 3ds na razie kot worku, malo gier..
Gier 3D. Ale przecież te z poprzedniej generacji konsoli też działają.
Ja bym wybrał Xperie Play
Ma podobno kosztować 2500zł :/
Chyba jednak mimo wszystko wybiorę opcję nr. 1. Jest gdzieś możliwość kupienia gier na NDS, oprócz Allegro i Empiku?
Ciuchy, idzie sezon letni, robi sie ciepło... 1300 zł i cale wakacje ubrane :)
No wiec telefon do 500-600 zł a reszte zaoszczedzic, w pozniejszym czasie na pewno sie przyda:)
http://allegro.pl/nowosc-sonyericsson-xperia-play-playstation-phone-i1541044006.html
Czy wersja white nie miała wyjść później? Podejrzane...
Osobiście telefon dobry mam, dsa mam, więc ja bym może kiedyś kupił 3dsa albo ngp. Wybierz to co będziesz uważał za najbardziej potrzebne